Programació La 1

Dissabte, 25 juny de 2022
06.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 280'
10.40
MasterChef
El durian, la pasta d'arengada, el formatge de cabrales o l'asafètida són alguns dels aliments que fan més pudor del món, i amb aquests treballaran els aspirants en el primer repte. A més, Boris Izaguirre, aspirant de la tercera edició de Masterchef Celebrity, és l'encarregat de repartir-los. Més tard, Ciudad Rodrigo, a Salamanca, és testimoni de la prova per equips, en la qual els participants han de cuinar per a 60 veïns de la zona. Finalment, els davantals negres han de reproduir plats dels xefs Martín Berasategui, que té 12 Sols Repsol, Dani García, que compta amb quatre Sols Repsol, Iván Cerdeño, amb tres Sols Repsol, i Rafa Zafra, amb cinc Sols Repsol.
Altres
Durada: 170'
13.30
Audiencia abierta
Espai setmanal dedicat a informar sobre les activitats oficials de la monarquia.
Informatius
Durada: 30'
14.00
Flash moda
El programa compleix 10 anys i ho celebra amb un programa especial. L'espai dedicat al món del disseny, la bellesa i l'estil de vida es trasllada al centre de Madrid per impregnar-se del seu art i bellesa. A més, s'ofereix una entrevista exclusiva amb la model Nieves Álvarez per conèixer alguns secrets de la professió que no s'havien revelat mai. Posteriorment, es mostra qui es troba darrere de cada reportatge. Finalment, un nodrit grup d'artistes, tant dissenyadors de moda nacionals com internacionals, juntament amb actors i actrius espanyols, feliciten el programa pel seu aniversari.
Altres
Durada: 30'
14.30
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 30'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 60'
16.00
Sesión de tarde: Un verano en Mallorca
La Victòria Körner aterra a Mallorca, no per passar-hi les vacances, sinó per veure's amb un notari per al seu divorci. Ella i l'exmarit volen vendre la casa que hi tenen i posar fi al seu matrimoni. Viuen separats des de fa 10 anys.
Pel·lícules
Durada: 90'
17.30
Sesión de tarde: Un romance real
La Lissie somiava ser princesa i va aprendre a llegir gràcies a les revistes del cor. Ara treballa en una d'aquestes revistes i somia ser redactora. Una nit, en una festa, té una aventura amb un desconegut molt atractiu que desapareix l'endemà al matí després de descuidar-se el mòbil a casa de la noia.
Pel·lícules
Durada: 90'
19.00
Cine de barrio: Perdona bonita, pero Lucas me quer
El Dani, el Carlos i el Toni, tres joves homosexuals, porten una vida molt tranquil·la fins que decideixen llogar al Lucas una habitació del pis que comparteixen. El jove, musculós i guapo, apareix mort al cap de pocs dies.
Pel·lícules
Durada: 120'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 30'
21.30
Informe semanal
Inclou Andalucía, por el cambio i El laboratorio gambiano: A bord del patruller espanyol Poseidón, un equip segueix la tasca de vigilància de la Guàrdia Civil a la costa de Gàmbia, al costat del Senegal, un dels principals llocs de sortida de piragües amb rumb a les Canàries. La missió intenta detectar les embarcacions que pesquen o bé transporten mercaderies o viatgers a la ribera del riu Gàmbia, i les que s'encaminen a les Canàries en un viatge arriscat d'almenys vuit dies.
Altres
Durada: 35'
22.05
Pel·lícula: No matarás
El Dani, un bon noi que durant els últims anys de la seva vida s'ha dedicat exclusivament a cuidar del seu pare malalt, decideix reprendre la seva vida després de la mort d'aquest. Just quan ha decidit emprendre un llarg viatge, coneix la Mila, una noia tan inquietant i sensual com inestable, que converteix aquella nit en un autèntic malson. Les conseqüències d'aquesta trobada porten el Dani fins a l'extrem de plantejar-se coses que mai hauria pogut imaginar.
Pel·lícules
Durada: 90'
23.35
Pel·lícula: La mula
Al caporal Juan Castro li importa més la sort de la seva mula que guanyar la guerra, raó per la qual surt a buscar-la. Després de travessar la línia del front, es veu implicat en un episodi tan perillós com hilarant que, en contra de la seva voluntat, el converteix en heroi de guerra. Mitjançant la figura de Juan Castro, més preocupat pels seus avenços en el terreny amorós que per la progressió de l'enemic, s'ofereix una visió insòlita de la Guerra Civil: antiheroica, múrria i tendra alhora.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.10
Pel·lícula: El ángel de Budapest
Ambientada en la Segona Guerra Mundial, narra la veritable gesta del diplomàtic aragonès Ángel Sanz Briz, un heroi que va salvar més de 5.000 jueus dels camps d'extermini el 1944.
Pel·lícules
Durada: 110'
03.00
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 180'