Programació 33

Dimarts, 25 febrer de 2020
06.01
Mic
Inclou La vaca Connie
Infantils
Durada: 35'
06.36
Les tres bessones
Helena de Troia. Quan l'Anna, la Teresa i l'Helena es porten malament, la Bruixa Avorrida les castiga enviant-les a un conte i no les deixa tornar a casa fins que tot acabi com ha d'acabar.
Infantils
Durada: 26'
07.02
Els germans Kratt
Inclou Animals de les profunditats del mar (II) i Un nas com un cabàs
Infantils
Durada: 44'
07.46
Dino tren
Inclou Sota el volcà, Gilbert, l'aprenent de revisor, La nineta de la Tiny i El dia del pare (I)
Infantils
Durada: 48'
08.34
Zafari
El que sigui per riure. El Zoomba és un petit elefant que ha nascut amb una peculiaritat ben curiosa: té la pell ratllada com una zebra. I és per aquest motiu que la resta d'elefants el marginen i l'abandonen a la seva sort perquè creuen que els portarà malastrugança. Afortunadament per a ell, coneix el Quincy, un petit mico de la família dels gàlags que li explica que hi ha un lloc a l'Àfrica que es diu Zafari, on viuen altres animals amb peculiaritats com la seva. Una comunitat tan peculiar com ben avinguda amb la qual compartiran un munt d'aventures.
Infantils
Durada: 26'
09.00
Mic
Inclou Pirata i Capitano
Infantils
Durada: 33'
09.33
La caleta de la Lily
Inclou La vella Berta, Els Muffins Fraret, Tothom a la mar, En Fraret pirata, El pastís d'algues, En Txac-Txac i Balena a la vista!
Infantils
Durada: 47'
10.20
Home: Aventures amb la Tip i l'Oh
Els boovs són uns extraterrestres gelatinosos amb unes cames de pop i la pell de diferents colors vius. Van venir a la Terra fugint d'uns altres àliens, els gorgs, i s'han acabat quedant aquí, on conviuen amb els humans. Una nena, la Tip, que viu a Chicago, s'ha fet molt amiga d'un boov, l'Oh, fins al punt que el fa anar a viure a casa seva.
Infantils
Durada: 23'
10.43
L'inspector Gadget
Inclou Les benes del mal, Una justa poc justa, Gadget 2.0 (I) i Gadget 2.0 (II)
Infantils
Durada: 43'
11.26
Yakari
Inclou La cinta vermella, El tòtem alat i Els constructors de Tipis
Infantils
Durada: 38'
12.04
En Grizzy i els lèmmings
Inclou Os animat, Os XXL, L'hàbit no fa l'os, Os amb ulleres, Os sota estricta protecció, Visibilitat nul·la, Cures intensives, Llaminadures especials i Suc de lèmming
Infantils
Durada: 61'
13.05
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou La problemàtica, El gegantitan i La resposta
Infantils
Durada: 65'
14.10
Les Sisters
Inclou L'intercanvi, Por en família, El peluix de la sort, Amor galàctic i El Superpiupiu
Infantils
Durada: 57'
15.07
Dora, l'exploradora
Inclou La gran patata i La Ciutat Perduda
Infantils
Durada: 47'
15.54
Les tres bessones
Inclou Les Tres Bessones i en Patufet i La volta al món en 80 dies
Infantils
Durada: 46'
16.40
Comptem amb la Paula
Inclou Un, dos, tres, salta!, Un ànec de debò?, Te'n recordes?, Lloro desaparegut i Regals no desitjats
Infantils
Durada: 50'
17.30
El Mic i els seus amics
Vull que surti el sol! El Mic és un nino fet de llana, rialler i trapella. Sempre té ganes de jugar i de descobrir-ho tot amb els seus amics, el Cincsegons, el Cargol i la Mosca.
Infantils
Durada: 26'
17.56
Oddbods
Inclou El cotxe maligne, Alerta extraterrestre i Pogo, el fantasma
Infantils
Durada: 24'
18.20
Els germans Kratt
Inclou Que llestos, els elefants! i La succió de l'os peresós
Infantils
Durada: 44'
19.04
Dracs: Els genets de l'illa del Fred
Història de dos dracs. La sèrie reprèn el fil de la pel·lícula Com ensinistrar un drac, en què els vikings habitants de l'illa del Fred havien acabat fent les paus amb els seus antics enemics, els dracs. I tot gràcies al fill del cap de la tribu, el Singlot, un noi poc dotat físicament però molt sensible i intel·ligent, que s'havia fet amic d'un petit drac ferit, l'Esdentegat. A la sèrie, el Singlot i els seus amics, a més de portar l'Acadèmia de Dracs, s'hauran d'enfrontar a mons nous més hostils que la seva petita illa, a dracs nous que no es poden ensinistrar i a enemics nous que busquen destruir l'harmonia entre vikings i dracs.
