El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Salt

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Sol Sol Clarianes Clarianes Pluja i clarianes Plugims Plugims
Prob. precip. (%) 00540705560
Cota de neu (m) 0002600280026002900
T. màxima (ºC) 30282830262828
T. mínima (ºC) 15151314161415
Vent 10 km/h E 15 km/h NE 15 km/h S 15 km/h S 10 km/h E 20 km/h S 20 km/h S
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Sol, amb algun ruixat al Pirineu

De matinada el cel estarà mig ennuvolat al terç sud i a Ponent, amb tendència a minvar al llarg del matí. A la resta del país el cel estarà serè o poc ennuvolat, amb el creixement d’algunes nuvolades al Pirineu i al Prepirineu a partir del migdia. Durant la tarda són possibles alguns ruixats locals i febles a punts del vessant sud del Pirineu occidental. Temperatura mínima similar o lleugerament més baixa i màxima lleugerament més alta.

La mar: Marejol amb àrees de maror a la Costa Brava i marejol amb àrees de mar arrissada a la costa central i a la Costa Daurada.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat, amb el creixement d’algunes nuvolades al Pirineu i al Prepirineu a partir del migdia i alguns núvols d’evolució al prelitoral. Al final del dia es podran formar alguns intervals de núvols baixos a la Costa Brava. Durant la tarda són probables alguns ruixats locals i febles a punts del Pirineu, sobretot al sector occidental. Temperatura mínima similar o lleugerament més alta i màxima similar o lleugerament més baixa, sobretot al nord-est i al litoral.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET