Programació La 2

Diumenge, 15 desembre de 2019
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 70'
07.10
La 2 express
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Informatius
Durada: 5'
07.15
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 25'
07.40
Los conciertos de La 2
ORTVE A-7. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 65'
08.45
En lengua de signos
Programa que resumeix l'actualitat del món per a les persones sordes, en llengua de signes.
Informatius
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Fundación Evsen: declaración de Madrid
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
La fe de Luis y Gloria
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
El barrio judío de Cracovia
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Violencias silenciadas
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
No se trata solo de migrantes
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Madrid. Parroquia del Buen Pastor
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
El corazon de Getafe tiene rostro
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 25'
11.55
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
12.55
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 35'
13.30
Climas extremos
Oymyakon, el pueblo más frio del mundo
Mario Picazo s'endinsa a l'Oymyakon, a Sibèria, el poble més fred del món, i explica les condicions extremes en què viuen els habitants d'aquesta regió.
Documentals
Durada: 55'
14.25
La escapada italiana de Gino
Avui: Cerdeña III, Sicilia I i Italia oculta.
Altres
Durada: 43'
15.08
La escapada italiana de Gino: Italia oculta
Gino D'Acampo se'n va de gira per la seva terra natal, Itàlia. Durant les seves visites mostra les diferents receptes de la zona utilitzant productes locals.
Altres
Durada: 27'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El damán roquero: un auténtico superviviente sudafricano i El planeta bajo el agua: Avui: Arrecifes i Los gigantes del mar.
Documentals
Durada: 145'
18.45
Cazadores salvajes
Hurones y mapaches
Entre els caçadors salvatges del planeta hi ha un grup d'animals oportunistes, plàstics i versàtils: els mustèlids.
Documentals
Durada: 50'
19.35
Diario de un nómada. Carreteras extremas
Miquel Silvestre comença una nova aventura. El programa visita la seva cova a Madrid. Després del viatge amb moto fins a Almeria, el ferri Dénia Ciutat Creativa el porta a Melilla, on comença aquest nou viatge. A la frontera de Melilla coneix el Dani, un espanyol que treballa al Consolat de Nador.
Documentals
Durada: 30'
20.05
De seda y hierro
Memoria viva
Espai que reuneix històries emocionants sobre discapacitat i dependència. Una visió diferent a partir d'una sèrie de retrats íntims i positius de persones que promouen la normalització, la diversitat, la inclusió i la visibilització.
Altres
Durada: 30'
20.35
El documental de La 2
Inclou Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad: Baeza: Baeza posseeix un bellíssim patrimoni arquitectònic renaixentista i és un vital museu habitat per l'ús renovat dels antics edificis, cosa que ha permès la seva conservació i manteniment òptim dels més importants productors d'oli d'oliva del món. A més, per la seva quantitat i la seva qualitat, aquest programa recull les manifestacions de la cultura popular que perviuen en aquesta petita ciutat andalusa.
Documentals
Durada: 55'
21.30
Imprescindibles
Inclou Todos los nombres de Sara
Documentals
Durada: 60'
22.30
Versión española: Mortadelo y Filemón contra Jimmy
Els agents Mortadel·lo i Filemó es veuen obligats a fer servir tota la seva capacitat per no resoldre mai res i introduir el caos allà on van per trobar el Jimmy, en parador desconegut. El Jimmy és un acomplexat lladregot que tampoc no despunta pel seu elevat coeficient intel·lectual, i que porta penjant del seu helicòpter una bomba atòmica que pot fer explotar en qualsevol moment.
Pel·lícules
Durada: 125'
00.35
Pel·lícula: El Sr. Wakefield
Un advocat pateix una crisi d'identitat sobtada i de tornada a casa decideix dormir al traster que hi ha a sobre del garatge, just davant de la porta principal de la casa. Des d'allà, amagat, observa la vida de la seva dona i les seves dues filles adolescents. Té moltes coses en què pensar, i el temps passa.
Pel·lícules
Durada: 100'
02.15
La escapada italiana de Gino: Italia oculta
Gino D'Acampo se'n va de gira per la seva terra natal, Itàlia. Durant les seves visites mostra les diferents receptes de la zona utilitzant productes locals.
Altres
Durada: 65'
03.20
Generación Ostentación
La fotògrafa i cineasta Lauren Greenfield examina el preu que l'ésser humà està pagant per viure en una societat globalitzada en la qual el capitalisme salvatge, el narcisisme, la cobdícia, el culte als famosos i la idolatria s'han imposat. Greenfield parla amb banquers, estrelles del porno, fills de famosos o fins i tot gerents de clubs nocturns, per mostrar l'addicció al material que sustenta la nostra societat consumista, i investiga les patologies que ha creat la societat amb més riquesa de la història. Abastant temes com el consumisme, la bellesa, la mercantilització de el cos o l'envelliment, crea una història d'advertència global sobre una cultura que es dirigeix directament cap a la vora del precipici.
Documentals
Durada: 105'
05.05
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 25'
05.30
La aventura del saber
Emissió dels reportatges Tino Calabuig. Un viejo rebelde i Exposición José Antonio Carrera. En medio del tiempo. A més, entrevista al metge i periodista Nicolás Romero, a Marta Pastor, directora de la Fundació Crecer jugando, i a Paloma Zuriaga, directora de RNE.
Altres
Durada: 60'