Programació Cuatro

Dilluns, 28 novembre de 2022
07.00
El zapping de surferos: lo mejor
Espai que recull els millors moments i les imatges més impactants i curioses emeses en les diferents cadenes de televisió, tant nacionals com internacionals.
Altres
Durada: 30'
07.30
Mejor llama a Kiko
Espai de venda de productes de tot tipus.
Altres
Durada: 30'
08.00
¡Toma salami!
Programa de nostàlgia televisiva narrat per Javier Capitán, com a veu en off, que rememora els moments mítics de la història de Mediaset España.
Altres
Durada: 40'
08.40
Alta tensión
Agilitat mental, una bona base de cultura general i molta intuïció són les tres característiques que han de reunir els participants d'aquest concurs. En cada edició s'enfronten quatre concursants resolent diferents panells. El finalista competeix contra el rellotge en solitari a El minuto diabólico, una prova final trepidant per emportar-se els diners acumulats al pot del programa.
Altres
Durada: 50'
09.30
Alerta Cobra
Dividida
El Ben i el Semir rescaten la víctima d'un segrest, una dona jove amb un comportament estrany.
Sèries
Durada: 60'
10.30
Alerta Cobra
Sèrie d'acció en què un equip de policies de la brigada de carreteres d'Alemanya lluita sense descans contra criminals i conductors temeraris que travessen el continent europeu.
Sèries
Durada: 45'
11.15
Heldt
Hierro candente
Una banda de lladres de ferralla fa que la zona del Ruhr sigui insegura. Després de l'atropellament d'un guàrdia de seguretat, el Departament d'Investigació Criminal de Bochum es fa càrrec del crim. L'inspector en cap Grün pren el camí de la investigació sòlida i examina de prop les empreses robades.
Sèries
Durada: 55'
12.10
Alerta Cobra
Los mejores últimos días
El Klaus, el pare del Paul, pren un medicament per a l'Alzheimer no aprovat que li dona bons resultats, però també augmenta la probabilitat de mort cardíaca sobtada. A causa d'aquest perillós possible efecte secundari, el Paul vol que el seu pare abandoni l'estudi, però el Klaus desapareix amb la medicació.
Sèries
Durada: 65'
13.15
En boca de todos
Espai que té com a objectiu acostar als espectadors les notícies sobre política i societat més comentades del dia, contextualitzant-les a través d'un grup d'experts i col·laboradors que aporten una visió clara i concreta de cadascun dels temes que es tracten en el programa.
Altres
Durada: 125'
15.20
Noticias Deportes Cuatro
Programa d'informació i actualitat esportiva.
Esports
Durada: 20'
15.40
Todo es mentira
Amb l'actualitat i l'humor per bandera, aquest espai parla del món de la política, la societat, la televisió, els esports i la cultura i el sotmet a la seva visió inconfusible de l'univers.
Altres
Durada: 80'
17.00
Todo es mentira bis
Continuació del programa que analitza l'actualitat amb humor i ironia.
Altres
Durada: 60'
18.00
Cuatro al día
Espai d'actualitat que analitza, mitjançant diferents seccions, tot el que passa a Espanya i al món sencer.
Altres
Durada: 120'
20.00
Cuatro al día a las 20 h
Espai d'actualitat que analitza, mitjançant diferents seccions, tot el que passa a Espanya i al món sencer.
Altres
Durada: 40'
20.40
Noticias Deportes Cuatro
Programa d'informació i actualitat esportiva.
Esports
Durada: 20'
21.00
El tiempo
Espai dedicat a la informació meteorològica nacional.
Altres
Durada: 5'
21.05
First Dates
Programa en què dos solters, sense distinció d'edat, raça o orientació sexual, estan disposats a gaudir i deixar-se endur pel misteri, la sorpresa i les emocions d'una autèntica cita a cegues.
Altres
Durada: 35'
21.40
First Dates
En el lliurament que acull el debut d'Elsa Anka com a col·laboradora, el programa rep la Gracia, una mestressa de casa sevillana, vídua i amb tres fills que somia trobar un company sentimental amb qui pugui compartir una de les seves grans aficions: viatjar. Al restaurant coneix l'Antonio, un jubilat de Huelva que va estar casat durant 50 anys i que ara desitja tenir una segona oportunitat en l'amor. Així mateix, tenen taula reservada l'Iván, un vigilant de seguretat madrileny apassionat del ball, i la Paloma, una funcionària que busca una relació seriosa i que sembla que té força coses en comú amb la seva cita.
Altres
Durada: 70'
22.50
El debate de las tentaciones
El Cristian, parella de l'Anna, i la Laura, parella del Mario, visiten el plató i analitzen el que s'ha viscut fins ara al programa. Així mateix, responen a les qüestions que els plantegen Sandra Barneda i l'equip de col·laboradors. Després de participar a la primera foguera d'emergència del format, el Cristian explica les seves decisions a Villa Paraíso i és testimoni d'un vídeo inèdit en què la María de los Ángeles explica a l'Elena el que han viscut tots dos al dormitori. La Laura, per la seva banda, comparteix què sent per l'Adrián, així com els fets amb l'Álvaro abans de participar al programa i si el Mario n'estava al corrent. A més, l'espai emet noves imatges inèdites de l'acostament entre la Claudia i l'Álvaro, i el temor del Javi davant dels possibles avenços de la parella.
Altres
Durada: 175'
01.45
El Desmarque de Cuatro
Espai que analitza l'actualitat esportiva nacional i internacional. El programa fa un repàs dels temes més candents de l'actualitat de la jornada. A continuació, es dona pas a l'anàlisi de tres periodistes esportius, que van variant en cada lliurament. A més, Raúl Jimeno, Menottinto, ofereix una selecció de les imatges més curioses del panorama esportiu.
Esports
Durada: 35'
02.20
The Game Show
Espai en el qual es repassen les millors estratègies de joc per a la ruleta, el black jack i el pòquer.
Altres
Durada: 40'
03.00
En el punto de mira
Ladrones de carretera y enchufados en los ayuntamientos
Programa de reportatges en què un equip de reporters fa investigacions en profunditat des de diferents angles per arribar al fons de la qüestió.
Altres
Durada: 75'
04.15
Puro Cuatro
Espai dedicat a nous talents musicals del panorama espanyol.
Altres
Durada: 95'