Programació TV3

Diumenge, 23 febrer de 2020
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 270'
10.30
Signes dels temps
Biblista i ermità
El capellà Josep Rius-Camps fa més de 40 anys que viu a l'ermita de Sant Pere de Reixac, al Vallès Occidental. Fa vida d'ermità i es dedica a l'estudi de la Bíblia. La seva investigació s'ha centrat en l'anàlisi dels textos del Còdex Beza. El programa entrevista Josep Rius-Camps, teòleg, biblista i professor emèrit de la Facultat de Teologia de Catalunya. La conversa s'ha gravat a Sant Pere de Reixac.
Altres
Durada: 25'
10.55
Néixer de nou
En aquest programa es pretén explicar què són, què pretenen i què fan els protestants catalans, amb la voluntat de sortir del silenci en què durant molts anys han hagut de viure.
Altres
Durada: 25'
11.20
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 105'
13.05
Polònia
El president del Barça, Josep Maria Bartomeu, compareix per defensar-se de les greus acusacions de manipulació a les xarxes socials. A més, tot i estar més acostumats a les crítiques a Twitter, el govern tampoc passa per un bon moment, però com a mínim ara Quim Torra i Pere Aragonès ja no han de fingir per apunyalar-se. Per altra banda, la tria del candidat de JuntsxCat la fa Carles Puigdemont a dit, i per fer-ho l'entrena de la manera més innovadora possible. Mentrestant, Cayetana Álvarez de Toledo i Pablo Casado visiten Espejo público per mostrar imatges en exclusiva dels privilegis dels presos polítics a la presó de Lledoners. Paral·lelament, l'ebullició independentista decau, així que la Montserrat desconnecta del procés i descobreix tot el que ha passat durant aquests anys a casa seva. Finalment, Javier Ortega Smith llegeix la seva versió de La bella dorment: una llegenda sobre fades, princeses i eutanàsia.
Altres
Durada: 40'
13.45
APM? Extra
En aquesta ocasió es pregunta a Josep Maria Bartomeu per les últimes polèmiques blaugranes. També es poden veure les pífies sobre història més divertides que s'han emès en diferents concursos televisius, i després es parodia una de les sèries de moda, The Witcher.
Altres
Durada: 45'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Tarda de cine: The Company Men
Bobby Walker sembla haver aconseguit el somni americà. Té una bona feina, una família estupenda i un Porsche espectacular al garatge. Tanmateix, quan la companyia per a la qual treballa decideix reduir plantilla, tant ell com molts dels companys es queden a l'atur. Els seus superiors, Phil Woodward i Gene McClary, poden fer ben poc per ajudar-lo, perquè ells tampoc no tenen assegurat el futur a l'empresa. Llavors el Bobby ha de replantejar-se la seva vida i el seu paper com a marit i pare.
Pel·lícules
Durada: 115'
17.35
Tarda de cine: Llum de dia
L'Iris és una advocada jove que té un fill autista i no té parella. Quan es troba per casualitat amb un conegut de la família, l'Iris descobreix que té un germà del qual mai no ha sentit parlar. Les seves investigacions la porten a descobrir que el seu germà fa anys que està reclòs en una institució psiquiàtrica, acusat d'assassinat.
Pel·lícules
Durada: 145'
20.00
Atrapa'm si pots
Programa de preguntes i respostes que convida l'espectador a participar des de casa seva.
Altres
Durada: 60'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
30 minuts
Inclou Justícia per als rohingyes
Altres
Durada: 45'
22.45
La fossa
La Joana, la mare del David i el Guillem, està desbordada pel secret del seu pare, la mort d'un fill i l'acusació d'assassinat que pesa sobre l'altre. Andrea Carmona, per la seva banda, defuig un passat turbulent mentre noves proves augmenten el nombre de sospitosos. La pistola antiga amb la qual s'ha comès el crim sembla pertànyer a un col·leccionista, un jardiner anomenat Jaume. Quan l'Andrea i el Domi registren una nau de les afores freqüentada pel Guillem, es produeix un tiroteig i el policia local cau ferit.
Sèries
Durada: 50'
23.35
L'ofici de viure
L'efecte actitud
El programa explora com cultivar l'actitud per viure millor el dia a dia, però també per afrontar situacions doloroses. Gaspar Hernàndez comença anant a Camprodon per conversar amb Víctor Küppers, llicenciat en Administració i Direcció d'Empreses, doctor en Humanitats i un dels conferenciants catalans amb més seguidors. Segons Küppers, cada dia podem decidir quin volem que sigui el nostre estat d'ànim predominant. Però una altra cosa són les situacions doloroses i com es poden afrontar. El programa en parla amb la psicòloga Begoña Odriozola i amb Pere Bahí, un empresari d'Olot que va perdre la seva dona en la tragèdia de l'avió de Germanwings l'any 2015.
Altres
Durada: 40'
00.15
Temps de neu
Programa dedicat a divulgar tot allò referent a la neu, activitats esportives i tota mena de competicions, tant oficials com amateurs.
Esports
Durada: 30'
00.45
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 135'
03.00
Ritmes a l'estudi
The Stamp. Espai musical on es poden veure bandes catalanes gravant en un estudi el seu repertori. Des de jazz contemporani fins a pop, funk i tot un ventall de gèneres i subgèneres tan ampli com músics hi han participat.
Altres
Durada: 60'
04.00
Blues a l'estudi
Blue Heart. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del blues i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'
05.00
Jazz a l'estudi
Diego Amador. Espai musical que ofereix l'actualitat del panorama del jazz i les seves variants a Catalunya.
Altres
Durada: 60'