Infantils
Durada: 26'
19.30
Info K
Informatiu infantil i juvenil.
Infantils
Durada: 13'
19.43
Robin Hood, el trapella de Sherwood
Inclou Tuck Hood, La festa del príncep i La carta
Infantils
Durada: 35'
20.18
Prodigiosa: Les aventures de Ladybug i Gat Noir
Inclou Volpina, L'Impostor i Gorizilla
Infantils
Durada: 63'
21.21
Oddbods
Inclou El gran ballarí, El xèrif d'Oddsville, Abandonats, El rei de la festa i Fracàs laboral
Infantils
Durada: 34'
21.55
El gran dictat
El protagonista del concurs és el català actual, el que es parla al carrer. Per això els continguts inclouen des de barbarismes fins als darrers anglicismes, tecnicismes o el llenguatge col·loquial que incorpora la llengua catalana.
Altres
Durada: 10'
22.05
Pel·lícula: El cavaller fosc
Tot i que els carrers de Gotham mai havien sigut tan segurs, Batman no pot desmantellar la màfia que domina la ciutat tot sol, ni tampoc acabar amb tota la corrupció que hi ha, fins i tot a la policia. Però per netejar els carrers de Gotham d'una vegada per totes, Bruce Wayne compta amb l'ajuda del tinent de la policia Jim Gordon i el nou fiscal, Harvey Dent, que per primera vegada està tractant els criminals amb mà de ferro. Quan sembla haver trobat la fórmula, apareix un estrany personatge amb la cara pintada, el Joker, que provoca el caos i porta aquests tres personatges al límit, i han de decidir fins on estan disposats a arribar per atrapar el Joker.
Pel·lícules
Durada: 145'
00.30
Pel·lícula: Un passeig pel bosc
Després de passar dues dècades a Anglaterra, Bill Bryson torna als Estats Units per emprendre la gran aventura de la seva vida. Es tracta d'escalar el sender dels Apalatxes i els seus més de 3.500 quilòmetres de longitud, encara que per això hagi d'allunyar-se de la família i de la Catherine, l'esposa. En aquest viatge té l'ajuda del seu vell amic Stephen Katz, que, després de tota una vida confiant en el seu enginy per escapolir-se dels seus deutes, és l'únic boig disposat a acompanyar-lo en el seu espectacular viatge.
Pel·lícules
Durada: 95'
02.05
Dins el cos humà
Un món hostil
Vivim en un món hostil sotmesos a innombrables perills; a més d'estar exposats a amenaces físiques, patim constantment l'atac d'organismes microscòpics potencialment mortals. S'observa com l'organisme humà està extraordinàriament ben preparat per afrontar aquestes dificultats i es comprova com l'exèrcit intern lluita sense parar contra invasors. I quan l'organisme pren mal, entra en acció un altre batalló de guerrers i repara les lesions sofertes.
Documentals
Durada: 50'
02.55
Meravelles naturals del món: La vida al límit
Meravelles aquàtiques
En les meravelles naturals creades per l'aigua es donen relacions ben curioses entre els humans i l'entorn. El gran desbordament anual de l'Amazones permet pescar uns peixos tan grossos que donen per viure tot l'any, però en canvi, quan les aigües del Zambezi baixen, els pescadors han d'arribar fins a les cascades Victòria per pescar. I als aiguamolls de la Camarga hi viuen uns bous salvatges que, un cop capturats, surten a una plaça a córrer amb els joves.
Documentals
Durada: 50'
03.45
Cuina nòrdica amb Tareq Taylor
La Lapònia sueca
El Tareq és a Kiruna, una ciutat situada a més de 200 quilòmetres al nord del cercle polar àrtic. Les temperatures de la zona, sovint inferiors als 30 graus sota zero, no impedeixen que els seus habitants surtin a fer esport i a altres activitats. El Tareq participa en un pícnic a la neu, fa carn fumada i prepara uns quants plats amb neu i gel.
Documentals
Durada: 30'
04.15
Karakia
Luis Felipe i Malinalli, Michoacán, Mèxic
Espai divulgatiu que utilitza la gastronomia per aproximar-se a la cultura dels immigrants de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
04.45
Thalassa
La llacuna de Marccedí
Espai de reportatges sobre natura.
Altres
Durada: 15'
05.00
El Faro, cruïlla de camins
Abans de tornar-se'n a la Xina, el senyor Xiong revela al Víctor que la Feng té una malaltia incurable. Això fa que el noi es mostri molt més afectuós amb ella i es replantegi els seus plans de tornar amb la Patricia. Mentrestant a la presó, el Ricardo perd el coneixement i l'han de portar a la infermeria a causa de la vaga de fam que manté.
Sèries
Durada: 50'
05.50
Videoclips catalans
Selecció de vídeos musicals d'artistes catalans.
Altres
Durada: 11'