El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Calafell

Data
AvuiDiumengeDillunsDimartsDimecresDijousDivendres
  Pluja Sol Clarianes Clarianes Plugims Clarianes Plugims
Prob. precip. (%) 90000552075
Cota de neu (m) 00008006001000
T. màxima (ºC) 17181715141214
T. mínima (ºC) 1312109657
Vent 35 km/h NE 10 km/h NE 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C 15 km/h NO 15 km/h SO
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Pluja intensa a l’extrem nord-est

S’espera precipitació d’intensitat entre feble i moderada al litoral i al prelitoral, sobretot a l’extrem nord-est, al llarg del dia i a l’extrem sud de matinada. Localment podrà anar acompanyada de tempesta. A més, a la resta del territori és possible precipitació feble fins a mig matí i és probable a partir d’aleshores. S’acumularan quantitats de precipitació entre poc abundants i abundants al litoral i prelitoral, si bé a l’extrem nord-est serà molt abundant i localment és probable que sigui extremament abundant; a la resta del país serà minsa o poc abundant. Temperatures similars o lleugerament més baixes.

La mar: Maregassa a la Costa Brava i forta maror amb àrees de maregassa a la resta.

Demà: Cel entre mig i molt ennuvolat fins a l’inici del matí, amb núvols més abundants i compactes a la meitat est del territori, al litoral i al prelitoral. A partir d’aleshores la nuvolositat minvarà progressivament. De matinada s’espera precipitació feble, localment moderada, i aïllada al quadrant nord-est, i és possible en altres punts del litoral i prelitoral. Temperatura mínima en descens entre lleuger i moderat, i màxima semblant o lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET