Programació TV3

Dissabte, 25 juny de 2022
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 410'
12.50
Eufòria
La millor eufòria
Lliurament especial en què els espectadors poden reviure els moments més emotius i màgics de totes les gales d'aquesta primera temporada del programa. Tretze gales donen per a moltes actuacions i molts records inesborrables, com els temes que han estat favorits del jurat, les millors coreografies sobre l'escenari i les posades en escena més sorprenents. Així mateix, l'espai recorda els moments que han provocat més llàgrimes i emoció, els números que han apujat la temperatura del plató i un recopilatori dels grans clàssics de la cançó catalana que han viscut una segona joventut. A més, s'emeten els millors moments viscuts a la gran final.
Altres
Durada: 55'
13.45
Zona zàping
El programa destaca aquesta setmana l'alegria de tota una ciutat, Girona, que ha vist en un sol dia com els seus equips de futbol i bàsquet aconseguien l'ascens a la màxima categoria, Primera Divisió i Lliga Endesa, respectivament. A continuació, l'espai es fa ressò del triomf del Barça d'handbol a Colònia. A més, es compta amb la participació de Gerard Quintana, cantant de Sopa de Cabra.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Hanne
La Hanne Dührsen se'n va a viure una aventura de cap de setmana quan s'enfronta a un diagnòstic potencialment greu el primer dia de la seva jubilació.
Pel·lícules
Durada: 100'
17.20
Tarda de cine: Basada en fets reals
La Delphine és una novel·lista d'èxit sensible i turmentada, paralitzada davant la idea d'haver de començar a escriure una nova novel·la. El seu camí es creua amb el de l'Elle, una jove encantadora, intel·ligent i intuïtiva. L'Elle comprèn la Delphine millor que ningú, i aviat es converteix en la seva confident. La Delphine confia en l'Elle i li obre les portes de la seva vida.
Pel·lícules
Durada: 105'
19.05
No tenim vergonya
El programa fa un repàs dels 35 anys de TV3 i, des d'un altre punt de vista, rememora algunes de les situacions viscudes al llarg de la història de la televisió pública de Catalunya. En 35 anys hi ha hagut temps per a tot, i molts moments que ja estaven oblidats despertaran sensacions viscudes fa 10, 20 o 30 anys.
Altres
Durada: 55'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Preguntes freqüents
Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia de la Universitat de Colúmbia, analitza les diverses conseqüències econòmiques de la guerra d'Ucraïna, com ara l'encariment dels carburants, el preu de la llum i la inflació. Tot seguit, Cristina Puig conversa amb Carles Porta, que descobreix tots els secrets del programa Crims. A més, es conversa amb Quim Masferrer, que presenta la propera temporada d'El foraster, i amb el Mag Lari, que acaba d'obrir l'espai La casa dels àngels, una casa encantada del segle XVI on els visitants poden viure una aventura terrorífica.
Altres
Durada: 205'
01.30
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.00
Rumba a l'estudi
Micu. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Cala Joia. Espai musical.
Altres
Durada: 60'