Programació TV3

Dissabte, 8 octubre de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 430'
13.10
Obrint plaça
Els referents
Tothom té referents en què emmirallar-se. Els referents són l'enllaç entre el passat i el futur, són els qui transmeten coneixements i actituds. El programa parla amb la Iruna, que va ser líder de la colla Marrecs de Salt i que és tot un referent per a molts membres d'aquesta colla castellera. Més tard, la Iruna explica qui li va transmetre a ella aquesta passió i com ho fa ella per ensenyar i traslladar aquesta mateixa passió. Posteriorment, l'espai assisteix a un assaig dels Marrecs. Finalment, es coneix la Clara, una pastora de cabres que ha après aquest ofici ancestral i que es dedica a ensenyar-lo a joves que també s'hi volen dedicar.
Altres
Durada: 40'
13.50
Zona zàping
El programa estrena la secció El zàping del Daniel, on Daniel Andechaga comenta de manera didàctica i divertida diversos temes i situacions des de l'òptica particular d'un nen de 9 anys. Així mateix, l'espai transforma Robert Lewandowski en Nino Bravo, i la cançó Libre en Líders, per celebrar el lideratge del Barça a la Lliga després de més de 2 anys.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Tornar a casa
Amb el seu marit empresonat per un frau a Wall Street, la Faith deixa la seva vida de luxe enrere i torna a les zones rurals de Carolina del Nord per estar amb el seu pare i la germana que havia abandonat.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Bèsties fantàstiques i on trobar-le
El 1926, el Newt Scamander acaba de completar un viatge per tot el món per trobar i documentar una extraordinària selecció de criatures màgiques. El mag s'atura a Nova York per fer-hi una breu parada. Podria haver arribat i sortit sense incidents, si no fos per un muggle anomenat Jacob i la fugida d'algunes criatures fantàstiques del Newt, que podrien causar problemes al món màgic i al món muggle.
Pel·lícules
Durada: 140'
19.45
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 10'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Col·lapse
Els fills
Ricard Ustrell entrevista la cantant Lolita Flores, amb qui es repassa la seva trajectòria i es recorda la seva mare, Lola Flores. La conversa inclou l'actuació del grup Arrels de Gràcia, que té un vincle familiar amb Lolita Flores, amb la qual també es recorden precisament les arrels catalanes del seu pare, Antonio González, més conegut com a El Pescaílla, nascut al barri de Gràcia. Més tard s'afegeix a la conversa la soprano Montserrat Martí, filla de Montserrat Caballé. Finalment, l'espai xerra amb el cantant Tomeu Penya, que participa en un concurs per trobar el millor imitador del cantant mallorquí. Una de les ànimes del programa Polònia, Queco Novell, és el jurat de la competició.
Altres
Durada: 180'
01.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 170'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades. Espai musical.
Altres
Durada: 60'