Recordant Maria Rosa Duch Patchi

Humil entre els humils

Humil entre els humils

Humil, entre els humils Aquest dies, quan la paraula “emèrit” està en boca de molta gent, en parlar d’una persona que ha ostentat un alt càrrec, i que, donada una faceta del seu comportament,...

En aquesta secció podeu consultar les necrològiques servides per les funeràries de les demarcacions de Girona, Barcelona i Tarragona.

Si esteu interessats a posar una esquela a l'edició impresa d'El Punt Avui,  truqueu al 972.18.64.00

Cerca de difunts

Del
al

Difunts a la zona de Terrades

Nom del difunt Edat Lloc Cerimònia
Juan Castelló Mir 75 Figueres Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 75 anys. Era natural de Rabós i vivia a Figueres. Casat amb Maria Assumpció Danés Baraldes i deixa dos fills.
Manuel Romero Acuña 87 Figueres 12/08/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 87 anys. Era natural d'Estepa i vivia a Figueres. Vidu de Carmen Prieto Prieto. Exèquies, avui, a les 10 del matí, a la parròquia del Bon Pastor de Figueres.
Paca López García 82 Figueres 12/08/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 82 anys. Era natural de Montejaque i vivia a Figueres. Vídua de Francisco Narváez Ruiz i deixa tres fills. Exèquies, avui, a les 11 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Empordanesa-Áltima de Figueres.
M. Assumpció Juncosa Estarriol 71 Figueres 13/08/2020 Ampliar informació(+)
Va morir ahir, als 71 anys. Era de Figueres. Casada amb Antonio Argüelles Quirós i deixa dos fills. Exèquies, demà, a les 10 del matí, a la sala de cerimònies de Funerària Vicens de Figueres.
José Luis Pimentel Moreno 67 Vilamalla 12/08/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 67 anys. Era natural d'Arriate i vivia a Vilamalla. Casat amb Paca Salazar Salamanca i deixa dues filles. Exèquies, avui, a 2/4 d'11 del matí, a la parròquia de Vilamalla.
Pepita Guixé Massana 88 Banyoles 13/08/2020 Ampliar informació(+)
Va morir abans-d'ahir, als 88 anys. Vivia a Barcelona. Vídua de Miquel Carbonell Grau i deixa tres filles. Exèquies, demà, a les 12 del migdia, a la sala de cerimònies del Tanatori Pla de l'Estany de Banyoles.