Programació La 1

Dissabte, 2 juliol de 2022
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 280'
10.40
MasterChef
Els aspirants obtenen una dosi d'energia per fer front a la recta final de la competició: cadascú rep la visita d'un familiar i cuinen junts un dels plats favorits dels seus éssers estimats, actualitzat amb tot allò après a les cuines. Amb aquesta ajuda han de fer una recepta perfecta i conquerir uns comensals molt especials, exigents i amb un paladar increïble: quatre dels inspectors que atorguen els sols Repsol als millors restaurants i als cuiners. En representació de tots ells, ja que les seves identitats han de romandre en l'anonimat, els acompanya la directora de la Guia Repsol, María Ritter. El millor en aquesta prova rep una doble recompensa: s'inclou la seva recepta al llibre del guanyador de la desena edició de MasterChef i aconsegueix el davantal daurat que li atorga la immunitat d'aquesta setmana. A continuació, a la prova d'exteriors, el jurat i els aspirants descobreixen el MOM Culinary Institute, l'escola de cuina professional que dirigeix Paco Roncero a Madrid. El xef dissenya el menú que els equips cuinen per a 40 professors de l'escola. De tornada al plató, els aspirants deixen anar tensions ballant a les cuines un tema dels cantants i compositors veneçolans Mau i Ricky, dos dels artistes més prometedors de l'escena urbana dels últims anys. Després, els davantals negres s'enfronten en duel. El xef Dabiz Muñoz els porta tres propostes amb raviolis, plats relacionats amb el seu nou projecte gastronòmic, RavioXO.
Altres
Durada: 170'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Fuego y vidrio
Quan la Sara descobreix que s'ha quedat embarassada, ho explica al seu xicot Alex i ell decideix tallar la relació. Dies després, l'Alex mor atropellat. Arran d'aquest succés, la Sara descobreix que el jove vivia una doble vida amb ella i que ningú de la seva família estava al corrent de la seva existència. Deu anys més tard, la Sara es queda sense feina i acaba acceptant una oferta de l'empresa de la família de l'Alex, que no tenen ni idea de qui és ella ni coneixen l'existència del seu fill en comú amb l'Alex.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Una familia de alquiler
El Paul-André és un milionari trist i avorrit que no troba sentit a la seva vida, perquè el que necessita és una família. Quan coneix la Violette, una dona que està passant calamitats i que ha estat enxampada robant en un supermercat per alimentar els seus fills, li proposa de llogar durant tres mesos la seva família a canvi d'un salari i de saldar els seus deutes.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: ¡Biba la banda!
El 1938, en plena Guerra Civil, els músics de la banda militar estan molt preocupats pel seu pròxim concert. L'Agustín rep una carta de la seva nòvia, que li explica les dificultats que està passant amb la recollida de la collita d'arròs.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou La nueva OTAN i Cáncer, vivir para contarlo: La recerca multiplica teràpies innovadores contra el càncer. En aquest reportatge, l'espai parla amb metges i científics que es troben darrere d'alguns d'aquests nous tractaments, i també amb pacients en els quals ja s'han aplicat.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: Uno para todos
Un professor interí assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha d'integrar un alumne malalt a l'aula, es troba amb un problema encara més gran: cap dels seus companys l'accepta a la classe.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: Primos
Al Diego l'ha plantat la xicota. Llavors li sorgeixen quatre opcions sobre què fer per superar-ho: presentar-se a l'església el dia del casament per si se'n penedeix; emborratxar-se i despotricar d'ella; intentar recuperar l'amor de la seva adolescència, o totes alhora.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.10
Pel·lícula: El enigma Verdaguer
Un acostament a la figura del poeta Jacint Verdaguer. Es tracta d'un film que vol trobar l'home darrere del mite a través dels principals fets de la seva vida, des de la seva joventut, en què recitava els primers poemes entre els companys de l'esbart de Vic a la font del Desmai, fins als últims dies, envoltat de familiars i religiosos que volien apropiar-se del seu llegat simbòlic. La narració situa el poeta al centre de l'acció, en fa un retrat humà i mostra les seves contradiccions interiors, els errors i les petites misèries, però també posa en valor la seva força de voluntat, la solidesa de la seva fe i la seva bondat innata.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.50
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 190'