Programació TV3

Dissabte, 21 setembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 385'
12.25
Manual de supervivència
On és la cultura?
En aquesta edició del manual s'intenta explicar què és la cultura catalana realment. I, com que la cultura no és única, aquest és un programa fet des d'un punt de vista multicultural, en tots els sentits. Per exemple, l'Hugo, de Mèxic, dona consells sobre com s'ha d'opinar a la sortida d'una obra de teatre i com es pot quedar sempre bé, i el Chris, del Regne Unit, intenta fer tota l'agenda cultural barcelonina en un sol dia. A més, la Julieta, del Brasil, busca entendre la fascinació catalana pel foc endinsant-se en un correfoc dels diables de Badalona.
Altres
Durada: 45'
13.10
Zona zàping
El programa se centra avui en el triomf de la selecció espanyola de bàsquet i la celebració corresponent, amb les anècdotes més destacades. Un altre focus d'interès és el retorn de la Champions League, amb la derrota del Reial Madrid a París i l'empat del Barça a Alemanya, on va destacar l'actuació del porter Ter Stegen. I també es pot veure un ciclista declarar-se en plena cursa, una pluja de diners en un estadi dels Estats Units i les millors imatges del Gran Premi de San Marino de motos.
Altres
Durada: 45'
13.55
Obrint plaça
El lideratge
En aquest capítol es parla de la figura del líder, un tema d'àmbit universal, molt present a les colles castelleres, com en moltíssims aspectes de la vida. Biel Duran i Aina Mallol expliquen com un bon líder pot canviar dinàmiques i aconseguir que el grup assoleixi objectius que fins aleshores eren inabastables. En parlen amb David Miret, excap de colla dels Castellers de Vilafranca i reconegut per la comunitat castellera com un dels grans líders que hi ha hagut en els darrers anys. I amb el grup de música Els Amics de les Arts el programa parla de com es funciona quan el lideratge ha de ser compartit entre tots els membres del grup.
Altres
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: La llamada
Segòvia. Campament cristià La Brújula. La Bernarda, una monja nouvinguda, vol salvar el campament amb la seva cançó Viviremos firmes en la fe. La germana Milagros, una jove amb dubtes, recorda com li agradava Presuntos Implicados. I la María i la Susana, dos adolescents castigades, tenen un grup que es diu Suma Latina. Però, des que a la María se li apareix Déu una nit, tot comença a canviar. I és que a Déu li agrada molt Whitney Houston.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.40
Tarda de cine: El gust de les llavors de poma
En morir la Bertha, les seves tres filles i la seva neta, l'Iris, es retroben a l'enterrament. Per sorpresa de tothom, l'Iris hereta la casa familiar i al cap de pocs dies ha de decidir què en fa. S'hi instal·la i, a mesura que va redescobrint les pertinences de la seva àvia, les habitacions i els racons del meravellós jardí que envolta la casa, l'Iris reconstrueix la història dolça i amarga de tres generacions de dones singulars, plena d'estius inacabables, plaers senzills i, com a la majoria de les famílies, draps bruts, alguns d'inconfessables.
Pel·lícules
Durada: 140'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Aquesta nit el programa intenta trobar el culpable de la repetició d'eleccions. I la setmana que Urdangarín surt per fer de voluntari, Cristina Puig entrevista Pedro Horrach, el fiscal que el va portar a la presó.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
03.00
Ritmes a l'aula
Dácil. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Pere Foved & Friends. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Gemini. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Giulia Valle. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'