Programació TV3

Dijous, 2 febrer de 2023
06.00
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 120'
08.00
Els matins
Ariadna Oltra entrevista el primer secretari del PSC i cap de l'oposició, Salvador Illa, per parlar de l'acord per als pressupostos de la Generalitat. A més, conversa amb la presidenta del grup parlamentari En Comú Podem, Jéssica Albiach.
Altres
Durada: 150'
10.30
Tot es mou
Magazín d'entreteniment que no perd de vista l'actualitat. Un programa fresc i proper en què els presentadors s'acosten d'una manera informal i distesa als esdeveniments del dia a dia.
Altres
Durada: 200'
13.50
Telenotícies comarques
Espai dedicat a la informació d'actualitat local.
Informatius
Durada: 40'
14.30
Telenotícies migdia
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 70'
15.40
Cuines
Truita de col i broquetes de vedella
El cuiner Marc Ribas és l'encarregat d'entrar cada dia a casa de la gent amb l'objectiu de contagiar-los la seva passió per la cuina.
Altres
Durada: 15'
15.55
Com si fos ahir
La Sílvia està preocupada pel Litus i demana a l'Andreu que hi faci les paus per mirar d'animar-lo. Més tard, l'Andreu ho aconsegueix, encara que momentàniament, ja que el Litus, en realitat, pateix molt perquè té ganes de beure. Mentrestant, la Cèlia s'assabenta que la Sol té previst quedar-se a casa seva molt més temps del que els havia dit i decideix parlar amb la seva mare perquè torni a acollir-la, però ella s'hi nega. Posteriorment, la Cèlia, desesperada, s'encara amb la Sol i la fa fora de casa, però el Quique la frena i li diu que no ho faci. El Toni petit, per part seva. s'assabenta que la seva germana ha conegut un noi a Berlín i té dubtes de si explicar-l'hi al seu amic Jair. Finalment, el Jair li explica que vol que la Naiara col·labori en un pòdcast i el Toni petit li confessa que la Naiara ha conegut algú.
Sèries
Durada: 40'
16.35
Planta baixa
Magazín d'actualitat social i política, amb reporters al carrer, moltes connexions, sense tertúlies i amb públic al plató.
Altres
Durada: 220'
20.15
Està passant
Informatiu satíric que analitza les claus de l'actualitat del dia i en busca la part divertida.
Altres
Durada: 45'
21.00
Telenotícies vespre
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 60'
22.00
InsPIRats
Espai que visita una estació d'esquí catalana en companyia de diferents influencers que traslladen la seva sensibilitat per la neu d'una manera fresca i alegre a la gent més jove seguidora del programa.
Documentals
Durada: 10'
22.10
Polònia
El Govern i el PSC tanquen un acord per als pressupostos de la Generalitat. Després de setmanes de converses, Pere Aragonès i Salvador Illa han signat l'acord, però amb una última condició: si volen pressupostos, Esquerra Republicana de Catalunya haurà de fer de cangur del nebot d'Illa. Tot seguit, Pablo Llarena visita el Tribunal de Justícia de la Unió Europea. Mentrestant, Ada Colau dedica la cançó Flowers, de Miley Cyrus, a Jaume Collboni, que ha deixat el govern que compartien per centrar-se en les eleccions municipals d'aquest any. A més, per garantir l'èxit de campanya de Junts per Catalunya, Laura Borràs s'ha de desintoxicar de Twitter i superar el mono de publicar piulades.
Altres
Durada: 35'
22.45
Alguna pregunta més?
La Nerea visita una granja de rucs catalans acompanyada de la catalana més viral, la Maria Àngels, la ramadera d'alpaques. L'Isma, per part seva, assisteix a la gala dels Premios Feroz. A continuació, la humorista Victoria Martín passa per la secció La televisió és cultura. A més, els pressupostos arriben a la sèrie 10+2; El temps de TV3 esdevé una comèdia de situació; Tomás Roncero es converteix en Aquaman i Ramón García intenta lligar amb Shakira.
Altres
Durada: 40'
23.25
Més 324
Espai de debat on es confronten diferents punts de vista sobre temes d'actualitat de Catalunya i del món.
Altres
Durada: 130'
01.35
Notícies 3/24
Espai dedicat a la informació d'actualitat.
Informatius
Durada: 145'
04.00
Rumba a l'estudi
El cigarrito de después. Espai musical.
Altres
Durada: 60'
05.00
Folc a l'estudi
Lluís Gómez Dotze Contes 4tet. Espai musical.
Altres
Durada: 60'