El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Albinyana

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Clarianes Clarianes Sol Clarianes Clarianes Pluja i clarianes Pluja forta
Prob. precip. (%) 000008075
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 21232223222115
T. mínima (ºC) 10101111121310
Vent 5 km/h O 5 km/h SE 10 km/h SO 10 km/h SO 10 km/h SO 0 km/h C 10 km/h NO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Cel serè, amb alguns núvols alts

En general, el cel romandrà majoritàriament serè, amb el pas de bandes de núvols alts, sobretot durant la primera meitat del dia. A més, durant les hores centrals del dia, també apareixeran alguns núvols d’evolució diürna a punts del Pirineu i del Prepirineu oriental. Independentment, a primera hora del matí hi haurà alguns estrats baixos a punts de la depressió Central i del quadrant nord-est, i al final dia és possible que es formin alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. La temperatura, tant la mínima com la màxima, serà similar o lleugerament més baixa.

La mar: Marejol a tota la zona marítima.

Demà: Domini del cel serè, tot i que hi haurà la presència d’alguna franja de núvols alts i prims. Malgrat això, hi haurà estrats baixos matinals a la depressió Central i al nord de les Terres de l’Ebre i al final del dia a diversos punts del litoral. La temperatura mínima serà similar o lleugerament més alta i la màxima pujarà lleugerament o moderadament. Hi haurà inversió tèrmica matinal a l’interior.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET