Programació La 1

Diumenge, 26 març de 2023
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 220'
09.40
Comerse el mundo
Inclou Arequipa i París: El xef Peña viatja fins a París, una de les capitals mundials de l'alta gastronomia. Allà visita una vinya molt especial en ple cor de la ciutat, tasta els famosos caragols, fa un formatge i coneix xefs que van arribar a la capital gal·la per complir els seus somnis.
Documentals
Durada: 110'
11.30
Españoles en el mundo
Inclou Rumanía i República Dominicana, Atlántico y Caribe
Altres
Durada: 105'
13.15
Brigada Tech
Puertollano, Ciudad Real, Castilla-La Mancha
El programa es trasllada fins a Castella-la Manxa. Per començar, la Pilar i el Ger entren al Museu de Valdepeñas, on es fan rèpliques digitals en 3D de peces arqueològiques. Paral·lelament, la Victoria viatja a Màlaga, on coneix la Fundación Cibervoluntarios, que s'encarrega de promoure l'ús i coneixement de la tecnologia per pal·liar les bretxes socials basant-se en la col·laboració. A més, parla amb el Damián, un dels cibervoluntaris que duen a terme aquesta important tasca social. Mentrestant, la Charo descobreix que hi ha multitud de conceptes i termes sobre xarxes socials que desconeix. La Lalachus, per part seva, li explica en què consisteixen aquests termes digitals i com funcionen. Més tard, la porta a conèixer dos tiktokers molt especials: la Rosa i el Christian, una parella d'àvia i net que han revolucionat la xarxa social amb els seus vídeos, divertits i plens de bon rotllo. En aquesta ocasió, l'espai compta amb la participació al plató de l'actor i humorista Pablo Chiapella.
Altres
Durada: 45'
14.00
Viaje al centro de la tele exprés
Es mi momento, grandes éxitos
Viatge per les primeres aparicions televisives d'alguns famosos com Úrsula Corberó, Edurne, Jennifer López, Eros Ramazzotti, Beyoncé i María Casado. Així mateix, l'espai mostra els debuts televisius de grups i solistes com Radio Futura, Nacha Pop i Parchís, entre altres.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: El aniversario
La Grace Brennan està ansiosa per celebrar el seu dissetè aniversari de casament. El dia de la celebració, troba un anell preciós a la butxaca del seu marit, el Christopher, però, desafortunadament, el regal no és per a ella. A continuació, quan la Grace s'enfronta al seu marit, aquest li confessa que li ha estat infidel.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un amor en la alta montaña
La Jenny Porter, contractada pel Grant Emerson, un inversor que no coneix, viatja a les muntanyes per avaluar en persona una fàbrica de llana que ja no resulta rendible. Commoguda per l'entorn entranyable i pel fet que el poble es manté gràcies a la fàbrica, la Jenny concep un pla per tornar a fer que funcioni.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Plan de tarde
Toñi Moreno rep la visita del cantant Manu Tenorio, que presenta el seu nou tema, Tu teoría. Així mateix, parla dels seus projectes, la seva vida més familiar i, també, sobre la relació amb els seus companys de la primera edició d'Operación Triunfo. A continuació, el programa recorda la història d'amor de dos dels artistes més estimats pel públic. A més, Toñi Moreno no sap que es retrobarà amb algú molt especial per a ella: una cara molt popular, coneguda per tots, ve disposada a viure una tarda inoblidable.
Altres
Durada: 90'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 65'
22.05
La película de la semana: Despierta la furia
H és el misteriós tipus que s'acaba d'incorporar com a guàrdia de seguretat en una companyia de blindats. Durant un intent d'atracament al seu camió, sorprèn els seus companys mostrant habilitats d'un soldat professional, cosa que fa que la resta de l'equip es pregunti qui és realment i d'on ve. Aviat es descobrirà el veritable motiu pel qual H es troba entre ells.
Pel·lícules
Durada: 105'
23.50
Pel·lícula: Dos policías rebeldes
Una partida d'heroïna valorada en uns 100 milions de dòlars és robada del mateix dipòsit de la policia. El cas és assignat als agents Burnett i Lowery, una parella molt peculiar pels mètodes que utilitzen. L'única pista que tenen per començar la investigació és la d'una testimoni que els ajuda a identificar els atracadors i que han de protegir.
Pel·lícules
Durada: 115'
01.45
Pel·lícula: Doctor Sueño
Quaranta anys després de la seva aterridora estada a l'Hotel Overlook, per la qual continua marcat, el Dan Torrance lluita per trobar una mica de pau. Però aquesta pau es trenca quan coneix l'Abra, una adolescent valenta dotada d'un poderós do extrasensorial, conegut com la resplendor. L'Abra reconeix que el Dan comparteix el seu poder i li demana ajuda per enfrontar-se a la despietada Rose la Chistera i als seus seguidors, El nudo verdadero, que s'alimenten dels nens que tenen el do de la resplendor. El Dan i l'Abra formen una aliança estranya i emprenen una batalla a vida o mort contra la Rose. La innocència de l'Abra i el seu valor a l'hora d'acceptar la seva resplendor obliguen el Dan a recórrer als seus propis poders com no ho havia fet mai. S'ha d'enfrontar a les seves pors alhora que reviu els fantasmes del passat.
Pel·lícules
Durada: 140'
04.05
Pel·lícula: Corazones afines
La Julia Palmer treballa de matrimoniera en una empresa que busca parella a través de qüestionaris i entrevistes que el servei de programari emparella segons el tant per cent d'afinitat. A mesura que s'acosta el dia de Sant Valentí, el Daniel, un emprenedor que creu que estar solter és la clau de l'èxit, s'interessa pels serveis d'aquest negoci.
Pel·lícules
Durada: 85'
05.30
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 30'