Programació 33

Dijous, 18 abril de 2024
06.00
En Grizzy i els lèmmings
Inclou L'hàbit no fa l'os i Os amb ulleres
Infantils
Durada: 10'
06.10
Un dramarama total
Inclou El conducte de la felicitat, La gallina assassina i La pretendenta
Infantils
Durada: 37'
06.47
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Iraki Gozen i Timetagger
Infantils
Durada: 45'
07.32
Els germans Kratt
Aventura a la granja de les formigues. Versió animada de les experiències dels germans Chris i Martin Kratt, dos germans zoòlegs, aventurers i creadors de diverses sèries d'èxit sobre la vida dels animals salvatges. Ara, transformats en dibuixos animats, també mostren les conductes dels animals que viuen en llibertat, en un entorn salvatge.
Infantils
Durada: 22'
07.54
Zoom, el dofí blanc
Inclou A la recerca del toki pou tangata i Els monstres de Maotou
Infantils
Durada: 25'
08.19
Colourblocks
Inclou El Marró i El Marró es pot fer amb barreges diferents
Infantils
Durada: 11'
08.30
Titó
Excursió a la biblioteca. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 11'
08.41
El Mic i els seus amics
Patim, patam, Patufet! El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 11'
08.52
Masha i l'os
Inclou Abracadabra i Reformes a casa
Infantils
Durada: 14'
09.06
Louie
Inclou Louie, dibuixa'm un porc, Louie, dibuixa'm un cotxe grua, Louie, dibuixa'm un espantall, Louie, dibuixa'm un lloro i Louie, dibuixa'm una girafa
Infantils
Durada: 34'
09.40
El poble encantat de Pinotxo
Inclou La irresistible Cookie, Els amics es coneixen en la necessitat i El caballer fantasma
Infantils
Durada: 35'
10.15
Yakari
Inclou El bufador de núvols i La lligadura de plomes
Infantils
Durada: 24'
10.39
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou El canvi i El pet van tuf
Infantils
Durada: 22'
11.01
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Robostus i Els Sapotis
Infantils
Durada: 43'
11.44
La vida en calçotets
Inclou Salvatges com el John Sauvage, Un dia amb el Flavio Tabouley i Records de Tibiapoulos
Infantils
Durada: 32'
12.16
Kung Fu Panda: Llegendes increïbles
Inclou Una història de la Tigressa i El mestre i el panda
Infantils
Durada: 44'
13.00
Els germans Kratt
Inclou Aventura amb els cangurs i De gralles i esquirols
Infantils
Durada: 44'
13.44
Les Sisters
Inclou La batalla dels regals, Por en família, Hipnotitzada i La feina més bonica del món
Infantils
Durada: 46'
14.30
One piece
Inclou Cap al quarter general de l'Armada! A rescatar l'Ace! i Els amics escampats! La previsio de Weatheria i els animals mecànics!
Infantils
Durada: 44'
15.14
Sakura, la caçadora de cartes
La Sakura i l'avís de pluges fortes. Sakura Kishimoto és una estudiant eixelebrada de 10 anys que un dia es troba un llibre prohibit que conté una sèrie de cartes.
Infantils
Durada: 24'
15.38
El xai Shaun
Inclou Comença el joc i Operació Pidsley
Infantils
Durada: 14'
15.52
Una mà de contes
El Riquet i la Pobrica. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 8'
16.00
El Mic i els seus amics
La dansa de la pluja. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
16.10
Jasmine & Jambo
El singlot. La Jasmine i el Jambo estan bojos per la música. Viuen a Soundland, un lloc divers i surrealista on la música i la vida van de bracet.
Infantils
Durada: 7'
16.17
Musicòrium
Guitarres. Musicòrium és l'indret de Soundland on es guarden els secrets de la música. Des d'allà, la Jasmine i el Jambo expliquen conceptes, històries i curiositats musicals, i llancen un repte perquè els nens i les nenes experimentin amb allò que han après.
Infantils
Durada: 2'
16.19
Numberblocks
Inclou El cinquanta i El rècord del seixanta
Infantils
Durada: 10'
16.29
Masha i l'os
Inclou El truc de la gorra, Anem a pescar i Dues és massa
Infantils
Durada: 20'
16.49
Una mà de contes
En Pere sense por. Programa que convida a endinsar-se en el món de l'art i la literatura, de la música i dels mitjans audiovisuals de la mà dels contes. Són contes de viatges, del món, d'animals o de por, fets amb dinar o amb objectes quotidians, entre altres.
Infantils
Durada: 9'
16.58
L'hora del Timmy
Inclou La carota del Timmy i La sorpresa primaveral del Timmy
Infantils
Durada: 20'
17.18
El Mic i els seus amics
Núvols de cotó. El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 10'
17.28
L'hora del Timmy
Inclou El trencaclosques del Timmy i El Timmy cura el singlot
Infantils
Durada: 19'
17.47
Titó
Excursió a la granja. A cada capítol, Titó va d'excursió a un lloc atractiu per als nens, com ara granges, platges i trens. Així mateix, des de l'entreteniment i l'humor ensenya coneixements bàsics. A més, Titó es troba amb el John C., un australià que parla íntegrament en anglès i que aporta el punt més extrem de comicitat.
Infantils
Durada: 10'
17.57
El món del Pot Petit
La màquina del temps. El Pot Petit llança tres daus i les tres imatges que apareixen donen pistes sobre quina aventura viuran aquell dia. El Pau i la Jana entren al Pot per acompanyar un dels seus amics a resoldre algun conflicte, per viure aventures, crear manualitats i cantar cançons.
