Programació 33

Dissabte, 8 octubre de 2022
06.00
Misha, la gata violeta
Les claus del cotxe. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
06.07
Misha, la gata violeta
El Superwalkie-Talkie. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
06.14
Misha, la gata violeta
El casc volador. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 7'
06.21
Misha, la gata violeta
Em fan por els pops. La Misha és una gateta de 5 anys molt tossuda i una mica rebel. Té moltes característiques d'un gat: és independent, és curiosa i quan vol alguna cosa, ho vol de seguida.
Infantils
Durada: 6'
06.27
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas de l'equip d'investigar desaparegut. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 11'
06.38
Noddy, un detectiu al País de les Joguines
El cas del Gas i el Tractor. El Noddy i els seus amics fan de detectius i resolen els misteris de Toyland.
Infantils
Durada: 12'
06.50
Leo, el guardabosc
L'òliba. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 11'
07.01
Leo, el guardabosc
La tortuga llaüt. El Leo i la Katie són dos germanets aprenents de guardabosc. Viuen en plena natura amb el seu gosset Heroi i, molt sovint, troben animals perduts al jardí. Quan això passa, busquen informació sobre l'animal i viatgen fins al seu lloc d'origen per alliberar-lo.
Infantils
Durada: 10'
07.11
L'abella Maia
Quatre superestrelles. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
07.23
L'abella Maia
La gran pilota. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
07.35
L'abella Maia
El certificat. La Maia és una abella diferent de totes les altres. La curiositat, l'inconformisme i les ganes de viure aventures l'han portat, en contra de totes les normes, a fer vida amb tots els animals del prat. I és que el món és massa gran i meravellós per quedar-se tancada dins d'un rusc.
Infantils
Durada: 12'
07.47
Pirata i Capitano
Una ploma al vent. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
07.58
Pirata i Capitano
Un perfum monstruós. A bord de la Calavera Rosa, la Pirata i la seva fidel tripulació naveguen pel Gran Oceà buscant tresors al fons del mar.
Infantils
Durada: 11'
08.09
Masha i l'os
Vull menjar coses bones. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
08.16
Masha i l'os
El primer dia d'escola. La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 7'
08.23
Masha i l'os
Què hi ha, aquí dins? La Masha és una nena inquieta que explora el món. L'Os és un animal amb un gran cor que es converteix en el seu accidental company d'aventures.
Infantils
Durada: 8'
08.31
El Mic i els seus amics
El blau és el color del cel. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 25'
08.56
GhostForce
Mascarada. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
09.07
GhostForce
Critangle. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 13'
09.20
Pfffirates
La rosa dels vents. A l'illa de Calipso, la capitana Lamar ha muntat un campament per a aprenents de pfffirata juntament amb el senyor Duncan i el seu lloro. Els nois i les noies que hi van s'han dividit en tres equips que han de fer exercicis i proves per aprendre a treballar en equip, vèncer la por i arribar a ser la pròxima generació de pfffirates.
Infantils
Durada: 11'
09.31
Pfffirates
El deute inflat. A l'illa de Calipso, la capitana Lamar ha muntat un campament per a aprenents de pfffirata juntament amb el senyor Duncan i el seu lloro. Els nois i les noies que hi van s'han dividit en tres equips que han de fer exercicis i proves per aprendre a treballar en equip, vèncer la por i arribar a ser la pròxima generació de pfffirates.
Infantils
Durada: 12'
09.43
Yakari
El guia de la planura. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
09.55
Yakari
El Yakari s'enfronta al Front Banyut. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
10.07
Yakari
El Núvol Vermell. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 13'
10.20
Els Mosquerrates
En Picandou es queda sol a casa. Els rosegadors instal·lats al barri del port viuen bé, però també han d'esquivar perills constantment. Per sort, poden comptar amb els Mosquerrates, quatre valents que ajuden qualsevol rosegador que ho necessiti sense dubtar-ho ni un segon.
Infantils
Durada: 12'
10.32
Els Mosquerrates
Tota una senyora. Els rosegadors instal·lats al barri del port viuen bé, però també han d'esquivar perills constantment. Per sort, poden comptar amb els Mosquerrates, quatre valents que ajuden qualsevol rosegador que ho necessiti sense dubtar-ho ni un segon.
Infantils
Durada: 12'
10.44
Els Mosquerrates
En Pomme es posa en perill. Els rosegadors instal·lats al barri del port viuen bé, però també han d'esquivar perills constantment. Per sort, poden comptar amb els Mosquerrates, quatre valents que ajuden qualsevol rosegador que ho necessiti sense dubtar-ho ni un segon.
Infantils
Durada: 10'
10.54
GhostForce
Nocturn. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
11.05
GhostForce
Caorió. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 12'
11.17
Dracs: Cap a nous horitzons
L'amor dona ales. Amb el Dagut empresonat, l'Hipo i els seus amics han buscat noves ocupacions. Tanmateix, quan el Dagur aconsegueix escapar i s'apodera de l'Ull de drac, el grup emprèn una cerca per deternir-lo.
