El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Dosrius

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDillunsDimarts
  Plugims Plugims Plugims Plugims Sol Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 1001001006002025
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28262729313230
T. mínima (ºC) 19191819192021
Vent 15 km/h S 15 km/h SE 10 km/h S 15 km/h S 15 km/h S 15 km/h S 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats de tarda

Cel entre poc i mig ennuvolat per núvols alts i mitjans fins a la tarda. A més, hi haurà intervals de núvols baixos al quadrant nord-est fins a mig matí. A partir de llavors, creixeran nuvolades a zones de muntanya del terç nord que deixaran el cel molt ennuvolat o puntualment cobert. A partir de mitja tarda les nuvolades també creixeran a la resta del litoral i del prelitoral central. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu durant bona part de la jornada. A partir de mig matí s’esperen ruixats dispersos al quadrant nord-est i són possibles més aïllats a la resta del Pirineu. Al vespre també són possibles a la resta del litoral i del prelitoral. Les temperatures seran semblants o lleugerament més baixes.

La mar: Maror amb àrees de marejol a tota la zona marítima.

Demà: Al llarg del dia hi haurà intervals de núvols baixos i algunes nuvolades a la meitat est, mentre que fins a mig matí també afectaran altres punts del litoral i el Pirineu. Fins a mig matí s’esperen xàfecs locals a punts del litoral i prelitoral central. A partir d’aleshores, se n’esperen a punts del quadrant nord-est. Temperatura mínima semblant i màxima més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET