Programació 8tv

Divendres, 13 desembre de 2019
06.00
8 de 8
Cobla Sant Jordi i Névoa: Alt e amor d'on gran desig s'engendra. Programa musical de 16 episodis que recupera una de les tradicions musicals catalanes més antigues i arrelades: la sardana.
Altres
Durada: 30'
06.30
Catalunya Blues
Mambo Jambo. Programa musical de 10 episodis que repassa els músics de blues més representatius de Catalunya.
Altres
Durada: 32'
07.02
El món a RAC1
Emissió en directe de l'àudio del programa El món a RAC1.
Altres
Durada: 172'
09.54
Televenda
Espai de venda de productes diversos.
Altres
Durada: 186'
13.00
Informatiu 8tv
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 27'
13.27
Hora B
L'espai vol donar a conèixer de primera mà i abans que ningú el que ha passat al Barça al llarg del dia i quina és la reacció del club davant de qualsevol fet destacat de la seva actualitat.
Esports
Durada: 66'
14.33
L'amo del poble
Ascó
Els presentadors van en furgoneta per Catalunya i descobreixen la cultura i algunes de les tradicions i personatges emblemàtics de cada població.
Altres
Durada: 27'
15.00
Ventdelplà
La Roser s'encara a un alumne conflictiu, l'Alan. Més tard, al pati de l'escola, el mateix noi està a punt de fer molt de mal a un company i, una altra vegada, és la Roser qui es posa al mig. Per la seva banda, el Jaume proposa al Monràs que demani ajuda al Julià per poder passar la inspecció. Mentrestant, l'Alícia insinua a la Teresa que té un negoci entre mans. A més, el Manel demana a la Isabel que s'acosti al Jaume, però ella no vol fer el pas.
Sèries
Durada: 65'
16.05
Pel·lícula: El demonio, la carne y el perdón
Western que narra el conflicte que ocorre en un poblet de Mèxic entre un clergue i un poderós bandit local, el Lorenzo, que té com a objectiu dominar el poble. A causa del seu odi contra l'Església, el Lorenzo fa tot el que està a les seves mans perquè el nou clergue marxi, fins i tot comença a matar la gent de la zona seguint l'ordre alfabètic dels seus cognoms. Només la paciència del religiós pot canviar la visió del malvat Lorenzo i tornar-li la fe en Déu.
Pel·lícules
Durada: 146'
18.31
Pel·lícula: Desafío a una leyenda
La llegenda del cavall a l'antic Oest.
Pel·lícules
Durada: 112'
20.23
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 29'
20.52
Caçadors de bolets
Sèrie documental que retrata l'afició d'alguns catalans pel món dels bolets.
Altres
Durada: 27'
21.19
Plats bruts
Tinc hortet
El David pren consciència de la degradació del medi ambient i decideix fer-se ecologista. Comença amb el reciclatge i acaba cultivant ell mateix els seus aliments i generant les fonts d'energia. L'Emma el secunda, però el Lopes no pot suportar aquest retrocés a l'edat de pedra i demana ajuda a la Carbonell per tornar a la societat de consum.
Sèries
Durada: 25'
21.44
Plats bruts
Tinc un dia normal
El Lopes i el David es troben que les famílies respectives tenen plans per celebrar el Nadal que no els inclouen a ells. Per això decideixen passar de les festes i fer que el Nadal sigui un dia normal.
Sèries
Durada: 33'
22.17
Pel·lícula: Mi amigo Mr. Morgan
El Sr. Morgan és un ancià nord-americà tossut que viu sol a París. És vidu i amb tendències suïcides fins que coneix la Pauline. La vitalitat de la jove i el seu optimisme indestructible tornen les ganes de viure al Sr. Morgan.
Pel·lícules
Durada: 128'
00.25
Misteris... amb Sebastià d'Arbó
Espai que mostra aspectes màgics, misteriosos i enigmàtics d'altres mons ocults.
Altres
Durada: 119'
02.24
Clips
Programa d'entreteniment per a adults.
Altres
Durada: 216'