Programació TV3

Diumenge, 22 setembre de 2019
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Francesc Rosaura entrevista Fermín Maroto, religiós paül que viu a Madagascar des de fa 50 anys.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 125'
13.05
Polònia
Espanya tornarà a les urnes i el programa vol saber per què. Per esbrinar-ho el programa ha demanat a la detectiu Jessica Fletcher que investigui qui és el responsable de matar la legislatura abans que comenci. Així doncs, interroga els principals sospitosos: Pedro Sánchez, Pablo Iglesias i Albert Rivera. Mentrestant, a la seu del PP, Pablo Casado i Cayetana Álvarez de Toledo es preparen per a les noves eleccions. I a Espejo público, Susanna Griso entrevista Lorena Roldán, després que la líder de Ciutadans a Catalunya afirmés que, als carrers de Barcelona, es pot veure gent amb catanes.
Altres
Durada: 45'
13.50
APM? Extra
L'espai arrenca amb una entrevista sorprenent. La que fa Juan y Medio a Leo Messi i en la qual es descobreix el costat més íntim del jugador. Messi dona també una exclusiva al presentador andalús. A més, Lídia Heredia té el seu particular dia de fúria i Pilar Rahola es veu cara a cara amb el seu altre jo. (Estrena de la nova temporada.)
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Als meus somnis
Impulsada per una llegenda, la Natalie llança una moneda a una font alhora que un home hi llança la seva. Des de llavors, nit rere nit, tots dos tenen el mateix somni en què es coneixen i l'amor neix entre tots dos. Cada dia desperten a la realitat, cadascun amb la seva vida, desitjant tornar a somiar una nit més.
Pel·lícules
Durada: 105'
17.25
Tarda de cine: Cold Mountain
Ambientada a la Guerra de Secessió, narra com l'Inman, un soldat confederat ferit, fa un llarg viatge per tornar a casa a Cold Mountain. Allà espera tornar a reunir-se amb el seu amor, l'Ada.
Pel·lícules
Durada: 155'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
Inclou Amazones, aturar el desastre
Documentals
Durada: 45'
22.45
This Is Art
Alegria
Des dels temps del filòsof Epicur, que va ensenyar la importància de viure l'aquí i l'ara, el carpe diem ha estat la premissa que ha acompanyat una gran quantitat d'artistes. És un lema que persisteix i que avui dia es pot veure representat, per exemple, en els retrats somrients de Franz Haal, en els versos de Baudelaire o en la música de Gioachino Rossini. Ramon Gener viatja fins a Verona per deixar clar fins a quin punt el geni de Pesaro va ser un mestre de la joie de vivre.
Altres
Durada: 60'
23.45
El divan
Victoria Molins
La monja teresiana Victòria Molins viu a l'Hospital de Campanya de l'església de Santa Anna, al centre de Barcelona, en un refugi que alimenta diàriament 200 persones sense recursos. Molins explica com va decidir fer-se monja i com va haver de canviar el xip per dedicar-se íntegrament a la gent que viu en ambients més marginals.
Altres
Durada: 60'
00.45
Temps d'aventura
Espai dedicat a reportatges sobre esports d'aventura i risc.
Esports
Durada: 25'
01.10
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 110'
03.00
Ritmes a l'aula
Catroi Quartet. Artistes i grups catalans mostren el seu talent en petites sessions acústiques realitzades en un estudi de gravació.
Altres
Durada: 30'
03.30
Cava de blues
Big Hollers. Espai dedicat a les noves creacions d'alguns grups del país que es dediquen a aquest gènere musical, el blues.
Altres
Durada: 45'
04.15
Fusió i swing a l'estudi
Edu Tancredi Sextet. Programa dedicat a la fusió i el swing, i per on passen un ampli ventall de músics arrelats a Catalunya.
Altres
Durada: 45'
05.00
Jazz a l'estudi
Biel Ballester. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'