Franja TV3
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Caneló de fricandó
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
15.50
Cuines
Salmó amb salsa de burrata
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
16.05
Com si fos ahir
A l'Eva li fa mandra passar el seu dia de festa d'excursió amb el Lluís, però s'acaba divertint més del que s'esperava, tot i considerar-lo només un amic. D'altra banda, la Naiara diu al seu pare que el rebuig del Karim no l'afecta, però quan coincideixen, la seva actitud demostra tot el contrari. A més, el Quique es planteja de demanar l'alta per tornar a treballar a l'institut, i l'Ismael, a punt de fer 18 anys, enveja la vida independent de l'Àxel.
Sèries
Durada: 40'
16.45
El Paradís de les Senyores
L'Armando fa de Pare Noel, i l'Agnese li confecciona una disfressa i una nina preciosa per a la filla de l'Anna. A més, el Vittorio diu a Don Saverio que ha pensat que, per tal de recaptar més diners, haurien d'endarrerir la rifa fins al dia de Reis perquè ho sàpiga més gent.
Sèries
Durada: 45'
17.30
La selva
Espai de reflexió, diversió i humor, amb un toc de profunditat, a través d'històries humanes que fan pensar i entretenen alhora. El programa no aborda només temes d'actualitat amb una perspectiva fresca i informal, sinó que també ofereix una rica oferta cultural.
Altres
Durada: 100'
19.10
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 65'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Joc de cartes
El millor restaurant de la Franja de Ponent
El programa s'endinsa per primera vegada en la restauració de la Franja de Ponent. Per començar, l'espai va a Ràfels, al Molí de l'Hereu, on Carol Marengo ofereix una fusió oriental única a la zona. Més tard, a Vall-de-roures, es visita la braseria El Roble, de Mònica Deusdat, coneguda per la seva cuina casolana. A continuació, l'espai va fins a Fraga, on coneix l'Espai Oró, de Víctor Oró, especialitzat en menús, banquets i esdeveniments. Finalment, el programa es desplaça a Torrent de Cinca, on Hèctor Alonso captiva amb els plats tradicionals del Siskets.
Altres
Durada: 75'
23.25
Joc de cartes
El millor restaurant singular de les Terres de l'Ebre
El programa arriba a les Terres de l'Ebre amb l'objectiu de trobar el restaurant més singular de la zona. Avui es coneixen llocs singulars pel concepte, la història, el tipus de menjar o els propietaris que hi ha al darrere. Per començar, a Amposta es visita un espai que no fa gaire que ha obert les portes. Paolo Varesano és el propietari i el xef del Gallery 97, un restaurant decorat per ell mateix on fa una cuina fusió molt singular. A continuació, a Deltebre es descobreix l'únic restaurant de sushi amb producte del Delta i amb una propietària molt zen, Margaret Morelló. La ruta per les Terres de l'Ebre continua i arriba a les Cases d'Alcanar, on es visita el restaurant Les Palmeres, que ha renascut fins a cinc vegades gràcies a l'esforç d'Aida Reverté i del seu marit. Finalment, al mateix municipi, es degusta el producte fresc de la Pescateria Magda Espai Gastronòmic, capitanejada per Magda Nos Paris.
Altres
Durada: 80'
00.45
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
04.00
Rumba a l'estudi
Els Pali.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Aubades.
Espai musical.
Altres
Durada: 60'