Programació La 1

Dimecres, 6 juliol de 2022
06.00
Telediario matinal
Programa que repassa totes les notícies d'interès general, nacionals, internacionals i esportives. Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 150'
08.30
La hora de La 1
Edició dedicada a l'inici de la festa dels Sanfermines 2022, en la qual Silvia Intxaurrondo visita Pamplona per explicar tot el que passi a la ciutat. Així mateix, inclou l'Especial Chupinazo per retransmetre el començament de les festes a les dotze en punt del migdia, amb Julián Iantzi, Ana Prada i Teo Lázaro.Inclou La hora de la actualidad y Vive San Fermín.
Altres
Durada: 330'
14.00
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 20'
14.20
Corazón
Magazín rosa que combina informació sobre famosos, consells de bellesa, moda i notícies d'estrenes teatrals i cinematogràfiques. Ofereix reportatges diàriament sobre estilistes, modistes i firmes de moda de l'alta costura.
Altres
Durada: 40'
15.00
Telediario 1
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.
Informatius
Durada: 50'
15.50
Informativo territorial
Espai dedicat a la informació autonòmica.
Informatius
Durada: 10'
16.00
El tiempo
Informació meteorològica dels propers dies a tot l'estat. Aquest espai està avalat per l'Institut Nacional de Meteorologia.
Altres
Durada: 5'
16.05
Tour de France
Cinquena etapa, de 157 quilòmetres. El perfil d'aquesta etapa és planer, sense cotes puntuables, però amb els temuts trams de llambordes. Té fins a 19,4 quilòmetres de llambordes dividits en 11 sectors, que marcaran el ritme i decidiran la victòria. Una jornada que s'espera molt moguda i que pot marcar diferències, no només per força de cames, sinó per qualsevol tipus d'imprevist i maneig del terreny. Sens dubte, els ciclistes afronten una de les etapes clau del Tour. Comentaristes: Carlos de Andrés i Pedro Delgado.
Esports
Durada: 80'
17.25
Servir y proteger
Emissió dels capítols Cap. 1250 i Cap. 1251.
Sèries
Durada: 85'
18.50
El cazador
Espai de preguntes i respostes que enfronta concursants anònims amb els rostres més icònics que han participat en els millors concursos de televisió d'Espanya. Quatre participants fan front al caçador amb l'objectiu d'aconseguir endur-se els diners de la banca abans que aquest els atrapi.
Altres
Durada: 60'
19.50
Te ha tocado
30 concursants s'enfronten en duels per poder jugar al billar japonès, una rampa amb 14 clots en els quals hi ha un munt de regals i molts diners. Els participants són sempre els mateixos, formen part del públic del programa, i van sortint a jugar a mesura que el número que tenen assignat surt del bombo que hi ha al plató. Qui guanyi l'últim duel s'enfronta a la prova final, un únic clot al billar japonès, on té l'oportunitat de guanyar El Bote a la Súper final. Un pot que comença amb una quantitat de 1.000 € el primer dia i que augmenta 500 € a cada programa.
Altres
Durada: 40'
20.30
Aquí la Tierra
Magazín divulgatiu sobre el clima i el planeta.
Altres
Durada: 30'
21.00
Telediario 2
Ofereix informació nacional, internacional i esportiva.Inclou El tiempo.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Enred@d@s
Format que reuneix els vídeos més increïbles entre els milions de vídeos que cada dia sorgeixen a la multitud de plataformes, aplicacions i xarxes socials. A més, el programa uneix la vocació divulgativa amb l'entreteniment més pur.
Altres
Durada: 30'
22.40
Pel·lícula: Soy leyenda
El Robert Neville és l'últim home viu a la Terra, malgrat que no està sol. Els altres homes, dones i nens s'han convertit en vampirs, i tots estan assedegats de la seva sang. El Robert prova de trobar una cura durant el dia, quan els infectats dormen.
Pel·lícules
Durada: 95'
00.15
Pel·lícula: Election: la noche de las bestias
Fa dos anys que Leo Barnes va decidir no cometre un lamentable acte de venjança durant la Nit de les Bèsties. Ara és el cap de seguretat de la senadora Charlie Roan i ha de protegir-la durant la campanya presidencial, a més de sobreviure al ritual anual en què pobres i innocents es converteixen en blanc d'atacs. Però una traïció inesperada els deixa als carrers de Washington DC durant l'única nit en què ningú no pot ajudar-los. Han de sobreviure fins a l'alba o ser sacrificats pel bé de l'Estat.
Pel·lícules
Durada: 95'
01.50
La noche en 24 horas
Programa de debat i d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.40
Noticias 24 horas
Programa que informa de l'actualitat en blocs de notícies de mitja hora de durada que tracten temàtica nacional i internacional, societat, cultura, economia, esports i informació meteorològica.
Informatius
Durada: 140'