Programació La 1

Divendres, 8 juliol de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 75'
07.15
Vive San Fermín
Emissió en directe de l'encierro del dia des de Pamplona. A més, es fan connexions en directe, es parla dels protagonistes de la jornada, s'emeten reportatges i s'ofereix un resum de la corrida del dia anterior.
Altres
Durada: 75'
08.30
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 270'
13.00
Menudos Torres
Para toda la familia
Els Torres ensenyen a preparar una de les seves versions més saludables de pizzes, amb base de pasta fil·lo. Tot seguit, cuinen uns rotllets d'arròs i verdura.
Altres
Durada: 60'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
Setena etapa, de 176,3 quilòmetres. Primer dia seriosament muntanyenc, amb final al capdamunt d'un dels ports mítics del Tour. La Planche des Belles Filles va decidir el Tour de 2020, en el qual Pogacar va arrabassar el lideratge a Roglic. Abans, els ciclistes s'enfronten a dues cotes de tercera categoria, Grosse Pierre i Croix. Comentaristes: Carlos de Andrés i Pedro Delgado.
Esports
Durada: 100'
17.45
UEFA Women's Euro 2022
Prèvia i partit (18.00h.). La selecció espanyola s'estrena en la competició davant de Finlàndia. La llista de 23 jugadores, d'equips com ara el Reial Madrid, el FC Barcelona, l'Atlètic de Madrid, el Vila-real, el Llevant, el Manchester United i el Manchester City, viatgen a Anglaterra per buscar el títol que les acrediti com a campiones d'Europa. A més, les de Jorge Vilda, setenes en el rànquing mundial de la FIFA, jugaran cada partit amb la pressió de ser unes de les favorites per guanyar el seu primer títol europeu. Comentaristes: David Figueira, Virginia Torrecilla i Vero Boquete. Des de l'Stadium MK.
Esports
Durada: 125'
19.50
Te ha tocado
30 concursants s'enfronten en duels per parelles per poder jugar al billar japonès, una rampa amb 14 clots en els quals es troben un munt de regals i molts diners. Els participants són sempre els mateixos, formen part del públic del programa, i van sortint a jugar a mesura que el número que tenen assignat surt del bombo que hi ha al plató. Qui guanyi l'últim duel s'enfronta a la prova final, un únic clot al billar japonès, on té l'oportunitat de guanyar El Bote a la Súper final. Un pot que comença amb una quantitat de 1.000 € el primer dia i que augmenta 500 € a cada programa.
Altres
Durada: 40'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
La suerte en tus manos
Sorteig de la loteria.
Altres
Durada: 20'
22.15
Pel·lícula: Cometieron dos errores
Jed Cooper és condemnat a la forca després de ser acusat d'haver robat bestiar. A l'últim instant, és salvat per un comissari a les ordres del jutge Fentom, que li ofereix canviar de vida i un lloc com a comissari de tot el territori per ocupar-se de les missions més complicades.
Pel·lícules
Durada: 110'
00.05
Pel·lícula: La muerte tenía un precio
Dos caçadors de recompenses a la recerca del mateix home decideixen unir les seves forces per intentar trobar-lo junts, encara que les motivacions de tots dos resulten completament diferents.
Pel·lícules
Durada: 125'
02.10
This Is Us
Los súper tres
Emissió dels capítols Piloto i Los súper tres.
Sèries
Durada: 85'
03.35
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 145'