El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Orpí

Data
AvuiDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Ennuvolat Clarianes Pluja i clarianes Pluja forta Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 55708555
Cota de neu (m) 001500150000
T. màxima (ºC) 161717121218
T. mínima (ºC) 656325
Vent 25 km/h S 25 km/h O 25 km/h O 15 km/h O 40 km/h NO 30 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Temperatures més altes

Cel serè o poc ennuvolat en general fins al migdia. A partir de llavors, travessaran el cel núvols alts i alguns de mitjans d’oest a est i alhora augmentaran els núvols baixos al sector central del litoral i el prelitoral fins a deixar el cel molt ennuvolat o cobert, especialment al final del dia, quan també arribaran a d’altres punts de l’interior. A partir de la tarda, és possible algun ruixat feble i aïllat al sector central del litoral i el prelitoral. La temperatura mínima pujarà entre lleugerament i moderadament, tot i que a punts del quadrant nord-est serà similar, i la màxima serà similar o lleugerament més alta, tot i que a punts del litoral i el prelitoral serà similar o lleugerament més baixa.

La mar: Maror a la Costa Brava i de maror a marejol a la resta.

Demà: Circularan núvols d’oest a est que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en general al terç nord, sobretot entre el matí i el vespre, i mig ennuvolat a la resta. S’espera precipitació feble i minsa a partir de la tarda al vessant nord del Pirineu i no es descarta a la resta de la serralada. Temperatures semblants o lleugerament més altes.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET