Programació La 1

Dimecres, 31 maig de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.Inclou La hora de la actualidad.
Altres
Durada: 210'
11.30
Hablando claro
Espai que presenta l'actualitat del dia. Un ampli equip de reporters s'encarrega de prendre el pols a les notícies des dels llocs on succeeixen. A més, la crònica dels corresponsals es complementa amb reportatges, entrevistes, primícies, informes o enquestes, i també amb l'opinió dels analistes més acreditats per a cada assumpte.
Altres
Durada: 150'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
La Promesa
Emissió dels capítols Cap. 106 i Cap. 107.
Sèries
Durada: 110'
18.20
El comodín de La 1
Espai en què els concursants s'enfronten a deu preguntes, encara que compten amb l'ajuda de set comodins per intentar trobar la resposta correcta i mantenir el màxim de diners possibles. Els participants tenen set possibilitats de premi, però les opcions van minvant a mesura que utilitzen els comodins o fallen les respostes. A més, els aspirants compten amb l'ajuda d'un acompanyant que els pot fer guanyar comodins extra en una ronda ràpida de preguntes i respostes i que, puntualment, els pot ajudar a contestar una pregunta.
Altres
Durada: 60'
19.20
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 70'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
4 estrellas
Noches de vino y rosas
Quan sembla que tot va bé entre la Marta i l'Andrés, un test d'embaràs entra en escena i ho complica tot. Mentrestant, la cuina del Lasierra es prepara per a l'arribada d'El Comilón, un crític important. D'altra banda, una nova pista sobre la mort del Ricardo fa que el Javier i el Martínez es posin a treballar de nou.
Sèries
Durada: 45'
22.35
Los pacientes del doctor García
Inmersión
El Manuel arriba a Buenos Aires i és testimoni del bon acolliment que el règim argentí dispensa als nazis que han fugit. D'altra banda, a Madrid, Otto Skorzeny i Joseph Hans Lazar posen en marxa el sistema d'evasió d'obres d'art que han ideat amb l'ajuda del Guillermo, sense saber que aquest informa de tot el que fan. Mentrestant, entre el Guillermo i l'Otto sorgeix una veritable amistat que desestabilitza la precària vida personal del madrileny. Més tard, desesperada per la malaltia del seu fill, l'Amparo permet que el Guillermo l'examini. El Guillermo fa amistat amb el nen sense que aquest sàpiga que és el seu pare, cosa que proporciona un nou alè a la seva vida. Posteriorment, una vegada alliberat, l'Adrián decideix quedar-se a Berlín, però, quan pateix en carn pròpia els perills de la misèria, decideix tornar a Espanya, sempre com Alfonso Navarro. Finalment, just arribar a Madrid, l'Adrián esbrina que algú s'està fent passar per ell.
Sèries
Durada: 60'
23.35
Españoles en conflictos
Mar de plástico: Filipinas
Tones d'escombraries a la deriva. Els pescadors filipins recullen més plàstic que peixos. A la porta de casa seva, molts veuen com la mar llança sobre les seves portes onades de bosses, cautxú, fustes, cables i altres materials. Una realitat totalment depriment per als seus habitants i un malson mediambiental per als oceans, el destí final d'aquests plàstics, que triguen centenars d'anys a degradar-se i que afecten la supervivència de més de 800 espècies marines. Les Filipines han abraçat l'economia del sobre: articles envasats en plàstics d'un sol ús. Aquests formats individuals han permès que productes com el xampú, el cafè o el detergent siguin més accessibles per a comunitats amb pocs recursos. Es calcula que, en un país en el qual una de cada cinc persones viu sota el llindar de la pobresa, s'utilitzen cada dia uns 163 milions de sobres monodosi. La situació és desesperada, perquè els plàstics no només ofeguen ciutats i costes, sinó que també afecten els pescadors, que han vist disminuïdes les seves captures a menys de la meitat.
Altres
Durada: 60'
00.35
Comando actualidad
Inclou Energía verde, ¿a qué precio? i Gente nada corriente
Altres
Durada: 120'
02.35
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.45
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 75'