Programació La 1

Diumenge, 26 gener de 2020
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 150'
08.30
Seguridad vital
El telèfon va causar la mort de 390 persones a les carreteres espanyoles el 2019 i aquest tema és el protagonista del programa aquesta setmana. A més, un redactor del programa experimenta, en primera persona i en un circuit tancat al trànsit, la pèrdua de control del seu cotxe en llegir i escriure un missatge i contestar una trucada al volant. Per parlar-ne, José Mota visita el plató: l'actor reconeix que de vegades cau en la temptació d'usar el mòbil al volant. D'altra banda, el general en cap de l'Agrupació de Trànsit de la Guàrdia Civil, Ramón Rueda Ratón, explica la important tasca de control i prevenció que la institució desenvolupa diàriament a les carreteres. Finalment, s'entrevista el tècnic de la Diputació de Barcelona Manel Ferri per aclarir conceptes sobre mobilitat sostenible. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 30'
09.00
Comando actualidad
Inclou Paradores i Teruel
Altres
Durada: 130'
11.10
MasterChef Junior
Final
El programa celebra la seva gran final després de sis setmanes en què els seus aspirants han millorat molt. Avui, la Lu, el Leo, la María i l'Albert lluiten per convertir-se en el guanyador de la setena edició. De la primera prova, en la qual els aspirants han de reproduir un plat de Pepe Rodríguez Rey, surt el primer duelista. A més, Tamara Falcó, guanyadora de la quarta edició de MasterChef Celebrity, visita els aspirants per desitjar-los molta sort. Més tard, en la prova exterior, en la qual els concursants han de preparar dos plats del restaurant DSTAgE de Madrid, el jurat escull el segon duelista. Finalment, els dos finalistes han de cuinar un menú compost d'un entrant, un primer i unes postres. El xef Martín Berasategui, de dotze estrelles Michelin, segueix de prop aquesta prova i tasta els plats per ajudar el jurat a trobar el millor d'aquesta edició.
Altres
Durada: 200'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura. Es va començar a emetre l'estiu del 1997.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Men's EHF Euro
Després de guanyar a Noruega i a Eslovènia, respectivament, les sel·leccions de Croàcia i Espanya es tornen a enfrontar a la final. Tots dos equips es van trobar a la segona fase, on dimecres passat van acabar empatant a 22-22, tot i que els Hispanos van dominar el partit fins poc abans del final. Des del Tele2 Arena d'Estocolm.
Esports
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: ¡Hasta pronto!
Mentre descansa en un balneari, el Henri, un agricultor sexagenari, coneix la Lila, una vital dissenyadora parisenca amb qui viu un cap de setmana inoblidable. En finalitzar l'estada, se separen sense gaires il·lusions de tornar-se a veure, però els seus sentiments persisteixen.
Pel·lícules
Durada: 100'
19.10
Sesión de tarde: Verano en el viñedo
El Frankie i la Nate estan d'acord a separar el seu amor del negoci vinícola que comparteixen. Però insisteixen tant en impressionar-se mútuament amb les seves comeses, ella amb l'elaboració de vi i ell amb el cultiu de les vinyes, que posen en perill la seva relació. La prova és la presentació del seu nou vi.
Pel·lícules
Durada: 80'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Operación Triunfo
Els 16 participants del concurs s'enfronten avui a la seva primera expulsió, i han d'acomiadar un dels dos concursants nominats d'aquesta setmana: Ariadna o Nick. També hi haurà dos nous nominats que es jugaran la seva continuïtat a l'acadèmia en el pròxim programa. A més, el programa compta amb les actuacions en directe de Natalia Lacunza i DVICIO.
Altres
Durada: 170'
00.50
El chat de OT
Espai que recull les primeres impressions dels concursants després de la gala. A més, els espectadors tenen l'oportunitat de comunicar-se amb ells a través de missatges.
Altres
Durada: 80'
02.10
Pel·lícula: De repente, el amor
La mare de la Julia està organitzant el seu casament amb Lord Frederik Windshell. Per ajudar-la amb els preparatius, la Julia es trasllada a Cornualla, on coneix el Nicholas, l'administrador de la mansió de Lord Frederik, i s'enamoren. Però poc abans del casament apareix l'Emily, la filla del Frederik.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'