El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Santa Pau

Data
AvuiDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Plugims Pluja Plugims Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 1001007501020
Cota de neu (m) 250022001800002900
T. màxima (ºC) 221617212323
T. mínima (ºC) 1086478
Vent 0 km/h C 10 km/h S 5 km/h SE 0 km/h C 5 km/h SE 5 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats de tarda al nord-est

Durant el matí el cel estarà poc ennuvolat pel pas de núvols alts i prims, si bé fins a primera hora del matí hi haurà la presència d’intervals de núvols baixos en punts de la depressió Central i en punts del sector sud del litoral nord i el litoral central. A partir del migdia creixeran nuvolades en punts del Pirineu i el Prepirineu, i durant la tarda també en creixeran en punts del quadrant nord-est. En aquests tres sectors s’espera precipitació al llarg de la segona meitat del dia, que sovint anirà acompanyada de tempesta i localment, de pedra. En conjunt serà d’intensitat entre feble i moderada tot i que localment és possible que sigui forta. A la meitat sud del país i en cotes altes del Pirineu, el vent bufarà entre fluix i moderat amb cops forts, si bé fins a primera hora del matí hi haurà alguns cops molt forts en punts del terç sud.

La mar: Hi haurà maror al llarg de la zona marítima.

Demà: A partir de mig matí s’esperen ruixats al quadrant nord-est i també a la resta del Pirineu, on localment aniran acompanyats de tempesta. A la resta el cel estarà entre poc i mig ennuvolat en conjunt pel pas de núvols alts i mitjans.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET