Programació La 1

Dissabte, 8 octubre de 2022
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 185'
09.05
Comando actualidad
Más usar y menos tirar
Salses, carns congelades i llegums són els aliments que més llencen els espanyols a les escombraries. Segons les últimes dades del 2022 del Ministeri d'Agricultura, cada espanyol llença a les escombraries 28 quilos de menjar a l'any. L'espai revela els hàbits de malbaratament i algunes iniciatives que intenten acabar amb el costum d'usar i llençar. El projecte de llei aprovat el juny del 2022 contra el malbaratament alimentari contempla multes de fins a 60.000 euros a bars i restaurants per llençar menjar, i obliga a informar els clients que es poden emportar les sobres. El programa mostra idees com la d'Eibar, a Guipúscoa, on els consumidors porten a la botiga les paelles velles, i a canvi en compren una de nova amb descompte. Els materials de les paelles velles es reciclen i es converteixen en paelles noves. El mateix passa amb les rodes de les bicicletes, que es converteixen en soles de sabatilles.
Altres
Durada: 50'
09.55
MasterChef Celebrity
En parelles, i rellevant-se al capdavant dels fogons, els aspirants elaboren un pastís de noces, però només poden comptar amb ingredients, utensilis i petits electrodomèstics si afinen la punteria a la Fira MasterChef. En aquesta ocasió, Miki Nadal i Juanma Castaño, guanyadors de la sisena edició de MasterChef Celebrity, són els mestres de cerimònies. Més tard, enfront de la basílica del Pilar de Saragossa, ciutat nomenada Capital Iberoamericana de la Gastronomia Sostenible 2022-2023, els equips cuinen un menú de David Boldova. Posteriorment, el millor en la prova d'exteriors ha d'identificar els seus companys amb la bellesa, la intel·ligència, la maldat i la felicitat, i cada paraula porta associada una sèrie d'ingredients per cuinar un plat lliure que els salvi de l'expulsió. A més, María Morales, tercera classificada de la novena edició de MasterChef, els aconsella en aquest dur repte. Finalment, els plats són valorats per Lorenzo Caprile i Alejandro G. Palomo, jutges del programa Maestros de la costura.
Altres
Durada: 215'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Viaje al centro de la tele: Grandes éxitos
Míticos de la tele (I)
El programa fa un viatge televisiu per alguns dels programes mítics de Televisió Espanyola, com El show de Flo, Esta noche, que estava presentat per Carmen Maura, Señoras y señores, dirigit per Valerio Lazarov, Buenas Noches, que estava capitanejat per Mercedes Milá, entre molts altres.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Si se trata de amor
Sense haver pujat mai a un escenari, la Laura Blau, cambrera en un negoci familiar, veu l'oportunitat de triomfar en el món de la música per casualitat, després d'actuar en un esdeveniment que oferia el seu restaurant. Més tard li sorgeix l'oportunitat de la seva vida: participar en un concurs de cant.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: De narices con la vida
La Tanja té poc més de 50 anys i sent que, d'alguna manera, la vida l'ha descartada pel camí. La seva filla Lisa se n'ha anat de casa i les seves comandes com a decoradora d'aparadors no paren de disminuir. Més tard, la Tanja coneix un home més jove, el Nick, i sent que, de sobte, té una nova oportunitat a la vida.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Sé infiel y no mires con quién
El Paco i el Fernando són els amos d'una editorial que està a punt de fer fallida. Desesperats, dipositen totes les seves esperances en Adela Mora, l'escriptora amb més èxit de tot Espanya.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Carrera de impuestos, Italia, año cero i Quintero, mas allá de la colina: L'espai aborda la figura de Jesús Quintero, mort el 3 d'octubre del 2022. El gran conversador de cognom de cançoner va saber seduir des de les ones a la televisió, amb aquells silencis boirosos amb què va saber amanir de manera magistral les entrevistes a convidats de renom i va convertir en populars nombrosos personatges anònims.
Altres
Durada: 35'
22.05
La gran confusión
¿Vivimos una nueva revolución sexual?
El programa es pregunta si, en ple segle XXI, les dones han aconseguit trencar els tabús sobre la sexualitat. Per tractar aquest tema, Xavier Sardà rep la cantant María del Monte i la presentadora de televisió Anne Igartiburu, que opinen sobre si actualment es viu una nova revolució sexual. A més, s'incorporen a l'espai com a analistes la creadora de continguts Daniela Blume, l'actriu Melani Olivares, el sexòleg Antoni Bolinches i l'actor Jesús Olmedo. Més tard, Ana Boadas entrevista Venus O'Hara, una provadora de joguines sexuals que guarda a casa seva més de 700 artefactes eròtics diferents. Posteriorment, l'artista Samanta Hudson dona el seu particular i peculiar punt de vista, juntament amb l'especialista en sexualitat Laila Pilgren. Finalment, el monologuista Txabi Franquesa aporta una visió àcida i irònica del tema, l'imitador Pep Plaza clona el periodista Boris Izaguirre i el polifacètic Quique Jiménez revoluciona el plató amb un dels seus jocs de participació amb el públic.
Altres
Durada: 150'
00.35
Pel·lícula: Cómo acabar con tu jefe
Per al Nick, el Kurt i el Dale, l'única cosa que fa que la seva rutina diària sigui tolerable és la idea de polvoritzar els seus intolerables caps. Deixar les seves empreses no és una opció acceptable, així que, amb l'ajuda de moltes copes i el dubtós consell d'un expresidiari impresentable, els tres amics dissenyen un pla intricat i infal·lible per alliberar-se dels seus caps.
Pel·lícules
Durada: 90'
02.05
Pel·lícula: Amor al sol
L'Alana viu a Chicago i és la creadora d'una aplicació de cites que té molt d'èxit. Quan el seu xicot, a qui va conèixer gràcies a la seva aplicació, li demana matrimoni, decideix tornar a casa seva, a Florida, per donar la notícia al seu pare. Allà es creua amb el Kai, un amic i antic amor de joventut.
Pel·lícules
Durada: 85'
03.30
Pel·lícula: Todo el verano
La Tia treballa al despatx d'advocats del seu pare, però decideix fer unes vacances capitanejant el vaixell que els seus oncles han convertit en restaurant. Aquest, que és el seu veritable somni, comença a fer aigües quan descobreix que el seu ex-xicot, el Jake, és contractat com a xef del restaurant.
Pel·lícules
Durada: 85'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'