Programació La 1

Dijous, 5 octubre de 2023
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 30'
16.20
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 10'
16.30
Salón de té La Moderna
La senyora Carla continua convencent el senyor Jaime que accepti el negoci de Balbín. Paral·lelament, l'Íñigo ha d'explicar a la Matilde quina relació manté actualment amb la dona del propietari de la galeria on treballa. Mentrestant, el misteri per saber a qui va atropellar el senyor Jaime sembla que és a prop de resoldre's.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
L'Abel ajuda la Jimena amb el seu pla de fingir un avortament a esquenes del Manuel, que està molt amoïnat pel seu fill nonat després de l'últim accident de la seva dona. D'altra banda, malgrat que l'Alonso accedeix a permetre que busquin la Ramona als terrenys de La Promesa amb l'ajuda del servei, en contra de l'opinió de la Cruz, la Ramona continua sense aparèixer. La Jana i el Curro, per part seva, estan cada vegada més preocupats, ja que són molts dies sense saber-ne res. Mentrestant, la Catalina explica a Don Pelayo el seu negoci amb les melmelades, i li demana que li guardi el secret. Posteriorment, la Pía per fi s'arma de valor i fa xantatge a la marquesa, la reacció de la qual és imprevisible. Finalment, el Curro sent Don Antonio parlant per telèfon i adverteix la Martina.
Sèries
Durada: 60'
18.30
La plaza de La 1
Espai en què quatre col·laboradores, de diferents àmbits, aborden els assumptes més importants del dia, així com temes socials de diversos tipus. A més, el programa rep convidats del món de la música, el cinema, la literatura, la crònica social o el periodisme amb qui es conversa d'una manera amena i propera.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
21.50
4 estrellas
Echar el freno
L'Andrés s'ha despertat i busca venjança contra el Julio després de l'atropellament. Paral·lelament, el Javier descobreix alguna cosa sobre el cas, que ho capgira tot. A més, l'Arturo i la Felisa tiren endavant el procés d'acollida. Finalment, la Marifrán se sent molt culpable després de la discussió amb la Cuca, que continua hospitalitzada.
Sèries
Durada: 50'
22.40
MasterChef Celebrity
Aquesta setmana arriba un dels clàssics del programa: les batalles. A la primera prova, els concursants s'enfronten a tres cuinats successius en què els jutges van descartant els aspirants que preparin els pitjors plats. A continuació, els dos millors es disputen el desitjat pin de la immunitat en un cuinat davant del guanyador de l'onzena edició de MasterChef, Eneko Fernández. Així mateix, el vencedor pot destinar 4.000 euros a l'ONG que esculli. Paral·lelament, per celebrar els 200 anys d'història de la Policia Nacional, l'equip es trasllada a l'Escola Nacional de Policia d'Àvila, on els participants han de preparar un còctel creat pel guanyador de la segona edició de MasterChef Celebrity, Saúl Craviotto. Finalment, a la prova d'eliminació, cadascun dels davantals negres ha de replicar un plat típic de la cuina d'un país.
Altres
Durada: 195'
01.55
Comerse el mundo
Portugal
Peña visita Portugal, on coneix els aperitius clàssics de Lisboa, aprèn a cuinar en una cataplana i visita Nazaré per veure les tradicions familiars d'assecar peix al sol.
Altres
Durada: 50'
02.45
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 130'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'