El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Cadaqués

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Clarianes Clarianes Clarianes Ennuvolat Clarianes Sol Sol
Prob. precip. (%) 055451000
Cota de neu (m) 0002900280000
T. màxima (ºC) 28262626272826
T. mínima (ºC) 22212221212322
Vent 30 km/h S 10 km/h NE 15 km/h E 20 km/h NE 25 km/h SE 25 km/h S 30 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol al matí i més núvols a la tarda

Predomini de l’ambient assolellat fins al migdia. A partir de llavors creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu, i núvols d’evolució al prelitoral que localment deixaran el cel mig o molt ennuvolat. Al litoral sud hi haurà intervals de núvols baixos que podrien mantenir-se durant tota la jornada. Al final del dia els intervals de núvols baixos augmentaran a tot el litoral. Fins a mig matí és possible alguna precipitació feble i aïllada en punts del litoral sud. A més, a partir del migdia hi haurà alguns ruixats dispersos en punts del Pirineu i Prepirineu. Temperatura mínima similar i màxima similar o lleugerament més alta.

La mar: De marejol a maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Fins al migdia, cel serè o poc ennuvolat, si bé fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos al sector central del litoral i del prelitoral, punts del sud de la depressió central i vessant nord del Pirineu. A partir de migdia creixeran nuvolades en punts de muntanya. Fins a mig matí no es descarta algun plugim dispers al litoral central i a partir del migdia s’espera algun ruixat aïllat al Pirineu i al nord-est. Temperatures sense canvis importants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET