El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a La Torre dels Domenges

Data
AvuiDimartsDimecresDijousDivendresDissabte
  Sol Sol Clarianes Clarianes Clarianes Sol
Prob. precip. (%) 000000
Cota de neu (m) 000000
T. màxima (ºC) 312830313333
T. mínima (ºC) 191918192019
Vent 15 km/h SE 15 km/h SE 15 km/h S 10 km/h SE 15 km/h S 10 km/h SE
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Continua l’ambient calorós

El cel estarà serè o poc ennuvolat fins a migdia, amb alguns intervals de núvols baixos a punts del litoral. Al centre del dia creixeran nuvolades a punts de muntanya que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat al Pirineu i Prepirineu. A més, es formaran intervals de núvols baixos a punts de l’interior del quadrant nord-est, on el cel quedarà, localment, entre mig i molt ennuvolat. Independentment, al vessant nord del Pirineu el cel estarà molt ennuvolat o cobert per núvols baixos. A partir del migdia és probable alguna precipitació feble a punts del vessant nord del Pirineu, punts del Pirineu i Prepirineu oriental i resta de l’interior del quadrant nord-est. La temperatura mínima pujarà lleugerament, mentre que la màxima serà semblant o lleugerament més alta.

La mar: Maror, amb àrees de forta maror i marejol a la Costa Brava. Marejol, amb algunes àrees de maror, a la Costa Central i a la Costa Daurada.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat fins a migdia arreu, tret de punts del quadrant nord-est i sector central del litoral i prelitoral, on estarà mig o molt ennuvolat.

El temps de demà

Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET