El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Llançà

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 000055
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 131316131414
T. mínima (ºC) 323443
Vent 0 km/h C 5 km/h SO 5 km/h S 5 km/h NE 30 km/h N 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Continua el sol i l’ambient fred

Cel serè o poc ennuvolat, amb alguns intervals de núvols baixos al litoral central i sud i al prelitoral sud, que deixaran el cel transitòriament poc o localment mig ennuvolat, sobretot fins a primera hora de la tarda. No es descarta alguna precipitació feble a l’extrem sud del territori a l’inici i al final del dia. La temperatura mínima serà lleugerament més alta, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més alta. Hi haurà inversió tèrmica matinal i, tret de les hores centrals de la jornada, l’ambient serà molt fred, amb glaçades febles al prelitoral i moderades a la resta de l’interior. El vent serà fluix i de direcció variable fins a mig matí i de nou a partir del vespre, amb terral al litoral, amb alguns cops moderats. Durant les hores centrals del dia s’imposarà el component sud i est al litoral i el prelitoral, i el component oest a la resta, d’intensitat fluixa amb algun cop moderat.

La mar: Marejol a tota la zona marítima, amb mar arrissada al nord de la costa central.

Demà: Cel serè en general, tot i que fins a mig matí hi haurà intervals de núvols baixos en punts del terç sud. Les temperatures es mantindran similars, tant la mínima com la màxima.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET