Programació La 1

Dissabte, 27 febrer de 2021
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 200'
09.20
Comando actualidad
Familias acogedoras
Tot i que a Espanya hi ha cultura de l'adopció, l'acolliment és encara molt desconegut, i la meitat dels 40.000 nens tutelats per les administracions viu en centres de menors. Per aquest motiu, l'ONU ha hagut de donar un toc d'atenció a Espanya, ja que és un dels països del món amb més nens vivint en centres. Aquest reportatge retrata en primera persona el dia a dia de les famílies que acullen els menors desemparats, com s'enfronta el duel quan el problema se soluciona i el menor torna amb la seva família biològica, què succeeix amb aquests nens si la situació no se soluciona mai i què fa falta perquè més menors visquin en família i fora de centres residencials. A més, el reportatge compta amb el testimoniatge del Raúl, un home que va passar la seva infància i adolescència en un centre d'acolliment, i que, ara que és productor i director de cinema, ha creat un documental, Así crecen los enanos, per explicar la seva experiència i la necessitat de créixer en família.
Altres
Durada: 65'
10.25
Maestros de la costura
El programa arriba a l'equador i els aprenents ja estan ficats en la dinàmica de la competició, encara que no han de confiar-se perquè cada repte té el seu risc. En la primera prova de la nit, els aprenents ho aposten tot a un clàssic: el negre. El dissenyador de moda Roberto Diz els repta a confeccionar un vestit negre actual i de tendència, amb un disseny impecable i una costura perfecta. Més tard, el programa rep la visita de la dissenyadora de vestuari Sandy Powell al Teatre Real de Madrid, on té lloc l'anhelada repesca. Els aprenents reprodueixen dos vestits de l'alta burgesia del segle XIX, mentre que els expulsats creen el vestuari per a un personatge d'òpera amb flors de Mariana Barturen. Finalment, Bibiana Fernández i Anabel Alonso, conegudes com Las Retales, visiten el taller en la prova d'eliminació i animen els aprenents, que reciclen un dels dissenys fets per ells mateixos en aquest taller. A més, María Escoté participa en aquesta prova transformant una peça seva.
Altres
Durada: 185'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
Flash moda porta el glamour del món de les passarel·les als caps de setmana. En aquest programa s'expliquen les tendències, les claus de la temporada, i s'obre la porta dels tallers de dissenyadors consagrats i dels joves valors.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: El perfume del amor
La Saga ajuda el seu pare, el Gunnar, a sortir del mutisme en què es troba des de la mort de la seva esposa amb la trobada amb un amor joventut, l'Elsa, una famosa cantant, a la qual convenç perquè abandoni durant uns dies la promoció de la seva propera actuació.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Nuestros chicos
El Jonas va deixar la seva ciutat perquè no estava preparat per cuidar el seu fill Tim. Ara torna amb intenció de recuperar-lo. Treballa amb els seus amics en una empresa de reformes, però quan descobreix que pot treure més diners sent stripper, no dubta a convèncer-los que és un bon negoci per a tots.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Martes y trece
Dimarts i tretze, dues parelles, per separat, decideixen casar-se sense témer les supersticions, però el cas és que a un dels nuvis, abans de sortir cap a l'església, se li incendia la casa.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou La puerta en el muro i Peligro de adicción: Les pantalles de mòbils, ordinadors o televisió s'han fet imprescindibles en el dia a dia de qualsevol, i més encara durant la pandèmia provocada per la COVID-19. Però no sempre és fàcil traçar la frontera que separa l'ús de l'abús, sobretot entre els més joves. Les dades oficials diuen que un 18% d'adolescents entre 14 i 18 anys les utilitzen de manera abusiva, amb el risc de caure en l'addicció. El programa visita diversos centres de Proyecto Hombre de Jerez de la Frontera i Centroaccion on atenen joves addictes tecnològics. Allà expliquen com aconseguir que el tractament no fracassi al final de la teràpia, quan ja no hi ha un entorn protegit.
Altres
Durada: 30'
22.00
Pel·lícula: Cincuenta sombras más oscuras
Christian Grey intenta convèncer Anna Steele que torni a formar part de la seva vida, però ella exigeix un nou acord abans d'acceptar. La parella recupera progressivament la confiança, però l'aparició d'algunes figures del passat del Christian fa perillar les seves esperances de compartir el futur.
Pel·lícules
Durada: 110'
23.50
Pel·lícula: Hitch: especialista en ligues
Alex Hitch és el llegendari i deliberadament anònim doctor Amor de Nova York. No obstant això, ara és ell qui està enamorat. El seu objectiu és Sara Melas, una columnista del cor que segueix tots els moviments del doctor i dels seus clients.
Pel·lícules
Durada: 110'
01.40
Pel·lícula: Una parte de ti
La Vivien, llibretera, es prepara per rebre un trasplantament de ronyó quan el donant es fa enrere. Espantada i commocionada, decideix esbrinar la identitat del donant anònim per saber quins han estat els motius de la seva retirada sobtada. No obstant això, el seu temps s'està acabant.
Pel·lícules
Durada: 90'
03.10
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 170'