El temps

Cerca de prediccions per localitat

El temps a Vilopriu

Data
AvuiDimecresDijousDivendresDissabteDiumengeDilluns
  Núvols alts Ennuvolat Pluja forta Plugims Sol Núvols alts Ennuvolat
Prob. precip. (%) 015100500015
Cota de neu (m) 0250025001800001700
T. màxima (ºC) 27252121202220
T. mínima (ºC) 151714117610
Vent 25 km/h S 25 km/h SO 15 km/h N 25 km/h N 15 km/h NE 10 km/h E 0 km/h C
© aemet
Nota: Prediccions esquemàtiques, per a 7 dies, en 8.112 municipis de l’Estat espanyol. Aquestes prediccions per a localitats específiques han d'interpretar-se com la tendència més probable de l'evolució meteorològica en els pròxims 7 dies. Es generen de forma automàtica mitjançant el tractament estadístic dels resultats de models numèrics de predicció meteorològica. Aquesta generació automàtica pot fer que ocasionalment (en situacions meteorològiques especials o en algunes zones geogràfiques determinades) no coincideixin totalment amb les altres prediccions realitzades per l'AEMET, i molt especialment les referides a fenòmens adversos, que són elaborades per predictors que interpreten i adeqüen els resultats dels models.

El temps d'avui

El temps d'avui

Intervals de núvols

Hi haurà intervals de núvols baixos al litoral i prelitoral, sobretot al central i sud, així com a la depressió Central, que deixaran el cel mig o localment molt ennuvolat, si bé els núvols seran més trencats durant les hores centrals de la jornada. A la resta del territori el cel es mantindrà serè, amb el pas de bandes de núvols alts i prims. Al final del dia arribaran núvols baixos al vessant sud del Prepirineu i Pirineu. És possible alguna roina en punts del litoral i prelitoral. La temperatura mínima pujarà lleugerament, si bé l’ascens serà localment moderat, i la màxima serà semblant.

La mar: Maror a la Costa Brava i marejol a la resta.

Demà: Cel serè o poc ennuvolat pel pas de núvols alts, sobretot al matí. Hi haurà núvols baixos al litoral i prelitoral, a la depressió Central, al vessant sud del Pirineu i al Prepirineu que deixaran el cel mig ennuvolat, localment molt, amb tendència a minvar durant les hores centrals de la jornada. La temperatura mínima pujarà lleugerament, o moderadament a l’Empordà; la màxima es mantindrà similar.

El temps de demà

El temps de demà
Llegenda

Canal Meteocat

Satèl·lit

Satèl·lit

Sol i lluna

Sortida sol
Surt
h
Lluna nova
Nova
Lluna creixent
Quart creixent
Posta sol
Es pon
h
Lluna plena
Plena
Lluna minvant
Quart minvant
Logotip Meteo.cat Logotip Aemet

El temps d’avui i demà: dades adaptades i extretes del SMC
Satèl·lit: la imatge d’infrarojos del satèl·lit ha estat processada pel SMC (Copyright any EUMETSAT)
Predicció de set dies: dades adaptades i extretes de l’AEMET