Infantils
Durada: 21'
11.38
Dracs: Cap a nous horitzons
Unes ales per la Trencanous. Amb el Dagut empresonat, l'Hipo i els seus amics han buscat noves ocupacions. Tanmateix, quan el Dagur aconsegueix escapar i s'apodera de l'Ull de drac, el grup emprèn una cerca per deternir-lo.
Infantils
Durada: 23'
12.01
Els meus veïns pirates
La reina Matilda. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 11'
12.12
Els meus veïns pirates
El pirata jubilat. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 11'
12.23
Els meus veïns pirates
L'ofici ideal. La vida massa tranquil·la a Villasosa de la Ribera de cop i volta es posa de potes enlaire amb l'arribada dels Jolley-Rogers, una família de pirates. Per a la Matilda, l'arribada d'aquests nous veïns és un somni fet realitat: amb el Jim Lad a prop, el fill dels Jolley-Rogers, no hi ha possibilitat d'avorrir-se.
Infantils
Durada: 12'
12.35
Els germans Kratt
Els amics del Martin. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
12.57
Agència Galàctica
La supersamarreta de l'arc de Sant Martí. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 11'
13.08
Agència Galàctica
La torradora amb potes. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 12'
13.20
Pat, el gos
El col·leccionista. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.27
Pat, el gos
La pàgina voladora. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.34
Pat, el gos
Coloms i Julieta. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 8'
13.42
Pat, el gos
Colomzilla. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 7'
13.49
Pat, el gos
Passem el dia al museu. El Pat és un gosset juganer que viu amb una nena que es diu Lola, els pares de la Lola i un gatet poc eixerit que es diu Caperucito. El Pat seria un gosset normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar invents d'allò més enginyosos.
Infantils
Durada: 6'
13.55
Els pingüins de Madagascar
El túnel de l'amor/El dia perfecte del capità. Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 22'
14.17
Els pingüins de Madagascar
El pingüí que em va estimar. Serie que explica la història d'un grup de quatre pingüins que porten la veu cantant en el seu hàbitat del zoo de Central Park.
Infantils
Durada: 23'
14.40
Yakari
El grimpador. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
14.52
Yakari
El Yakari i el Sasquatch. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
15.04
El xai Shaun
L'aranya. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.11
El xai Shaun
Carbasses en perill. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.18
El xai Shaun
La caseta del gos. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 7'
15.25
El xai Shaun
El pastor. El Shaun és un xai especialista a fer parar boig el seu gos d'atura i a revolucionar les seves companyes de ramat.
Infantils
Durada: 5'
15.30
El planeta de la Serp (I)
Infantils
Durada: 22'
15.52
El planeta de la Serp (II)
Infantils
Durada: 23'
16.15
El planeta de la Serp (III)
Infantils
Durada: 21'
16.36
Les noves aventures de Peter Pan
La força de les noies. Cada dia, quan es fa fosc, el Peter Pan i la Campaneta es presenten sense falta a casa dels Darling per emporar-se la Wendy, el John i el Michael al País de Mai Més, el paradís dels somnis, allà on les aventures més esbojarrades sempre es fan realitat.
Infantils
Durada: 24'
17.00
GhostForce
L'Esmaixador. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 11'
17.11
GhostForce
Espantaterra. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 12'
17.23
GhostForce
Glupsijack. Tres estudiants de secundària són uns superherois que lluiten secretament contra els fantasmes que assetgen la ciutat.
Infantils
Durada: 12'
17.35
Robin Hood, el trapella de Sherwood
En Robin i el rei (I). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
17.47
Robin Hood, el trapella de Sherwood
En Robin i el rei (II). El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 12'
17.59
Robin Hood, el trapella de Sherwood
El rescat. El Robin és un heroi de 10 anys que viu al costat dels seus amics més aventures que la majoria dels adults, sense perdre cap oportunitat de passar-s'ho bé.
Infantils
Durada: 10'
18.09
Zoom, el dofí blanc
Atrapat! El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
18.21
Zoom, el dofí blanc
El repte del Jack. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
18.33
Zoom, el dofí blanc
La nit dels tupapaus. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 11'
18.44
Els germans Kratt
Viatge a la zona subnival. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
19.06
Els germans Kratt
Perfumats. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 23'
19.29
Agència Galàctica
El Codi Còsmic. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 11'
19.40
Agència Galàctica
El tub postal. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 12'
19.52
Agència Galàctica
La princesa Forn. Dany, Apple, Zed i K són els reis de les reparacions intergalàctiques, però també del caos i de les situacions catastròfiques.
