Programació La 2

Diumenge, 5 febrer de 2023
06.25
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 30'
06.55
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 55'
07.50
Los conciertos de La 2
Jonde: 40º aniversario (II). Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 50'
08.40
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 35'
09.15
Medina en TVE
Relación filo-parental en el Islam
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
El valor de la comunidad de fe
Programa que pretén compartir el missatge de la Bona Nova que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que porta la llum de l'Evangeli, transforma el seu entorn i crea un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Nuevos frutos en la UCAM
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Benedicto XVI, su legado
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
Gente de Dios
Espai catòlic en el qual una persona dona testimoni públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Des de la Parroquia de Santiago Apóstol, Sevilla la Nueva, Madrid.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Los impropios de Loeches
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Flash moda
Flash moda porta el glamur del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 25'
13.20
Flash moda monográficos
Paco Rabanne
Amb motiu de la mort de Paco Rabanne, el programa recupera aquest lliurament, dedicat al dissenyador.
Altres
Durada: 25'
13.45
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
14.15
Mi lugar de retiro
Regreso al pasado
En aquest episodi es coneix un hippie americà al nord d'Ontario que fa més de 40 anys que acampa en una roca, sense aigua ni electricitat ni veïns.
Documentals
Durada: 25'
14.40
Las Azores, un jardín en el corazón del océano
Situat a l'extrem occidental d'Europa, l'arxipèlag portuguès de les Açores està format per nou illes volcàniques situades a l'oceà Atlàntic.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Into the blue: Las islas Forgotten, Into the blue: Raja Ampat i Into the blue: Komodo: Des del 2011, el Parc Nacional de Komodo és una de les set meravelles naturals del món. Hi habita una de les poques espècies procedents de la prehistòria, el drac de Komodo.
Documentals
Durada: 145'
18.45
El documental de La 2
Inclou Edén: paraísos remotos: Patagonia: el fin del mundo: A la punta de l'Amèrica del Sud, travessant Xile i l'Argentina, hi ha la Patagònia. Aïllada i conservada en el temps, unes criatures resistents i adaptables han desenvolupat unes estratègies de supervivència úniques per prosperar en els seus extraordinaris hàbitats.
Documentals
Durada: 45'
19.30
El señor de los bosques
Gorbea
Al vessant biscaí del Parc Natural de Gorbea hi ha el riu Zubizabala, que omple de vida un bosc de faigs increïble que és l'escenari perfecte per deixar-se endur per la imaginació de la mà de l'escriptor Juan Manuel de Prada.
Documentals
Durada: 30'
20.00
El Camino del Cid: diario de una ciclista
Tierras de frontera: de Sigüenza a Calatayud
En aquest capítol, l'Ainara fa dues etapes. Comença el dia a la localitat de Sigüenza i passa per Luzón i Medinaceli, un dels conjunts patrimonials més interessants de la província de Sòria. A continuació, comença la segona etapa: deixa la província de Sòria i s'endinsa en terres aragoneses.
Documentals
Durada: 35'
20.35
Senderos con Juan y Migas
Hasta donde nos lleven nuestros pasos. De Asturias a Barcelona
Juan i Migas són uns apassionats de la música i gaudeixen de valent a l'estudi del productor Marcos Bayón, a la Sierra de Madrid. Junts graven una cançó sobre aquest apassionant viatge en autocaravana.
Documentals
Durada: 55'
21.30
Imprescindibles
Inclou Fleta, tenor, mito
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Relatos salvajes
Diverses persones travessen la prima frontera que divideix la civilització de la barbàrie. Una traïció amorosa, el retorn d'un passat reprimit o la violència continguda en un detall quotidià es presenten per impulsar-les al vertigen de perdre el control.
Pel·lícules
Durada: 150'
01.00
La confesión del diablo: las cintas perdidas de Ei
Per assegurar la condemna d'Adolf Eichmann, l'autor intel·lectual de l'Holocaust nazi, el fiscal general israelià Gideon Hausner comença a buscar una prova llegendària: les cintes d'àudio amb hores d'entrevistes concedides per Eichmann anys abans, en què reconeix la seva culpabilitat.
Documentals
Durada: 80'
02.20
Sofía Loren, un destino deslumbrante
Sofia Loren ha sabut posar el món del cinema als seus peus. Per a alguns continua sent aquella criatura amb formes que fan embogir, per als altres serà per sempre la gran actriu d'Una jornada particular, sense maquillatge i amb sabatilles. Mare, prostituta, ballarina seductora o dona desesperada. Per a tothom és una llegenda viva. Va estudiar magisteri, formació que compaginava amb la participació en concursos de bellesa, en què va arribar a ser finalista de Miss Itàlia. Va començar a obrir-se camí participant en fulletons o interpretant papers petits fins que, a principis dels anys 50, va conèixer el productor Carlo Ponti, que va dirigir la seva carrera, va ser el seu mecenes i l'amor de la seva vida. Sofia Loren va fer aviat el salt a Hollywood. El 1960 va protagonitzar Dues dones, dirigida per Vittorio De Sica. Aquesta pel·lícula, en què interpretava una mare que era violada, va suposar la seva consagració com a actriu.
Documentals
Durada: 55'
03.15
Pel·lícula: Juego de espías
El 1940, Espanya patia una duríssima postguerra i Europa estava en plena Segona Guerra Mundial. El Servei d'Intel·ligència Britànic va escollir el pas fronterer de l'estació internacional de Canfranc, a Osca, per recopilar i intercanviar informacions crucials per a la contesa bèl·lica. Així va ser com va muntar una xarxa d'espies formada per bascos, aragonesos i francesos.
Pel·lícules
Durada: 55'
04.10
Las recetas de Julie
Especial Navidad
Programa gastronòmic protagonitzat per la presentadora i crítica gastronòmica Julie Andrieu.
Altres
Durada: 60'
05.10
La 2 express
Espai que recupera una part emesa en algun dels programes de la cadena.
Altres
Durada: 20'
05.30
La aventura del saber
Espai educatiu destinat a la formació i la divulgació mitjançant entrevistes i sèries documentals.
Altres
Durada: 60'