Programació TV3

Dimarts, 26 octubre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
Lídia Heredia entrevista Josep Vicent Boira, comissionat del corredor mediterrani i guanyador del Premi Carles Rahola d'assaig amb La Via Augusta del segle XXI. El corredor mediterrani contra l'Espanya radial. Posteriorment, es parla amb famílies amb fills amb trastorns de l'espectre autista de Terrassa per saber quines són les seves queixes respecte a l'assistència que reben. Més tard, el programa acomiada Manel Alías de la corresponsalia de Moscou i li pregunta pel llibre que acaba de publicar amb les seves vivències a Rússia. Finalment, l'espai avança una part de la programació especial que la cadena dedica a la nit a Àngel Casas conversant amb Josep Rovira, director del Sense ficció que repassa la seva trajectòria i la malaltia que té.
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 175'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Esqueixada de bonítol
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 20'
16.00
Com si fos ahir
La policia ha detingut el Simon i truca a la Sílvia i a l'Ivan perquè l'identifiquin. A més, segons ell, l'Eulàlia l'ha deixat tirat i s'ha escapolit amb els diners. Paral·lelament, el Juli sembla que porta bé la distància amb l'Anna, fins que en una trobada amb l'Ivan coincideix amb uns pares de l'escola. L'Eva, per part seva, confessa al Litus que ha tingut una aventura amb la Martina. Mentrestant, el Jordi torna a sentir gelosia cap al Miquel, per l'atenció que dona a la Gina. Finalment, en un sopar a casa de la Marta, aquesta adverteix la Gina que el Jordi és molt gelós.
Sèries
Durada: 40'
16.40
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 215'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 55'
21.55
Sense ficció
Inclou Àngel Casas tal com raja
Documentals
Durada: 75'
23.10
Recordant... Àngel Casas Show
Espai que intenta recuperar l'esperit del mític programa Àngel Casas Show i que vol rememorar els millors moments, tant de les entrevistes com dels moments musicals. Al plató, Àngel està acompanyat de diversos presentadors de TV3 que fan de mestres de cerimònia, com Lídia Heredia, Ramon Pellicer, Eloi Vila i Albert Om. A més, amb ells hi ha antics guionistes del Casas Show com Xavier Sardà, Teresa Berengueras o Jordi Beltran. Finalment, es repassa la trajectòria professional del protagonista amb els crítics Sergi Pàmies, Mònica Planas i Toni Vall.
Altres
Durada: 100'
00.50
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 95'
02.25
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 95'
04.00
Rumba a l'estudi
Ivan Durban. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Newcat. Espai musical.
Altres
Durada: 60'