Programació TV3

Dimecres, 4 desembre de 2024
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Magazín d'actualitat que inclou entrevistes, reportatges i debats, entre altres seccions.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 205'
13.55
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 35'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
15.35
Cuines
Botifarra dolça amb carbassa
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
15.50
Cuines
Rosa de mango i salmó
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina. Gessamí Caramés, per part seva, ensenya receptes fàcils i variades per als amants de la rebosteria i la pastisseria. A més, Arnau París proposa plats ràpids, senzills i pensats per motivar tothom a cuinar.
Altres
Durada: 15'
16.05
Com si fos ahir
La policia explica al Litus que han vist a través d'unes càmeres que l'Esteve estava espiant el Salva quan va portar els nois a la discoteca. Mentrestant, la Lídia i el Jordi fan una aposta sobre el final de la sèrie que veuen: qui perdi ha de pagar un sopar a l'altre. Aleshores, la Lídia perd i convida a sopar el Jordi, però no la Gina. D'altra banda, la Korinna proposa al Marc d'anar a Bamberg a conèixer la seva família. Finalment, però, la Korinna no pot marxar perquè perd la documentació.
Sèries
Durada: 40'
16.45
El Paradís de les Senyores
La Tina convenç el Salvatore perquè demani a l'Anna que accepti de cantar en lloc d'ella la cançó que el Vittorio li ha demanat. Mentrestant, la Veronica, que s'adona que l'Ezio està amoïnat, organitza un dinar a casa amb l'Stefania per animar-lo. Finalment, la Ludovica demana a la Flora que li faci un vestit especial per a una gala molt important que es farà aviat al Cercle.
Sèries
Durada: 45'
17.30
La selva
Espai de reflexió, diversió i humor, amb un toc de profunditat, a través d'històries humanes que fan pensar i entretenen alhora. El programa no aborda només temes d'actualitat amb una perspectiva fresca i informal, sinó que també ofereix una rica oferta cultural.
Altres
Durada: 90'
19.00
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
19.45
Gala de les estrelles del futbol català
La Federació Catalana de Futbol organitza aquests premis, que reconeixen els millors esportistes catalans de futbol i futbol sala.
Altres
Durada: 75'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 65'
22.05
Joc de cartes
El millor restaurant amb gall del Penedès
El programa busca el millor restaurant amb gall del Penedès, motiu pel qual explora quatre llocs únics que destaquen per l'autenticitat i l'excel·lència culinària. Per començar, a la Ràpita, es visita la Celleteca Cal Bayó, dirigida per Mercè Ventura, que ofereix cuina tradicional catalana de principis del segle XX. Més tard, a Torrelavit, es descobreix el Celler d'en Bacus, d'Enric Bonastre, que destaca per la cuina de producte, amb plats que exalten els sabors locals. A continuació, a Sant Sadurní d'Anoia, l'espai es trasllada a la Fonda Neus, amb Núria Carbó, que ofereix un tast del menjar clàssic de fonda tradicional catalana. Finalment, a Vilafranca del Penedès, es coneix el restaurant Vilagut, on Julià Vernet combina la cuina tradicional amb influències mediterrànies.
Altres
Durada: 80'
23.25
Joc de cartes
El millor restaurant en una cava al Penedès
Marc Ribas se'n va al Penedès per trobar el millor restaurant en una cava. Quatre restauradors que treballen envoltats de vinyes i botes de vi competeixen per defensar la seva proposta gastronòmica. La primera parada és a Vinyes de Lilith, un restaurant amb la personalitat de la mestressa, Marta Vallès, que volia un restaurant sense gluten a la comarca. A continuació, el programa segueix la ruta fins arribar a l'Artcava, on Èric Enguita ha traslladat la filosofia del menjar de carrer a un entorn de vinyes. El tercer àpat és a Can Marlès, on el xef Sergi de Meià organitza esdeveniments gastronòmics que posen en valor la cuina del territori i el producte quilòmetre zero. Finalment, es visita La Barbequiú per descobrir l'aposta per la barbacoa que ha fet Toni de la Rosa, que representa la 23a generació d'un celler històric.
Altres
Durada: 80'
00.45
Més 324
Espai de debat on s'enfronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 120'
02.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 75'
04.00
Rumba a l'estudi
Te Descargo. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Malacara Blues Band. Espai musical.
Altres
Durada: 60'