El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Sitges

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Plugims Clarianes Clarianes Ennuvolat Clarianes Núvols alts Clarianes
Prob. precip. (%) 60303025000
Cota de neu (m) 0000000
T. màxima (ºC) 28282927283131
T. mínima (ºC) 19192020202123
Vent 15 km/h SO 15 km/h S 10 km/h S 15 km/h S 15 km/h SE 15 km/h SE 20 km/h E
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Jornada estable en general

Des de bon matí la nuvolositat tendirà a minvar d’oest a est fins a deixar el cel serè o poc ennuvolat en general. Tot i això, al nord-est quedaran intervals de núvols, i a partir de mig matí creixeran nuvolades que deixaran el cel mig o molt ennuvolat en aquest sector, així com a punts del Pirineu a partir del migdia. Són probables ruixats aïllats i febles o localment moderats i acompanyats de tempesta a l’interior del quadrant nord-est durant les hores centrals del dia. La temperatura mínima serà lleugerament més baixa, mentre que la màxima serà similar o pujarà lleugerament, tot i que localment podrà ser més baixa al quadrant nord-est. Durant el matí hi haurà vent de component nord i oest fluix amb cops moderats, en general, amb cops forts de mestral a les Terres de l’Ebre i de tramuntana a l’Empordà.

La mar: Hi haurà maror a la Costa Central i entre maror i forta maror a la resta.

Demà: El cel romandrà serè o poc ennuvolat en general. A partir del migdia creixeran algunes nuvolades d’evolució a punts de muntanya, i durant la tarda s’esperen alguns ruixats locals i febles, o localment moderats, a punts del Pirineu i Prepirineu,

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET