Programació La 2

Dissabte, 21 setembre de 2019
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 90'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 25'
07.55
Los conciertos de La 2
Fundación Juan March: Il finto sordo. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 105'
09.40
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.30
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 30'
11.00
Tigres en casa
La família de Giles Clark, empleat del zoo d'Austràlia, té una missió. Han de criar dos cadells de tigre de Sumatra en perill d'extinció, durant els seus quatre primers mesos. Ell, la dona, els dos fills i els dos gossos que tenen cuidaran com a dos nadons l'Spot i l'Stripe fins que tornin al zoo.
Documentals
Durada: 50'
11.50
Para todos La 2
Aquesta setmana el programa s'endinsa en el món de la neurociència a través de la música. En la secció d'emprenedors socials, Antonella Broglia presenta la iniciativa solidària del ginecòleg Pere Barri, que ajuda les dones que han patit mutilació genital. I, per acabar, la psicòloga Patricia Ramírez parla de la tristesa.
Altres
Durada: 30'
12.20
España, la tierra prometida
Tierra de oportunidades
Sèrie documental dedicada a les aus d'Espanya.
Documentals
Durada: 30'
12.50
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
13.20
Nacido explorador
Islandia: fuego y hielo
Richard Wiese viatja en cada episodi a un país diferent per descobrir la vida silvestre, les cultures i les meravelles naturals que hi ha al planeta.
Documentals
Durada: 30'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Los mejores locales de diseño del mundo
Del concepto a la marca
Documentals
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou El Amazonas de Oriente: El regalo de la tierra, El Amazonas de Oriente: Equilibrar la balanza i Grandes parques naturales de África: Parque Nacional de los Elefantes de Addo: El Parc Nacional dels Elefants d'Addo està situat a la costa sud-oriental de l'Àfrica i s'estén des de l'oceà fins a l'interior. La conservació dels elefants, la població dels quals va arribar a reduir-se en aquesta zona a 11 exemplars, es troba en l'origen de la creació d'aquest parc el 1931.
Documentals
Durada: 145'
18.45
Gijón: los vecinos del mar
Al seu pas per Gijón, el mar Cantàbric amaga llocs pràcticament desconeguts amb espècies fascinants i fons marins inesperats en aquestes latituds. Al documental es viatja pel litoral per contemplar la rica biodiversitat marina d'aquesta costa.
Documentals
Durada: 25'
19.10
El bosque protector
Parque Nacional de Monfragüe
Monfragüe és un dels espais naturals protegits més singulars de la geografia occidental espanyola i un dels santuaris per a l'observació d'aus.
Documentals
Durada: 30'
19.40
El conflicto fatídico: Judea y Roma
La caída de Judea
La gran revolta jueva, una rebel·lió contra l'imperi de Roma que s'estén per tot el món. Atrapat enmig del conflicte, Flavi Josep, historiador, profeta i traïdor, va ser testimoni d'aquella empresa autodestructiva.
Documentals
Durada: 55'
20.35
El origen de la mafia. Nueva York
Inclou El rey de Nueva York i Una nueva amenaza: Newark, New Jersey, 1935. Después d'acabar amb Dutch Schultz, la màfia de Nova York ha eliminat de la seva major amenaça i se centra en el negoci. Lucky, ara amb 38 anys d'edat, i la seva banda, viuen còmodament, com a caps, però Dewey no pensa oblidar-se'n i més tard és detingut a Arkansas.
Altres
Durada: 85'
22.00
El cine de La 2: Jersey Boys
Explica la història de quatre joves de Nova Jersey que anaven per mal camí i que es van unir per crear l'icònic grup de rock The Four Seasons. La història dels seus esforços i dels seus triomfs va acompanyada de les cançons que van influir en tota una generació, com Sherry, Big Girls Don't Cry, Walk Like a Man, Dawn, Rag Doll, Bye Bye Baby o Who Loves You, entre d'altres.
Pel·lícules
Durada: 130'
00.10
La noche temática
Inclou Flúor, amigo o enemigo i Disruptores endocrinos: vidas envenenadas
Documentals
Durada: 110'
02.00
La hora de la verdad (The Reckoning)
Harvey Weinstein, un dels personatges més il·lustres i poderosos de Hollywood, va ser acusat per més de 70 dones de conducta sexual inapropiada. Ara s'enfronta a un judici per aclarir els fets.
Documentals
Durada: 60'
03.00
Mercados, en el vientre de la ciudad
Palermo, Ballarò
El mercat de Ballarò, situat al popular barri de l'Albergheria, és el més gran dels tres mercats de queviures de Palerm.
Documentals
Durada: 55'
03.55
Tenedor y mochila
Destino: Vietnam
Julie Andrieu viatja al Vietnam. Aquí la cuina es distingeix per la seva finor i l'abundància de verdures, herbes i espècies.
Documentals
Durada: 55'
04.50
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 15'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'