Programació La 2

Dissabte, 18 gener de 2020
06.00
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 85'
07.25
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
07.30
UNED
Programa de la Universitat Nacional d'Educació a Distància.
Altres
Durada: 30'
08.00
Los conciertos de La 2
Conciertos de la orquesta filarmónica de Viena: Scala de Milán. Ofereix concerts simfònics, recitals, música coral i música de cambra, així com tota la temporada de concerts i activitats de l'ORTVE.
Altres
Durada: 95'
09.35
Agrosfera
Programa informatiu agropecuari i de turisme rural.
Altres
Durada: 50'
10.25
España en comunidad
Programa que ofereix reportatges en profunditat i informació d'actualitat sobre les diferents comunitats autònomes espanyoles.
Altres
Durada: 25'
10.50
Para todos La 2
El programa reflexiona sobre les notícies falses a través de l'opinió de l'activista Simona Levi. També mostra el treball de la Fundació Arca de Noé, l'objectiu de la qual és acollir i protegir animals de companyia abandonats. A més, a la secció d'emprenedors socials, Antonella Broglia mostra la iniciativa de l'emprenedor turc Burak Arikan. I, finalment, Jorge de los Santos analitza si la societat occidental està adquirint cada vegada més un comportament propi d'ignorants.
Altres
Durada: 35'
11.25
La cuarta revolución
Programa que explica les professions del futur.
Documentals
Durada: 55'
12.20
Operación fiebre del oro
Lagos y ríos
Una expedició dirigida per un historiador, un geòloga i un metge recorre els 960 km de ruta forjada durant la febre de l'or l'any 1987, des de Dyea fins al Klondike, a les muntanyes del Canadà.
Documentals
Durada: 50'
13.10
Descubrir
Yunnan
Documentals
Durada: 30'
13.40
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 10'
13.50
Tendido cero
Programa taurí que repassa l'actualitat de les fires i els esdeveniments que tenen lloc a les places de tot el món.
Informatius
Durada: 75'
15.05
Activa2
Espai en el qual es proposen hàbits saludables per aconseguir una millor qualitat de vida. Així mateix, es mostren les últimes tendències esportives i es parla amb esportistes i famosos, que expliquen els mètodes que segueixen.
Altres
Durada: 30'
15.35
Saber y ganar fin de semana
Versió de cap de setmana del popular concurs de la cadena que, per als dissabtes i els diumenges, té sis participants que competeixen dividits en dos equips identificats per colors i tracten de guanyar el màxim de punts.
Altres
Durada: 45'
16.20
Grandes documentales
Inclou Los animales y el amor
Documentals
Durada: 105'
18.05
Senderos del mundo
Al món hi ha una gran xarxa de senders, coneguda com el gran recorregut, que ofereix als excursionistes la possibilitat de recórrer a peu paratges naturals preciosos.
Documentals
Durada: 55'
19.00
Guardianes del patrimonio
Operación cosmografía
L'equip es desplaça fins a la Biblioteca Nacional d'Espanya, on el 2007 es va produir la mutilació i robatori de, entre d'altres, la Cosmographia de Ptolemeu, del 1482. Jorge Colomar entrevista un dels protagonistes de la polèmica que es va generar, l'exministre César Antonio Molina.
Documentals
Durada: 30'
19.30
El primer hombre
Història de l'origen de la raça humana a partir de les últimes troballes científiques, presentada en un docudrama realitzat amb noves tècniques d'animació digital. Es reconstrueix la forma de vida de Piérola, ancestre compartit amb els grans simis i el de les espècies evolucionades a partir d'ell.
Documentals
Durada: 45'
20.15
La Primera Guerra Mundial de Churchill
Drama-documental sobre les extraordinàries experiències de Winston Churchill durant la Gran Guerra, amb cartes íntimes a la seva esposa, Clementine, que permeten explicar la història en gran mesura amb les seves pròpies paraules.
Documentals
Durada: 50'
21.05
Manfred von Richthofen: El Barón Rojo
El documental revela l'autèntica història de l'as alemany volador, Manfred von Richthofen. Amb el seu bon aspecte, antecedents aristocràtics i 80 victòries de combat a la Gran Guerra, Richthofen es va convertir en el Baró Roig, una veritable estrella mediàtica i ídol.
Documentals
Durada: 55'
22.00
El cine de La 2: Las inocentes
Agost de 1945. Un monestir prop de Varsòvia amaga un fosc secret. Mathilde Beaulieu és una jove metgessa enviada per la Creu Roja per tal de garantir la repatriació dels presoners francesos ferits a la frontera entre Alemanya i Polònia. Però la sorpresa arriba quan descobreix que una bona part de les germanes del convent estan embarassades de soldats de l'Exèrcit Roig. Encara que la Mathilde és inexperta, ha d'aprendre a tirar endavant aquesta inusual situació i ajudar les germanes.
Pel·lícules
Durada: 115'
23.55
La noche temática
Inclou Hay algo en el aire i Sin aliento
Documentals
Durada: 115'
01.50
Las semillas del beneficio
Els nutrients innats de les fruites i verdures que s'ingereixen avui han disminuït considerablement. En sis dècades, alts percentatges de calci i de vitamina C s'han perdut, i, pel que fa a el ferro, la deficiència arriba fins a la meitat. Els nutrients en les fruites i verdures són un tret secundari per al mercat, ja que els productors seleccionen les llavors buscant una major producció, però també altres trets econòmics, i, en el procés d'aconseguir aquests canvis, modifiquen la química d'aquests productes. A més, dues terceres parts de les llavors que es venen al món pertanyen a quatre multinacionals agroquímiques; les llavors modernes s'imposen per tot el planeta i això vol dir que per a molts petits agricultors dels països en desenvolupament, l'agricultura ja no és viable.
Altres
Durada: 55'
02.45
Jamie cocina en Italia
Avui: La Toscana, Roma i Piamonte.
Altres
Durada: 135'
05.00
La 2 express
Espai que informa de l'actualitat.
Informatius
Durada: 5'
05.05
Inglés online TVE
Curs d'anglès per a hispanoparlants.
Altres
Durada: 55'