Programació TV3

Dijous, 12 setembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 30'
06.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 115'
08.25
Els matins
S'entrevista avui els advocats Jordi Pina, Andreu Van den Eynde i Marina Roig, just quan fa tres mesos que el judici del procés va quedar vist per a sentència. El periodista científic Dani Arbós, a l'espai de ciència, explica què es debat a la Cimera Mundial sobre Vacunació que es duu a terme a Brussel·les i valora la recent alerta de l'OMS sobre el rebrot del xarampió a Europa. Més tard, es parla dels efectes del consum multipantalla per part dels joves i de com cal gestionar-ne l'ús. Finalment, se sap què li ha suposat personalment i professionalment al mag solsoní Pere Rafart aparèixer en un programa de la televisió nord-americana.
Altres
Durada: 215'
12.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Frittata de verdures
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Noe assisteix a una conferència d'Elisabet Carrión, una gran empresària del món de la perfumeria, amb fama de distant i inaccessible, i se la guanya amb la seva simpatia. El Miquel al·lucina. La Sílvia, per la seva banda, ha sortit poc convençuda de la sessió d'autoconeixement on ha anat. L'Eva l'anima a tirar endavant, però la Gemma, en canvi, vol que s'ho tregui del cap. Paral·lelament, la Marta assegura al Litus i l'Eva que està molt bé i els demana que la deixin en pau. Però a l'Ismael, el seu nebot, li explica la veritat. Llavors el nen l'ensenya a jugar a través d'internet perquè es distregui.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
Polònia
El programa estrena la seva quinzena temporada a ritme de La Trinca. A través de la versió d'El baró del Bidet es descobreix com va néixer la iniciativa del tsunami democràtic. També se sap com ha anat la Diada d'aquest any i com han fet possible els organitzadors la unitat entre els independentistes. A Barcelona, la delinqüència ha augmentat de tal manera que l'atracador per excel·lència, Makinavaja, ha deixat de ser l'últim choriso. L'onada de crims a la ciutat també ha fet augmentar un nou tipus de turisme: el turisme de delinqüència. I Gabriel Rufián ha ideat un pla per aconseguir que Pedro Sánchez i Pablo Iglesias signin l'acord d'investidura. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 40'
22.40
Manual de supervivència
Un país de por
La por paralitza, la por es contagia i, segons com, diuen que la por també s'olora. Però conèixer què és el que fa por als catalans és una de les millors maneres d'integrar-se. Per això, en aquest programa dedicat a la por, els protagonistes del manual intenten descobrir si els catalans tenen més por de la mort que als seus països, quina història terrorífica s'amaga darrere de la innocent cançó d'En Joan petit quan balla o com pot ser que als catalans els encantin les vísceres, parlant de menjar.
Altres
Durada: 50'
23.30
Quan s'apaguen els llums
Àlex Corretja
Lluís Canut conversa amb Àlex Corretja. Campió dins i fora de les pistes, la carrera d'Àlex Corretja està molt lligada a la d'una altra figura llegendària, Manuel Orantes. Mestre i alumne comparteixen el fet insòlit de ser els dos únics campions espanyols del Masters i pertànyer al mateix club de tota la vida, el Club Tennis de La Salut. A més, la reconeguda model Martina Klein, parella de l'Àlex, protagonitza la part final del programa.
Altres
Durada: 75'
00.45
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.15
Gran reserva
Xou: Això és massa
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 55'
03.10
Ritmes a l'aula
Jaume Llombart Sextet. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.40
Cava de blues
Emili Baleriola Blues Quartet. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.25
Fusió i swing a l'estudi
Martí Ventura Trio. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.10
Jazz a l'estudi
Elisabet Raspall. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 50'