Programació TV3

Divendres, 17 juliol de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 90'
07.30
TN matí
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
08.30
Els matins
En l'últim programa de la temporada, Lídia Heredia entrevista la directora de Protecció Civil, Isabel Ferrer, per analitzar les mesures preses per controlar els brots de COVID-19. A més, es poden sentir els ninotaires Ferran Martín, Elchicotriste i Ermengol, es conversa amb Joan B. Culla i Josep Ramoneda, es miren les pintures suggerides per Toni Martínez per analitzar la situació de la monarquia i, a més, el programa està atent a les propostes d'Anna Guitart i Rafel Nadal. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 150'
11.00
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 180'
14.00
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 30'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 80'
15.50
Cuines
Tàrtar de tomàquet/Allipebre d'anguila
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 35'
16.25
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper, en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia. (Últim programa de la temporada.)
Altres
Durada: 240'
20.25
Bricoheroes
Com reparar el lavabo i com construir el teu propi taüt
Amb un humor sense complexos, s' ensenya de forma divertida, senzilla i un pèl peculiar a construir objectes i mobiliari per a la llar i el jardí.
Altres
Durada: 35'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Zona zàping
El programa destaca com Gerard Piqué ha fet furor a les xarxes amb les seves darreres actuacions, i no precisament al terreny de joc, sinó fent kitesurf i arribant al Camp Nou en bicicleta elèctrica. També es pot veure Gareth Bale i les seves excentricitats mentre és a la grada durant els partits. Com a curiositat, un penal en un partit a Romania que es va haver de llançar tres vegades, totes tres errades. I el programa es clou amb la participació de Guillem Solé, de Buhos, amb Miki Núñez, Suu i Lildami, amb el seu nou tema El dia de la victòria.
Altres
Durada: 40'
22.45
La gran pel·lícula: Viure de nit
Joe Coughlin és un veterà de la Primera Guerra Mundial que viu fora de la llei, tot i ser fill d'un superintendent de la policia de Boston. Els seus negocis al contraban d'alcohol i el crim organitzat acaben convertint-lo en un dels gàngsters més importants del país. Però, a diferència d'altres delinqüents, el seu profund sentiment de justícia i el seu bon cor el fan tornar un home vulnerable i posen en risc la seva reputació, els seus negocis i la seva pròpia família.
Pel·lícules
Durada: 140'
01.05
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 90'
02.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 205'