Infantils
Durada: 11'
20.03
Yakari
El Til·ler ja és gran. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
20.15
Yakari
Entre gos i llop. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 12'
20.27
Yakari
L'ou de la serp. El Yakari és un petit sioux que es comunica amb tots els animals. Aquest do molt especial li va ser transmès pel seu animal totem, Gran Águila.
Infantils
Durada: 13'
20.40
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
L'heroi caigut. Aquesta entrega continua les aventures del panda Po, el protagonista de la saga de pel·lícules Kung Fu Panda. El Po és un simpàtic panda que l'han nomenat Guerrer del Drac. A més, té el càrrec de Guardià de la Vall de la Pau. Al costat dels Cinc Furiosos, i amb l'ajuda del mestre Shifu, el Po ha de protegir la Vall de dolents com els cocodrils bandits i el Taotie.
Infantils
Durada: 25'
21.05
El millor en tot
Tir amb arc
Espai que té com a protagonistes 10 esportistes de 14 anys que són els millors de tot Noruega en el seu esport. Al llarg dels programes, els nens i les nenes aprenen els esports dels seus companys i han de competir entre ells per descobrir qui és el millor en tot.
Documentals
Durada: 42'
21.47
Mike el magnífic
La duquessa al rescat. El Mike és un gos de raça pug que viu amb la família Mikkelsen en una bonica casa amb jardí, que també comparteix amb el Fluffy, un gatet entremaliat, i I'Athos, el Portos i l'Aramis, tres tortuguetes molt esportistes. El Mike seria un gos pug normal i corrent si no fos perquè, quan cal, és capaç d'improvisar solucions i invents de tota mena per defensar la casa dels intents de saqueig dels ossos rentadors Freddy i Mercury, o per impressionar l'Iris, la gosseta blanca i bufona dels veïns de la qual està perdudament enamorat.
Infantils
Durada: 8'
21.55
De bon humor
Inclou Humor al teatre i L'humor a les sèries: El gènere de la comèdia sempre ha funcionat a televisió, i últimament encara més. Les sèries televisives han desplaçat el lloc de les pel·lícules i les telecomèdies ocupen espais destacats de la graella. Encara que passin els anys, moltes sèries continuen vigents. El programa es pregunta quins són els ingredients perquè una sèrie d'humor funcioni i quins són els seus personatges, entre altres coses. Més tard, l'espai fa un recorregut amb Toni de la Torre, crític de sèries de televisió, per les sèries de comèdia amb més èxit de tots els temps.
Documentals
Durada: 100'
23.35
Més Dinamita
Estem controlats
Les càmeres del control central del Govern, que ho saben tot de tothom, escanegen les activitats de la població.
Altres
Durada: 25'
00.00
Petits herois
Aquest capítol acompanya a l'escola el Vincent, que viu en un refugi de muntanya a Àustria; també la Koolee, una nena aborigen australiana; l'Alphonsine, una noia que viu amb els seus oncles a la Costa d'Ivori; o el Luka, que viu en una zona rural d'Eslovènia.
Documentals
Durada: 55'
00.55
De bon humor
Inclou Humor al teatre i L'humor a les sèries: El gènere de la comèdia sempre ha funcionat a televisió, i últimament encara més. Les sèries televisives han desplaçat el lloc de les pel·lícules i les telecomèdies ocupen espais destacats de la graella. Encara que passin els anys, moltes sèries continuen vigents. El programa es pregunta quins són els ingredients perquè una sèrie d'humor funcioni i quins són els seus personatges, entre altres coses. Més tard, l'espai fa un recorregut amb Toni de la Torre, crític de sèries de televisió, per les sèries de comèdia amb més èxit de tots els temps.
Documentals
Durada: 100'
02.35
Més Dinamita
Estem controlats
Les càmeres del control central del Govern, que ho saben tot de tothom, escanegen les activitats de la població.
Altres
Durada: 25'
03.00
En companyia
Col·lectiu Olímpics
En aquest capítol, Neus Albis ha preparat un programa coral on es troba amb el bo i millor de l'olimpisme balear. Entre els membres d'un repartiment de luxe hi ha el piragüista Marcus Cooper Walz, l'esquiadora Úrsula Pueyo o el tirador mallorquí Joan Seguí.
Altres
Durada: 60'
04.00
Riu avall
Besòs
Espai documental que proposa un viatge de descobriment per la Catalunya fluvial des de l'interior dels rius.
Documentals
Durada: 20'
04.20
Km33
Uapskushish, el petit núvol blanc
Sèrie documental que mostra diferents maneres de viatjar i els interessos que duen cada persona a visitar el racó de món desitjat.
Documentals
Durada: 40'
05.00
L'illa del tresor
Jordi Savall
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.25
L'illa del tresor
Maruja Torres
Espai particular en què personatges del món de l'art i de la cultura parlen sobre els temes més diversos. Els presentadors compten amb la col·laboració de les actrius Isabel Bres, Georgina Cardona i Karla Junyent.
Altres
Durada: 25'
05.50
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 10'