Programació La 2

Diumenge, 26 març de 2023
06.20
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 10'
06.30
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
07.00
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
07.55
Los conciertos de La 2
XXVII Ciclo de Cámara RNE 3 de 3. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Enfermedades crónicas y ayuno
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
SOS Ucrania
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
El Colegio IBN Gabirol sigue creciendo
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Fundación Acogida
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Juventud Misionera
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Des de l'església de Sant Isidre, Madrid.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Semillas de hospitalidad
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Flash moda
Roberto Verino
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
13.20
Flash moda monográficos
Centenario Tous
Programa que acosta l'espectador al món de l'alta costura i de la moda prêt-à-porter mitjançant el retrat de dissenyadors i diferents personalitats del sector.
Altres
Durada: 20'
13.40
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.10
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 20'
14.30
La Francia secreta de Rick Stein
Normandía, Picardía y Champaña
Rick Stein s'embarca en un nou viatge pels camins de França, des del Canal de la Mànega fins a la Mediterrània.
Documentals
Durada: 65'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Supervivencia extrema: Los retos de la vida, Supervivencia extrema: La vida en los árboles i Supervivencia extrema: Defensas animales: Les espècies de preses més intel·ligents de la natura han desenvolupat algunes defenses notables per mantenir-se un pas per davant en la batalla constant contra els depredadors.
Documentals
Durada: 140'
18.40
El documental de La 2
Inclou Serengueti: Intriga: Mentre alguns animals porten a la vida nous membres en temps pacífics, s'acosta una gran tempesta que transforma el seu món acollidor en un malson humit.
Documentals
Durada: 50'
19.30
El señor de los bosques
La Dehesa de la Acebeda
A la part més oriental de la Serra de Guadarrama hi ha el conjunt muntanyós de Somosierra. En aquesta filera de muntanyes de la Comunitat de Madrid, hi ha paisatges formidables com els de la Devesa de l'Acebeda. Un bosc de pins que visita la cantant i compositora Nena Daconte.
Documentals
Durada: 30'
20.00
El Camino del Cid: diario de una ciclista
La defensa del sur: de Xàtiva a Biar
L'Ainara visita Xàtiva abans d'emprendre el seu camí cap al proper objectiu, arribar a Biar. Abans de seguir la ruta, ha quedat amb Miguel Soro, un bon amic vinculat al ciclisme i al món de l'art. A més, aprofita per trobar-se amb Salvador Sanchis, exciclista professional.
Documentals
Durada: 30'
20.30
Senderos con Juan y Migas
La guerra ya terminó
El Juan i el Migas s'endinsen a Bòsnia i Hercegovina, un país que encara conserva les empremtes de la guerra. Allà, visiten la ciutat de Mostar i les cascades de Kravica, on pateixen un petit contratemps al riu.
Documentals
Durada: 55'
21.25
Imprescindibles: Los Xey, una historia de película
Los Xey van ser un dels grups musicals més famosos del món i van deixar una empremta inesborrable en diverses generacions. Aquest documental pretén recuperar la seva memòria al segle XXI de la mà dels seus familiars, d'experts musicals i dels seus homòlegs dels nostres dies, els Golden Apple Quartet, els quals fan uns espectacle a l'actualitat que els ret homenatge.
Pel·lícules
Durada: 60'
22.25
La 2 es teatro
Malvivir
Adaptació televisiva de l'obra teatral Malvivir. Basada en les novel·les picaresques del Segle d'Or, explica la vida secreta de la múrria Elena de Paz, que desafia totes les convencions de la seva època i paga el preu de la seva llibertat. Un recorregut per les capes socials, els escenaris i els personatges d'una època turbulenta i fascinant. Protagonitzada per Aitana Sánchez-Gijón, Marta Poveda i Bruno Tambascio, és una producció pròpia d'RTVE realitzada amb la col·laboració d'Ay Teatro, basada en l'obra teatral escrita per Álvaro Tato i dirigida per Yayo Cáceres.
Altres
Durada: 100'
00.05
Versión española. Última sesión: La novia
El Leonardo, el Nuvi i la Núvia són un triangle inseparable des de nens, però el Leonardo i la Núvia estan units per un fil invisible, ferotge, impossible de trencar. Passen els anys i ella, angoixada i infeliç, es prepara per al seu casament amb el Nuvi.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.40
La vida en tiempos de los Mosqueteros
Treball que se submergeix al segle XVII dels mosqueters i segueix la història de François de Marciac, un jove pagès que arriba a París per fer el seu somni de convertir-se en mosqueter. A més, hi intervenen experts i historiadors.
Documentals
Durada: 90'
03.10
El poder del pintalabios
El pintallavis té un llenguatge propi, silenciós però significatiu. Un objecte minúscul i icònic ple de poder. És un reclam que s'ha utilitzat per expressar necessitats socials i polítiques a cada època. El 1912, a Nova York, 20.000 sufragistes van reclamar en una marxa el dret al vot. Gairebé totes duien els llavis pintats amb un vermell que fins aleshores es reservava a les noies considerades de mala vida. Quan la marxa reivindicativa pel vot femení va passar per la Cinquena Avinguda, Elisabeth Arden va sortir del seu saló de bellesa per repartir pintallavis a les sufragistes amb l'objectiu que es convertís en un megàfon, en un autèntic símbol de poder i emancipació de la dona. Però la història del pintallavis és turbulenta i molt representativa de la societat del moment. Es porta per tradició, superstició, per indicar superioritat social i força, com a garantia de visibilitat, per provocació, per transgressió, per seducció, per seguir una moda o bé per submissió i conformitat amb les normes del moment.
Documentals
Durada: 50'
04.00
Marte, Venus y Baco al descubierto
Marte al descubierto. El antiguo Dios de la guerra
Mart, l'antic deu de la guerra, acompanya la humanitat des del seu origen. Seguint-ne el rastre s'ha descobert que la violència organitzada és fins i tot anterior a l'existència de la societat. Els humans han arribat a sacralitzar la guerra tot i saber que allò sagrat no és la guerra, sinó la vida.
Documentals
Durada: 60'
05.00
Diario de un nómada. Carreteras extremas
Es fa de nit i el Miquel ha de trobar un lloc on dormir, i un veí del llogaret li ofereix llit i menjar. Després de descansar, li toca dirigir-se cap a la ruta de les Mil Kasbash.
Documentals
Durada: 30'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'