El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Tarroja de Segarra

Data
AvuiDivendresDissabteDiumengeDillunsDimartsDimecres
  Ennuvolat Clarianes Sol Clarianes Clarianes Clarianes Clarianes
Prob. precip. (%) 154505151010
Cota de neu (m) 2300200000180021000
T. màxima (ºC) 22211921212021
T. mínima (ºC) 10756676
Vent 5 km/h SO 5 km/h NO 10 km/h O 0 km/h C 5 km/h O 10 km/h O 5 km/h O
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Ruixats irregulars

Hi haurà intervals de núvols baixos fins a mig matí al litoral, prelitoral i a la depressió Central. A partir de llavors es restringiran al quadrant nord-est, resta del Pirineu i Prepirineu, i al Camp de Tarragona. A la resta, el cel romandrà poc o mig ennuvolat per bandes de núvols alts i mitjans i a la tarda quedarà serè o poc ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu estarà cobert tota la jornada. Fins al migdia s’espera precipitació feble al vessant nord del Pirineu. Per altra banda, a partir de mig matí s’esperen ruixats irregulars en punts del Pirineu, Prepirineu i en altres punts de la meitat est i del litoral. Les temperatures seran entre lleugerament i moderadament més baixes, si bé localment el descens serà notable.

La mar: Maror a tota la zona marítima.

Demà: El cel estarà serè o poc ennuvolat, tret del sector central del litoral i prelitoral, on romandrà mig ennuvolat tot el dia. A la tarda augmentarà la nuvolositat al quadrant nord-est. Al sector central del litoral i prelitoral és probable algun ruixat. La temperatura mínima serà lleugerament o moderadament més baixa, i la màxima serà lleugerament més baixa.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET