El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Calonge i Sant Antoni

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Pluja forta Pluja forta Plugims Plugims Ennuvolat Ennuvolat Clarianes
Prob. precip. (%) 10010010075251515
Cota de neu (m) 0180015001200140014001300
T. màxima (ºC) 13151616151415
T. mínima (ºC) 7965542
Vent 50 km/h E 30 km/h E 10 km/h S 0 km/h C 15 km/h SO 10 km/h NE 5 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Es manté el temporal

S’espera precipitació a qualsevol punt, si bé serà més aïllada a punts del quadrant nord-oest, mentre que la més extensa i continuada s’espera al quadrant nord-est i a la resta del litoral i del prelitoral, on podrà ser entre molt abundant i extremament abundant. La cota de neu pujarà de 600 metres de matinada fins a 1.600 metres al llarg de la tarda. Bufarà vent de component est, entre gregal i llevant, entre moderat i fort amb cops molt forts. La temperatura pujarà lleugerament, tant la mínima com la màxima.

La mar: Mar brava amb àrees de mar desfeta a tota la zona marítima.

Demà: S’espera precipitació a qualsevol punt, si bé al final del dia quedarà més restringida a la meitat nord del territori. La més extensa i continuada serà a la meitat est. Serà d’intensitat entre feble i moderada i s’acumularan quantitats entre poc abundants i abundants, tret de la meitat est i del nord del litoral i del prelitoral sud, on les acumulacions podran ser entre molt abundants i extremament abundants. Temperatura mínima semblant i màxima lleugerament més alta.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET