El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Begur

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecresDijous
  Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes Núvols alts
Prob. precip. (%) 255054000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 24242728262526
T. mínima (ºC) 18191921202020
Vent 20 km/h N 10 km/h NO 15 km/h S 0 km/h C 5 km/h NE 10 km/h SE 10 km/h NE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

Divendres de xàfecs i calor

De matinada, el cel estarà entre mig i molt ennuvolat en general, si bé en punts del terç nord el cel romandrà cobert o molt ennuvolat. Al llarg del matí la nuvolositat minvarà i es restringirà a punts del quadrant nord-est i al litoral i el prelitoral central. A partir del migdia creixeran nuvolades al Pirineu, el Prepirineu i al quadrant nord-est, que deixaran el cel mig o molt ennuvolat i puntualment cobert; a la resta del país estarà serè o poc ennuvolat. A partir de mig matí s’esperen ruixats i xàfecs en punts del quadrant nord-est i de la resta del Pirineu i el Prepirineu; seran d’intensitat entre feble i moderada i localment aniran acompanyats de tempesta. La temperatura baixarà lleugerament o moderadament, tant la mínima com la màxima, si bé en punts del litoral sud la temperatura màxima serà lleugerament més alta.

La mar: Maror a tota la zona marítima, amb àrees de forta maror a la Costa Brava.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat en general, tot i que de matinada i fins a primera hora del matí hi haurà alguns núvols baixos en punts del quadrant nord-est i nord de la Depressió Central. No s’esperen precipitacions.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET