Programació 8tv

Dimecres, 11 desembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi: Complaença. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Mario Cobo & His Swingin Stringers. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 30'
07.00
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 171'
09.51
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 189'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Arriba y abajo
Un ejemplar perfecto de mujer
Després que li diguin que és perillós per a ella tenir més fills, lady Agnes s'uneix al seu espòs per entretenir l'ambaixador nord-americà Kennedy i la seva família, juntament amb l'encantador milionari jueu Caspar Landry. La senyora Thackeray, per la seva banda, decideix tornar a Eaton Place. Paral·lelament, l'Amanjit i la Blanche decideixen participar en l'organització del rescat de nens jueus d'Alemanya.
Sèries
Durada: 79'
14.46
L'amo del poble
Ascó
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 24'
15.10
Ventdelplà
La Nuri comença a desconfiar del Gabriel i les explicacions que ell li dóna no fan res més que empitjorar la situació. Tant ella com la Teresa tenen encara ben viu el record del Genís. Per la seva banda, l'Alícia compra al Monràs una casa a Ventdelplà. La Marcela, suggestionada pel seu malestar, parla amb el Ramiro de les seves últimes voluntats. Ell la renya amb humor i l'obliga a fer repòs. La Isabel i el Jaume, mentrestant, esperen la Irina. Avui passen el dia tots tres junts i la Isabel està una mica neguitosa.
Sèries
Durada: 71'
16.21
Pel·lícula: Grandes horizontes
En finalitzar la guerra civil nord-americana es crea un fort corrent migratori cap a les ciutats de l'est. Els mercats ramaders de Texas veuen ara l'ocasió de donar sortida als caps de bestiar. Però l'únic embarcament ferroviari és a Missouri.
Pel·lícules
Durada: 114'
18.15
Pel·lícula: El tesoro de Pancho Villa
Tres mercenaris roben un carregament d'or federal als Estats Units i es dirigeixen al sud de Mèxic per trobar-se amb Pancho Villa.
Pel·lícules
Durada: 104'
19.59
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 30'
20.29
Lo Cartanyà
Zurich
La Tilda i el Bardagí esperen un nen. El Cartanyà, gelós, truca l'Alejandra per proposar-li que també siguin pares. Mentrestant, el Garretó es posa ulleres i es torna un intel·lectual.
Sèries
Durada: 44'
21.13
Plats bruts
Tinc baves
El Lopes viu la seva recent paternitat amb il·lusió. No obstant això, la Lídia li comunica que se'n va al Brasil amb la nena. El David prepara una festa de comiat, i el Lopes intenta amagar els seus sentiments.
Sèries
Durada: 23'
21.36
Plats bruts
Tinc mètode
Un professor de l'Institut del Teatre crea polèmica entre els alumnes amb els seus nous i revolucionaris mètodes d'ensenyament. La Carbonell i el Lopes, per la seva banda, troben el diari personal de l'Emma i decideixen llegir-lo.
Sèries
Durada: 25'
22.01
Pel·lícula: Blanco perfecto
Un grup de joves viatgen en cotxe per una carretera solitària, però un dels pneumàtics rebenta i els obliga a aturar-se. El que hauria d'haver estat un viatge de plaer entre amics es converteix en un autèntic horror: un franctirador ocult comença a disparar-los. Els joves queden atrapats enmig de la carretera amb el cotxe com a única i inútil protecció mentre l'enigmàtic franctirador els té a la seva mercè i va eliminant-los un a un.
Pel·lícules
Durada: 111'
23.52
Pel·lícula: El mutilador
Durant la neteja del rifle del seu pare, l'Ed dispara accidentalment a la seva mare i la mata. Passen els anys i l'Ed viu separat del seu pare, que no li ha perdonat l'accident. Un dia, rep un missatge del pare, que el convida a casa seva, situada en una platja remota. L'Ed i els seus amics aprofiten per anar-hi a passar les vacances, però el pare de l'Ed ha embogit en tot aquest temps que ha passat sol i busca venjança.
Pel·lícules
Durada: 98'
01.30
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 270'