Programació TV3

Diumenge, 19 gener de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Turisme religiós
Les catedrals, els monestirs o els santuaris són espais que molts turistes visiten per motius religiosos o espirituals. Per analitzar què s'entén per turisme religiós i com s'ha de combinar la gestió turística amb l'atenció pastoral, a més de quin paper juguen els santuaris en aquest sector, el programa entrevista Sílvia Aulet, professora de la Facultat de Turisme de la Universitat de Girona i especialista en turisme religiós i espiritual. La conversa s'ha gravat al santuari de la Mare de Déu de la Salut de Terrades.
Altres
Durada: 30'
11.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
13.15
Polònia
En aquest espai de sàtira política, Puigdemont i Comín, després d'aconseguir acreditar-se com a eurodiputats, van fins a Estrasburg en chopper i a ritme de Born to be wild. A més, l'emperador August descobreix que el futur de Tàrraco no és tan esplendorós com ell es pensava. Per altra banda, Pedro Sánchez estrena govern amb quatre vicepresidències i cal veure si Pablo Iglesias està d'acord amb ser el vivivivicepresident. Paral·lelament, ara que a Buckingham tenen dues vacants lliures, la reina Letícia i el rei Felip viatgen fins a Londres per demanar a la reina Elisabet II que els adopti.
Altres
Durada: 35'
13.50
APM? Extra
Els espectadors avui poden veure una reinterpretació de com Pedro Sánchez i els ministres van prometre el càrrec amb unes fórmules molt estranyes. A més, els protagonistes de True detective s'enfronten a un dels casos més difícils de la seva carrera policíaca. Els reporters, per la seva banda, no troben qui els estimi.
Altres
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: Gran Torino
Walt Kowalski, un veterà de la guerra de Corea, és un obrer jubilat del sector de l'automòbil. La seva gran passió és cuidar el seu tresor més preuat, un cotxe Gran Torino del 1972. És un home inflexible i amb una voluntat de ferro, a qui li costa assimilar els canvis que es produeixen al seu voltant. No obstant això, les circumstàncies fan que es vegi obligat a replantejar-se les seves idees.
Pel·lícules
Durada: 120'
17.40
Tarda de cine: Truman
El Julián rep la visita inesperada del seu amic Tomás, que viu al Canadà. Tots dos amics, juntament amb el Truman, el seu gos fidel, comparteixen al llarg de quatre dies intensos moments emotius i sorprenents, provocats per la situació difícil que està travessant el Julián.
Pel·lícules
Durada: 145'
20.05
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 55'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
22.10
Premis Gaudí de l'Acadèmia del Cinema Català
Se segueix en directe des de l'Auditori Fòrum Barcelona la gala de lliurament dels XII Premis Gaudí, una producció de Dagoll Dagom per a l'Acadèmia del Cinema Català, que reconeix les millors pel·lícules de l'any 2019 en 21 categories. Dues pel·lícules destaquen entre les candidates d'aquest any: La hija de un ladrón i Els dies que vindran, que han aconseguit 13 i 10 nominacions, respectivament. Una gala molt musical, paritària i estel·lar amb la presència dels finalistes i màximes figures del cinema català.
Altres
Durada: 140'
00.30
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 30'
01.00
(S)avis
Carme Valls
Mèdica, feminista i ciutadana compromesa en la política, Carme Valls fa molts anys que fa pedagogia perquè, també en medicina, s'adapti la perspectiva de gènere.
Altres
Durada: 50'
01.50
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
03.00
Ritmes a l'estudi
Vermouth Time. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Cece Giannotti. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Andreu Martínez Band. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'