Infantils
Durada: 12'
18.09
Zoom, el dofí blanc
El concurs de javelina. El Zoom és un dofí blanc que viu a l'illa de Maotou, prop de Tahití, amb els amics, el Yann, la seva germana Marina i el Patrick, l'oncle de tots dos. Cada dia viuen aventures relacionades amb el mar i amb la flora i la fauna de l'entorn.
Infantils
Durada: 12'
18.21
El poble encantat de Pinotxo
Inclou Un somriure gairebé encantador i La malvolguda
Infantils
Durada: 24'
18.45
Ideafix i els irreductibles
Inclou Descans per força i Fúria al fòrum
Infantils
Durada: 23'
19.08
La gateta Arc iris papallona unicorn
Inclou El pet van tuf i Excalibert
Infantils
Durada: 22'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil. L'espai fa un èmfasi especial en temes relacionats amb la quotidianitat dels nens i les nenes amb diversitat funcional, en les iniciatives o propostes que tinguin per objectiu posar en valor la llengua catalana i en aspectes relacionats amb la salut sexual.
Infantils
Durada: 15'
19.45
Naruto
El vincle entre un professor apassionat i el seu alumne. Quan un home compleix el seu camí de ninja. Naruto és un jove aprenent de ninja marginat i temut pel seu caràcter hiperactiu i esbojarrat, així com pel seu terrible poder interior. En companyia de l'intens Sasuke i de l'enginyosa Sakura, Naruto comença el seu aprenentatge decidit a convertir-se en mestre Hokage, la més alta distinció entre els ninges.
Infantils
Durada: 25'
20.10
Dibuixa amb el Will Sliney
El Lincoln d'Una casa de bojos. Will Sliney és un gran dibuixant de còmics que ha dibuixat personatges molt famosos, com ara Spider-Man i els personatges de Star Wars. En aquesta sèrie didàctica, ensenya a dibuixar alguns dels personatges de còmic més icònics, així com personatges de videojocs molt coneguts.
Infantils
Durada: 9'
20.19
Ràndom
Espai que realitza un recorregut per diferents temes i formats com ara la música, els videojocs, l'anime, les tendències a les xarxes socials i el cinema, entre moltes altres coses, i genera un debat crític i divers. A més, es fan connexions en directe i els espectadors es converteixen en creadors de contingut mentre decideixen el rumb del programa.
Altres
Durada: 26'
20.45
Cute
Casc
Programa de moda, accessoris i estil de vida, en què els espectadors i les espectadores joves fan les seves peticions per crear peces divertides i creatives.
Altres
Durada: 23'
21.08
El detectiu Conan
Inclou El misteri de la sala tancada de la sessió d'espiritisme (S'obre la sala!) i Enfrontament al tribunal 4: La jurat Sumiko Kobayashi (I)
Infantils
Durada: 47'
21.55
El gran dictat
Concurs cultural que premia l'ús correcte de la llengua catalana.
Altres
Durada: 20'
22.15
Marcians
Estimats oblidats
Els cantautors Josep Bordes, líder del grup Pepet i Marieta, i Montse Castellà expliquen el seu paper a les Terres de l'Ebre, que consisteix a fer servir el poder de la música per lluitar a favor dels interessos col·lectius.
Altres
Durada: 20'
22.35
Tot el temps del món
Jordi Puntí
Anna Guitart conversa amb Jordi Puntí per parlar de la seva novel·la Confeti, Premi Sant Jordi, en què fabula sobre la vida del músic Xavier Cugat.
Altres
Durada: 40'
23.15
El documental
Inclou A cavall dels temps
Documentals
Durada: 60'
00.15
El futur del català
Darrerament s'ha popularitzat el concepte d'emergència lingüística. Tot i això, els experts no es posen d'acord a l'hora d'afirmar si la llengua està en perill d'extinció. Coincideixen, això sí, a assegurar que hi ha símptomes preocupants, i que és urgent actuar per garantir la bona salut i el futur de la llengua. El català té reptes majúsculs, molts dels quals són comuns amb la gran majoria de llengües del món. Les dades de l'última enquesta d'usos lingüístics certifiquen la disminució de l'ús social del català: només és la llengua habitual d'un terç dels catalans. Aquestes mateixes dades certifiquen que el català recula a l'escola, i no només al pati. Només 2 de cada 10 estudiants el fan servir sempre o gairebé sempre en les activitats de grup, mentre que fa 15 anys eren gairebé 7 de cada 10. El percentatge d'alumnes que no fan servir mai el català ha augmentat per sobre del 28%. Però els problemes no se circumscriuen únicament a l'ensenyament.
Documentals
Durada: 65'
01.20
Gran reserva
Còmics: La cosa nostra-Mariló Casals
Espai que ofereix una selecció dels millors programes de la història de la cadena.
Altres
Durada: 100'
03.00
Tot el temps del món
Jordi Puntí
Anna Guitart conversa amb Jordi Puntí per parlar de la seva novel·la Confeti, Premi Sant Jordi, en què fabula sobre la vida del músic Xavier Cugat.
Altres
Durada: 40'
03.40
Origen Catalunya
Fent les Amèriques. Xile, Colòmbia i Miami
Històries vinculades a productes diferents fets i fabricats a Catalunya i consumits cada dia per milers de persones que viuen en altres països.
Altres
Durada: 25'
04.05
Export.cat
Inclou Carib i Centreamèrica i Hong Kong
Documentals
Durada: 50'
04.55
(S)avis
Oriol Bohigas
Programa d'entrevistes en profunditat en què el periodista Josep Puigbó conversa amb persones grans que han tingut un paper clau en la història recent.
Altres
Durada: 60'
05.55
Videoclips
Espai musical.
Altres
Durada: 5'