Programació TV3

Dissabte, 4 abril de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 420'
13.00
El llenguado
El català de Menorca i els glosadors
La glossa o cant improvisat triomfa a les festes majors i actes populars que se celebren per tot el territori. Yolanda Sey decideix aprendre a cantar-la amb els millors mestres disponibles, des de Mateu Xurí i Maribel Servera, a Ferriol Macip i Imma de Sopa. Mentrestant, Guillem Albà visita Menorca i descobreix el seu català amb ressonàncies angleses.
Altres
Durada: 50'
13.50
Zona zàping
Programa d'entreteniment que ofereix un resum de les imatges més espectaculars i divertides del món de l'esport.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
15.45
Tarda de cine: Confia en mi
Una jove adolescent comença a xatejar amb un nou amic desconegut. La seva vida familiar fa que la noia se senti cada vegada menys compresa, motiu pel qual es refugia en aquest estrany i decideix cedir-li tota la seva confiança.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.30
Tarda de cine: Filla del dolor
Quan la Tuva perd els seus pares en un accident de cotxe, li toca la inevitable tasca de netejar la casa que van deixar. En un calaix tancat de l'escriptori del seu pare troba papers que demostren que és adoptada, una revelació que la porta a buscar la seva mare biològica en una petita ciutat al centre de Suècia.
Pel·lícules
Durada: 120'
19.30
APM? Extra
Recull dels moments televisius més divertits que s'han produït en mercats d'arreu. Un espai on paradistes i clients estan molt predisposats a fer riure els reporters que els entrevisten. A més, també es repassen les millors pífies lingüístiques del periodista Emilio Pineda, de Telemadrid, i s'avança el tràiler de l'Hombre invisible, la pel·lícula protagonitzada per Jaume Creixell.
Altres
Durada: 30'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Preguntes freqüents
Avui s'entrevista el cap de malalties infecciones de l'Hospital Vall d'Hebron, Benito Almirante, per saber en quin punt està la pandèmia del coronavirus, si els serveis sanitaris estan a prop del col·lapse i si les mesures de confinament estan donant resultats. Al mateix temps, Oriol Mitjà, professor de salut global i infectòleg, explica la seva proposta de sortida coordinada del confinament. A continuació, per saber quina efectivitat poden tenir els medicaments per combatre la COVID-19 i quins poden ser contraproduents, el programa parla amb el catedràtic de Farmacologia Joan Ramon Laporte. A més, com Barcelona és una de les ciutats del planeta més perjudicades per la pandèmia, el programa també entrevista Ada Colau, alcaldessa de Barcelona, per saber com això afecta la capital econòmicament i sanitàriament i per analitzar la crítica situació de les llars d'avis.
Altres
Durada: 130'
00.20
Pel·lícula: Ciutat 44
L'amor entre dos joves polonesos es posa a prova quan l'1 d'agost de 1944 es produeix l'alçament de Varsòvia, un intent desesperat de la resistència d'alliberar la capital polonesa de l'ocupació nazi. L'alçament va durar més de dos mesos durant els quals nombrosos ciutadans polonesos van lluitar, en inferioritat de condicions, contra les tropes alemanyes que controlaven la ciutat des del setembre de 1939.
Pel·lícules
Durada: 110'
02.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 230'