El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Lleida

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabteDiumenge
  Ennuvolat Pluja forta Pluja i clarianes Ennuvolat Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 01006510101525
Cota de neu (m) 080080000700800
T. màxima (ºC) 1491311111211
T. mínima (ºC) -2-240-2-3-3
Vent 5 km/h NE 5 km/h NE 20 km/h E 5 km/h E 0 km/h C 0 km/h C 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Torna el temps de cru hivern

La nuvolositat augmentarà ràpidament de nord-est a sud-oest i deixarà el cel entre mig i molt ennuvolat en general, amb nuvolositat més abundant i compacta al quadrant nord-est, on s’espera precipitació, tot i que també n’és probable d’aïllada a la resta del litoral i el prelitoral, sobretot al massís del Port. Serà d’intensitat feble i acumularà quantitats minses, tot i que al quadrant nord-est pot anar acompanyada de tempesta i neu granulada. La cota de neu voltarà entre els 600 i 800 metres, tot i que puntualment, en moments de ruixat, pot baixar fins als 400. La temperatura mínima serà similar a Ponent i baixarà moderadament a la resta. La màxima baixarà entre moderadament i intensament arreu, excepte a Ponent, on serà similar. S’imposarà el vent de component nord i est arreu, d’intensitat entre fluixa i moderada amb cops forts i és possible alguns de molt forts en punts del litoral i el prelitoral.

La mar: De forta maror a maregassa a tota la zona marítima.

Demà: Cel entre molt ennuvolat i cobert. Al matí s’esperen precipitacions al quadrant nord-est i a partir del migdia s’estendran arreu. Les temperatures es mantindran semblants.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET