Programació La 2

Diumenge, 9 agost de 2020
06.00
That's English
Programa d'aprenentatge de l'anglès.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.30
Oficiorama
Panorama dels oficis del futur.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Salvador Barberá Cuarteto Oboe cuerda. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 45'
08.45
Atleta gourmet
Valencia, de la Alboraya a la Albufera
Íñigo aprèn a preparar l'autèntica orxata amb fartons, i després creua fins al Parc de la Devesa, descobrint la seva fauna i flora. Més tard, al Palmar, descobreix com es pesca, i cuina l'anguila a la vora de l'Albufera. Acaba provant una autèntica paella en una barraca.
Documentals
Durada: 30'
09.15
Medina en TVE
Acción solidaria de la FICRT (II)
Espai setmanal de la comunitat islàmica, que s'ocupa dels temes d'actualitat del col·lectiu islàmic a Espanya i de la recuperació de l'Islam històric hispà.
Altres
Durada: 15'
09.30
Buenas noticias TV
Educación ambiental
Programa que pretén compartir el missatge que Jesucrist va anunciar de manera actual i rellevant, utilitzant correctament el llenguatge audiovisual, a través de les vides de cristians que experimenten la presència i el poder de Déu. Gent corrent que está portant la llum de l'Evangeli, transformant el seu entorn i creant un món millor.
Altres
Durada: 15'
09.45
Shalom
Ita Bartuv: la alegría de sobrevivir para contarlo
Programa que intenta reflectir el pensament i la identitat del poble jueu, alhora que contribueix a una difusió més gran de les diferents cultures.
Altres
Durada: 15'
10.00
Últimas preguntas
Fe a ritmo de rap
El programa tracta de respondre a aquestes grans qüestions que totes les persones ens plantegem, des de la perspectiva de l'humanisme cristià, però sempre en diàleg amb els fidels d'altres religions i amb els qui, encara no compartint una creença religiosa, busquen la renovació de la humanitat.
Altres
Durada: 25'
10.25
Testimonio
La nueva provincia de San Juan de Sahagún
Espai catòlic en el qual una persona dóna testimoniatge públic de la seva fe.
Altres
Durada: 5'
10.30
El día del Señor
Parroquia Ntra. Sra. del Pilar, Valdemoro
Espai en el qual cada diumenge s'emet en directe una cerimònia religiosa.
Altres
Durada: 60'
11.30
Pueblo de Dios
Acamán, dulce hogar
Programa que dona a conèixer els camps en què l'Església està compromesa.
Altres
Durada: 30'
12.00
Saber vivir
Espai divulgatiu que aborda diàriament consultes referents a la salut i a la medicina.
Altres
Durada: 60'
13.00
Zoom tendencias
Programa que recull les tendències actuals sobre viatges, gastronomia i aspectes lúdics.
Altres
Durada: 30'
13.30
El club de la lucha gastronómica de Jamie y Jimmy
Salma Hayek
Jamie i Jimmy reben com a convidada Salma Hayek, que cuina un plat nacional libanès: Kibbeh de xai amb tota la seva guarnició. El menú es completa amb creps cruixents d'ànec estil xinès i torrada de bolets silvestres. La croada gastronòmica és defensar el consum de musclos del país.
Altres
Durada: 45'
14.15
La gran escapada italiana de Jamie
Marítimo
Jamie viatja a la petita illa de Marítim, a dues hores de Sicília, per trobar-se amb el Giovanni, un pescador que s'ha convertit de forma autodidacta en cuiner i de qui li han parlat molt bé. Jamie treballarà per a ell durant una setmana ensenyant-li a cuinar al seu estil.
Altres
Durada: 25'
14.40
Hundidos
Coila
Carlos i el seu equip s'introdueixen en el món dels espies durant la Primera Guerra Mundial per investigar l'enfonsament del Coila, un vaixell de càrrega britànic enfonsat per un torpede alemany el 1917 davant el port de Sagunt, València.
Documentals
Durada: 55'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Bahamas azules: Avui: Cuevas, Manglares i Arena.
Documentals
Durada: 135'
18.35
Planeta selva
Bosques de Rivera Danubio
Els rius de l'hemisferi nord estan flanquejats de forma natural per un bosc adaptat a les inundacions periòdiques. Són forestes frondoses i altes que oculten els caus de les llúdrigues i les fures, presten les seves branques a les colònies d'agrons i donen menjar a cérvols, senglars i rates d'aigua.
Documentals
Durada: 30'
19.05
Criaturas salvajes con Dominic Monaghan
Cubo de medusa
Dom és a Austràlia, on el seu objectiu és veure la mortal medusa anomenada cubomedusa, que està armada amb un potent verí que paralitza el cor en segons. A Port Douglas també veu un peix pedra, barracudes, sípies, petits taurons, gambes mantis i, per fi, la letal cubomedusa.
Documentals
Durada: 45'
19.50
Ciudades españolas Patrimonio de la Humanidad
Toledo
Totes les civilitzacions que van ocupar Espanya van deixar les seves petjades a Toledo. El riu Tajo, que pateix la Síndrome de Toledo, ja que sense ella no pot viure, esdevé apassionat narrador de la història d'una ciutat històrica.
Documentals
Durada: 55'
20.45
El documental de La 2
Inclou Climas extremos: Terranova, el lugar con más niebla: A Terranova, Canadà, Maria Picazo mostra com es pot viure al lloc amb més boira del món.
Documentals
Durada: 55'
21.40
El origen de los inventos
Armas y minas de oro
Història de l'increïble origen d'uns quants dels invents que van transformar el món i de les circumstàncies que van envoltar els seus inventors visionaris.
Documentals
Durada: 50'
22.30
Versión española: Vientos de La Habana
Mentre els vents càlids assoten les nits de l'Havana, l'inspector de policia Conde coneix la Karina, una dona enigmàtica per la qual se sent profundament atret. Alhora, assignen a un policia tan poc ortodox com ell la investigació de l'assassinat de Lissette Núñez, professora del mateix institut preuniversitari on el mateix Conde va estudiar. Quan comença una intensa relació amb la Karina, el Conde va construint un retrat de la vida oculta de la Lissette que li permeti trobar l'assassí i descobrir que l'escenari dels seus antics records d'estudiant ha canviat massa, com ha canviat la indesxifrable i contradictòria ciutat de l'Havana.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.05
Vivir y escribir en La Habana
Viatge pel món de Leonardo Padura a l'Havana. En aquest camí es veuen els canvis socials i econòmics que han succeït a l'illa en els últims anys. Apareixen personatges del món de les arts com Pablo Milanés i el seu actor fetitxe, Jorge Perugorria, que interpreta Mario Conde a la sèrie Cuatro estaciones en La Habana.
Documentals
Durada: 35'
00.40
Pel·lícula: José Martí, el ojo del canario
José Martí va ser un home d'una sensibilitat molt especial que va marcar la història de Cuba, però també va ser un ésser humà comú, corrent, com qualsevol altre. La pel·lícula es submergeix en la complexitat quotidiana que va formar el caràcter de Martí durant la seva infància i adolescència.
Pel·lícules
Durada: 105'
02.25
Átomo: 150 años de mentiras
El març de 2011, les primeres víctimes del desastre nuclear de Fukushima van ser mariners nord-americans que havien anat a prestar ajuda. Ironies de la història, enl1954 els pescadors japonesos havien patit les conseqüències de les proves nuclears nord-americanes a l'atol de Bikini, tots van ser contaminats.
Documentals
Durada: 60'
03.25
Lenin
Lenin, una de les personalitats més influents de segle XX i pupil de Marx, va elaborar els principis teòrics que posarien en marxa l'assalt al poder a través de la revolució del proletariat.
Documentals
Durada: 85'
04.50
Tigres en casa
La família de Giles Clark, empleat del zoo d'Austràlia, té una missió. Han de criar dos cadells de tigre de Sumatra en perill d'extinció, durant els seus quatre primers mesos. Ell, la dona, els dos fills i els dos gossos que tenen cuidaran com a dos nadons l'Spot i l'Stripe fins que tornin al zoo.
Documentals
Durada: 55'
05.45
El club de la lucha gastronómica de Jamie y Jimmy
Salma Hayek
Jamie i Jimmy reben com a convidada Salma Hayek, que cuina un plat nacional libanès: Kibbeh de xai amb tota la seva guarnició. El menú es completa amb creps cruixents d'ànec estil xinès i torrada de bolets silvestres. La croada gastronòmica és defensar el consum de musclos del país.
Altres
Durada: 45'