Programació La 1

Dijous, 2 desembre de 2021
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 240'
12.30
Mejor contigo
Espai que aborda temes variats explicats pels protagonistes i amb la participació de professionals que contribueixen amb els seus coneixements a oferir-ne noves perspectives.
Altres
Durada: 90'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
14.25
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 35'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 55'
15.55
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Dos vidas
Tots els veïns van a la festa de benvinguda del Tirso a l'hotel. Tots menys la Julia, que no se sent amb forces per assistir convençuda que el Tirso no vol veure-la allà. A més, té alguna cosa pensada per oferir al Leo. Mentrestant, el Tirso s'esforça per amagar una angoixa profunda: les seqüeles del seu pas per l'UCI comencen a manifestar-se i no vol sota cap concepte que el seu entorn ho sàpiga. Paral·lelament, el dia del casament de la Carmen i el Víctor, la Patricia fa un últim intent per acostar-se al Francisco, però es veu truncat per la intervenció de la Carmen. Rabiosa, i animada pel Ventura, la Patricia no vol deixar que la Carmen se surti amb la seva i està disposada a tot per evitar-ho. La Inés, per part seva, aconsegueix proves que assenyalen el Ventura com l'assassí de l'Alicia i no dubta a enfrontar-se amb ell, cosa que l'empresari no es pren gens bé.
Sèries
Durada: 55'
17.25
Servir y proteger
El Ginés intenta excedir-se amb la Martina i el Rubén la defensa. La Bea, per part seva, informa el Quintero que el traficant que li roba clients es diu Hugo Villalobos. Més tard, el Quintero sospita que és fill d'un home que va matar. A més, la sessió de mediació entre el Durán i la Lidia és un èxit. Finalment, la Vega trenca amb el Bremón.
Sèries
Durada: 60'
18.25
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 55'
19.20
España directo
Magazín informatiu en el qual es tracten temes de denúncia, interès humà, social, successos, festes, cultura, curiositats, gastronomia i es para una gran atenció al món rural.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Viaje al centro de la tele
Campana y se acabó, grandes éxitos
Un divertit viatge a través dels millors moments del mític concurs Un, dos, tres, responda otra vez: les primeres aparicions de Mayra Gómez Kemp com a humorista, els famosos que van visitar o van participar en el programa, actuacions de grups i solistes nacionals i estrangers, i molt més.
Altres
Durada: 30'
22.40
HIT
Pertenencia
Davant la perspectiva d'una nit de Cap d'Any regada d'alcohol, el Hit decideix tornar a les sessions d'Alcohòlics Anònims. A més, l'Isi, el Sancho i el Román cometen una agressió xenòfoba contra immigrants romanesos, tot i que la intervenció del professor evita que la cosa vagi a més. Posteriorment, l'Hug decideix treure els alumnes de l'aula per educar-los en la inclusió.
Sèries
Durada: 65'
23.45
Españoles en el mundo
Inclou Rumanía, Cuba i Myanmar
Altres
Durada: 160'
02.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
04.15
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 105'