Programació TV3

Dissabte, 4 desembre de 2021
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 400'
12.40
Persona infiltrada
Miki Nuñez-Família Laguna Novas
En aquest capítol es visita Castelldefels per jugar amb una família amb molt de sabor brasiler. A més, el convidat, en aquesta ocasió, és el cantant Miki Nuñez. Com és d'esperar, el programa compta amb molta música i samba, amb una bona ració de futbol i amb algunes caipirinhes.
Altres
Durada: 65'
13.45
Zona zàping
La gala de la Pilota d'Or de futbol centra bona part del programa. En destaca el premi aconseguit per Alexia Putellas, capitana del Barça. Així mateix, la setena Pilota d'Or de Messi també ha provocat múltiples reaccions, en aquest cas, moltes de contràries al guardó de l'argentí. A més, el club blaugrana també va resultar premiat en guanyar Pedri el premi Kopa al millor sub-21. A continuació, es mostra un home ocell en un vol rasant per sobre d'un volcà nevat, un futbolista fingint una agressió del mateix àrbitre del partit i una traductora per a sords que ho tradueix tot, fins i tot el desmai de qui està parlant. A més, aquest lliurament compta amb la participació del grup Arribar i Ploure, format pel músic Àlex Pujols, de Txarango, i l'actor Ricard Farré, que presenten al Top 1 un tema amb el qual reivindiquen la manera de parlar prenormativa, Paraules d'antes.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Una veritat amagada
Quan una adolescent desapareix, la dona per a qui treballava de mainadera ha d'investigar el cas pel seu compte per salvar el seu propi germà, principal sospitós, i demostrar la seva innocència.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.20
Tarda de cine: Mystic River
Jimmy Markum, Dave Boyle i Sean Devine van créixer junts en un districte perillós de Boston. 25 anys més tard, tots tres amics es retroben per resoldre l'assassinat de la filla del Jimmy, de només 19 anys.
Pel·lícules
Durada: 145'
19.45
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 10'
19.55
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
La variant òmicron de la COVID-19 ja és a Europa mentre les interaccions socials creixen amb el pont i les festes. Cristina Puig entrevista l'epidemiòleg Oriol Mitjà per saber què pot passar les pròximes setmanes i se li pregunta com viu la pandèmia des de Papua Nova Guinea, on s'ha instal·lat per combatre el pian. A continuació, s'entrevista l'expresident polonès i el Premi Nobel de la Pau, Lech Walesa. A més, l'escriptor Juan José Millás parla sobre els efectes de la pandèmia, sobre el futur del Govern de coalició espanyol i sobre la situació a Catalunya.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Rumba Gitana. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Jordi Molina. Espai musical.
Altres
Durada: 60'