El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Caldes de Malavella

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Plugims Plugims Clarianes Plugims Plugims Plugims
Prob. precip. (%) 10010015808570
Cota de neu (m) 028002700000
T. màxima (ºC) 312730303230
T. mínima (ºC) 171614161718
Vent 20 km/h NE 15 km/h S 10 km/h S 15 km/h S 10 km/h S 10 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats a qualsevol punt del país

El cel estarà en conjunt entre mig i molt ennuvolat, a estones cobert, amb el creixement de nuvolades. La zona del país on la nuvolositat serà menys abundant i compacta serà el Pla de Lleida. S’iniciaran xàfecs al litoral i prelitoral sud que al llarg del matí s’estendran cap a l’altiplà Central i cap al litoral i prelitoral central. A partir del migdia, aquests ruixats podran afectar qualsevol punt, amb menys probabilitat a Ponent. Al final del dia la pluja tendirà a minvar i quedarà restringida al litoral, prelitoral i altres punts de la meitat est. En general seran ruixats entre febles i moderats, si bé localment podran ser forts. Sovint aniran acompanyats de tempesta i localment, de fenòmens de temps violent. La temperatura mínima i màxima baixarà lleugerament.

La mar: Hi haurà maror a tota la zona marítima.

Demà: Durant el matí la nuvolositat minvarà fins a quedar el cel poc o mig ennuvolat en general. A la tarda s’esperen ruixats al Pirineu i Prepirineu, sobretot l’oriental, i altres punts de l’interior del quadrant nord-est. Localment podran ser d’intensitat forta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET