Programació La 1

Dimecres, 21 febrer de 2024
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 120'
08.00
La hora de La 1
Programa d'anàlisi, debat i entrevistes, presidit pel rigor, àgil i apartat del soroll i la polarització. Durant cada lliurament, es narra l'actualitat de manera dinàmica, entretinguda i amena, amb vocació de servei públic.
Altres
Durada: 160'
10.40
Mañaneros
Format que inclou reportatges i connexions en directe per explicar històries d'actualitat, amb un ampli equip de reporters, col·laboradors i protagonistes. A més, l'espai ofereix informació en temps real des dels llocs on tenen lloc les notícies, amb un to àgil, distès i proper.
Altres
Durada: 200'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
14.10
Ahora o nunca
Espai que presumeix de la riquesa d'Espanya amb l'objectiu d'animar els espectadors a gaudir-ne i a conservar-la per garantir que continuï existint per a les generacions futures. El programa fa un viatge pel patrimoni natural, cultural, gastronòmic, històric i turístic, entre molts altres, per trobar les persones que el coneixen, el cuiden i el mantenen viu a través dels seus oficis, les seves aficions o la seva forma de vida diària.
Altres
Durada: 50'
15.00
Telediario 1
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 25'
16.15
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 15'
16.30
Salón de té La Moderna
L'Íñigo li explica a la Matilde la delicada situació de salut del seu pare, i això provoca un petit acostament entre tots dos. D'altra banda, la tia de la Matilde, la Conchita, decideix passar a l'acció i intervenir en l'assumpte del figurí que la Josefa va robar a la seva neboda Luisa, que a sobre va guanyar un concurs en nom seu. A més, la Josefa també ha de fer front a la molesta presència de Don Cecilio al seu taller de costura, malgrat les advertències que no s'hi acostés. Mentrestant, la Matilde organitza una nova reunió amb les seves companyes per tractar el tema del sufragi femení i de la repercussió que suposaria el vot per a la dona. Finalment, sembla que comencen a saltar espurnes a les classes de ball entre la Teresa i el Cañete.
Sèries
Durada: 60'
17.30
La Promesa
Un nou visitant arriba a La Promesa. Es tracta del comte d'Ayala, amic d'infantesa de la Cruz i del difunt baró de Linaja. La Cruz, per part seva, s'enfronta a l'Alonso per la seva obstinació a indagar sobre l'accident de caça, però no pot fer res per aturar-lo. Mentrestant, la Virtudes retreu a la Candela que li hagi dit a la Simona que l'Antoñito no la vol veure, però la Candela defensa la veritat per davant de tot. A més, la Vera no desaprofita el moment per acostar-se al Lope, cosa que nota fins i tot la Virtudes, la filla de la Simona, i així li ho fa saber. D'altra banda, l'Alonso esbronca el Rómulo per la imprudència que ha comès el Salvador en insistir-li sobre la seva boda. Més tard, el Jerónimo mostra al Pelayo la seva preocupació pel seu casament amb la Catalina, ja que considera que posa en perill el negoci que tenen entre mans. Mentrestant, el Manuel persisteix en el seu acostament a la Jana, mentre observa, impotent, la bona sintonia de la donzella amb el metge. Finalment, l'Alonso fa una petició desconcertant a l'Abel en relació amb l'estat de salut del Curro.
Sèries
Durada: 60'
18.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.30
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants s'enfronten al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Espai dedicat a la informació d'actualitat nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 55'
21.55
4 estrellas
El último partido de Rafa
Les conseqüències de les estafes del Rafael esquitxen molts dels habitants de Vera. No obstant això, potser al seu matrimoni amb la Rita encara li falta un epíleg. Mentrestant, un nou vídeo del Lucas esdevé una nova oportunitat per a ell i per al seu pare. Finalment, l'Angelita rep notícies del Carlos.
Sèries
Durada: 50'
22.45
Pel·lícula: El justiciero
Paul Kersey és un famós cirurgià que viu feliçment amb la seva família a Chicago. Un dia, la seva dona i la seva filla són brutalment atacades a casa seva. El Paul, que sempre havia estat un tipus tranquil, sent com la set de venjança s'apodera d'ell. Amb la policia sobrecarregada de crims, decideix fer justícia pel seu compte i anar a buscar els agressors de la seva família i, de passada, enfrontar-se a tot tipus de criminals. A mesura que les seves víctimes capten l'atenció dels mitjans, la ciutat es pregunta si aquest venjador és un àngel guardià o un botxí.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.20
Pel·lícula: Hasta el último hombre
Japó, 1945. Desmond Doss, un home contrari a la violència, s'allista a l'exèrcit dels Estats Units per servir-hi com a metge de guerra en plena Segona Guerra Mundial. Després de lluitar contra tot l'estament militar i enfrontar-se a un judici de guerra per la seva negativa a agafar un rifle, aconsegueix el seu objectiu i és enviat a servir com a metge al front japonès. Tot i que és rebut amb recel per tot el batalló durant la salvatge batalla d'Okinawa, el Desmond demostra el seu valor salvant 75 homes ferits, amb la qual cosa es guanya el respecte dels soldats.
Pel·lícules
Durada: 125'
02.25
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 150'
04.55
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 65'